Biri var. Adamı aşırı beğeniyorum, fizik olarak, yüz olarak, ses tonu diksiyon, kadınlarla konuşmayı bilmesi, cool olması, hayvan sevgisi, para hırsının olmaması. Ama bir kusuru var sürekli kadın ekleyip çıkarıyor instagramdan. Benim hayatıma dahil olmaya çalışıyor. İltifatlar itiraflar. Acaba bunu herkese mi yapıyor diye kafa karışıklığındayım. Her gün eklediği ve bir süre sonra çıkardığı o kadınlara da senden çok hoşlanıyorum, etkileniyorum , yükseliyorum gibi şeyler söylüyordur demi bu adam. Kendimi kaptırmaya gerek yok.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Klasik çapkın erkek
Herkese yapıyordur demi
Büyük ihtimal
Üfff ya
Hesabını alarak
Nasıl yani
Sosyal medya whatsapp gibi uygulamalardan konuşmalarına Bakarak
Bunun için ilişkiye başlamış olman gerekiyor ve ayrıca yapmak isteyen her türlü yolunu bulur , ben kimsenin gardiyanı değilim
Genelde iyi erkekler çok kıza yürür
Kimden cevap gelirse onla olur gibi mi?
Tam olarak öyle değil de beğendiklerine yazar hangisi tutarsa onla olur
Baba yıllardır yürür, iş arkadaşım. Hep ben seni arkadaş olarak görüyorum diye susturdum. Yazın yine böyle yoğun mesajlarımızın olduğu bir gün bu seviyorum seni diye mesaj attı. Bende arkadaşlar sever birbirini dedim. Sesli mesaj atmış seviyorum diye onu da geçiştirdim. Telde konuşurken bir anda seni seviyorum dedi. Bir boşluk oldu. Sesi duygulu geliyordu ya da ben hoşlandığım için öyle hissetmek istedim. Bende korkuyorum bu sessizlikten dedim. Neden dedi. Benim sana itiraf etmem gereken şeyler var dedi. Duymak istemiyorum anladım ben seni duygusal boşluktasın sen, bende karşılığı yok dedim. Ben olduğunu biliyorum ayrıca seni gördüğüm ilk andan beri böyleyim ben ne boşluğu sen anlamamışsın beni , benden kaçıyor musun dedi. Evet dedim. Hem sen herkese böyleymişsin dedim. Kime böyleymişim gelsin karşıma filan dedi. O gün ısrarı yüzünden aramız açıldı. 3 yılın sonunda dedi seviyorum diye.
Biraz çekinerek hareket ediyorsunuz bence kasmayın o kadar her şey olacağına varsın cesaretli olun ya olur ya olmaz
Sonra biz dayanamadık barıştık. Bu buluşmak için çok ısrar ediyor , yüz yüze sana söylemem gereken şeyler var belki bazı şeylerin başlangıcı olur diye. Gitmedim diye küstü çok gücendi diye ben iş yerinin önüne gittim mesai saatinde. 15-20 dakika benim araçta oturduk. Elimi tuttu aşırı heyecanlıydı, benim sana yollardır ara ara yükselen duygum var bastırmaya yok saymaya çalışıyorum ama sürekli çıkıp duruyor artık söyleyebilir miyim dedi. Ben verecek cevabım yok bence söyleme dedim. Kal yemek kahve ısmarlayım ilk buluşmayı ben böyle hayal etmedim kandırdın yine beni oyuna getirdin dedi. Ertesi gün mesajın sonuna öpücük attı diye ben sınırıma dikkat etmiyorsun diye kavga çıkarıp yine kaçtım bundan. Buluşmak için mesaj attı, senle görüşmek değil iletişimde kalmak bile bana kötü biri gibi hissettiriyor, dualarım seninle umarım karşına seni olduğun halinle kabul edecek iyiliğe teşvik edecek insanlar çıksın, ama biz senle çok farklıyız, olamayız diye mesaj attım. Görüldü attı. Benim içim içimi yedi 1 ay sonra , tutarsız davranıp faturayı sana kestim özür dilerim diye mesaj attım. Estağfirullah yazmış. Orada bitti muhabbet
O olaydan bir ay sonra bu bana sesli mesaj attı, sana artık yazmayacaktım , ama dayanamıyorum, ne oldu bilmiyorum ben , seni çok özledim , sen benim çok kıymet verdiğim bir arkadaşımsın ama dahası da var ben senden çok hoşlanıyorum, bunu bil de bana ona göre davran diye.
Sence bunları herkese yapıyor mudur bu adam
Adam herkese bu kadar yalvarıyorsa işi zor yine de samimi olma ihtimali var gibi geldi bunu biz anlayamayız onun sesini duyan gözlerine bakan kişi sensin sevilip sevilmediğini anlayabilirsin ama bu kadar diretmende sana sevgisinin samimiyetini hissettirmediğinden olabilir
@zeyzeyxcx çapkın olduğu için korkuyorum, samimi değilse beni harcarsa diye. Çok yakışıklı zeus gibi bir şey. Daha bizim iş yerine ilk atandı, ben bunu görmeden çok yakışıklı diye şanını duydum. Eminim bu kadar uğraştırmadan görüşen de çok oluyordur onla
Bence onunla sakin bir şekilde konuşmalısın öyle sinirle laf arasında sen herkese böyleymişsin değilde mesela, senle bir şansımız olabilirdi ama senin hakkında hep böyle endişlerim vardı hâlâ da var böyle düşünmemin sebebi de şunlar (açık ol) ve bunlar yok olmadan senle beraber olmak istemiyorum gibi gibi eğer makul biriyse seni dinler anlamaya çalışır bu düşüncelerini yok etmeye çalışır ama sen sakin olduğun halde sinirlenip manipüle etmeye çalışırsa iş fena vazgeç derim
@zeyzeyxcx zaten en son bizim yine sarpa sardı. Şu an görüşmüyoruz. Ben buna dış baskı olmadan alkolü bırakmak isteyip istemediğini sordum. Ben alkolik değilim sigarayı bırakabilirim ama alkolle ilgili böyle bir hedefim yok yalan söyleyemem söz veremem dedi : bende söz istemedim bireysel hedefini soruyorum dedim. Eskiden dindar olduğu bir zaman geçirmiş üniversitede. Yine öyle olabilirim bana iyi geldiğini hissedersem ama ona da söz veremem dedi. Güzel güzel başlamıştık aslında flörte. Biz bir gece konuştuk , o gece de bu işte sana çok yükseliyorum etkileniyorum diye biraz yetişkin içerikli konuşmak istedi. Bende bundan rahatsız oldum. Kaba davrandım dursun diye. Midem bulanıyor kalbini kırcam dedim. Ertesi günü bu bana ben arkadaş sınırı içinde kalamıyorum, çünkü çok etkileniyorum, çok yükseliyorum, sana artık istediğim gibi rahat konuşmak istiyorum susturulmadan dedi. Ben de ben rahatsız olduğum şeyi yokmuş gibi davranamam , sana bu konuda vaatte bulunamam dedim. O da ben çok yükseliyorum senle konuşurken, sen beni kaldıramazsın , uzak dur dedi. Bende tamam zor olacak ama uzak dururum dedim. Bitti bence ondan sonra hiç yazmadı
Bence sana pas attığında almanı istiyor ama sen reddedince hoşuna gitmiyor böyle şeyleri kabul etmek zorunda değilsin ama aşık değil bence sadece gerçekten etkilenmiş biraz daha cilveli bir yapın olsaydı zamanla aşka da evrilebilirdi ama sana göre biri değil bence tabi bunlar sadece gözlem sen daha iyi bilirsin
@zeyzeyxcx bu bana sen beni kaldıramazsın diyince ne demek bu, ben seni üzerim muhabbeti mi yapıyorsun dedim. Ben seni neden üzeyim, sen kendin her şeyin içine edersin dedi. Kızdı bana bir önce midem bulandı diyince. Kendini iğrenç hissetmiş öyle dedi. Bende buna bir kaç gün sonra
Bana uzak dur dedin, Tokat gibi oldu ama kendinden korumaya çalışıyorsun sanırım, sana kırgın kızgın değilim hayat tecrübesi oldun, duam sevgim seninle ama sakın bana bir daha hayati bir durum olmadıkça yazma diye kapıyı kapattım. Cevap yazmadı adam. Şaşırmadım yazmamasına.
Bana diyor ki madem sen beni arkadaşın olarak görüyorsun, etkilenmiyorsun neden benle hala konuşuyorsun? Benim arkadaşlığım senin için bu derece önemli mi! Biliyorum sana bu sorgulatmayı yaptığım için benden yine kaçacaksın, ben herşeyin farkındayım, görüyorum bekliyorum , ama yine kendine itiraf etmiş olarak geleceksin bana dedi. Şu an kendine bile itiraf etmemişsin bana etmeni beklemek hata dedi. Görüşmeyi bitirmeden önce
Eğer aranızda bir ilişki muhabbeti varsa ve olmıycak bir şeyse zaten arkadaş olmaya çalışmak bir hatadır ya onunla olursun ya da hayatından çıkarsın ümit vermiş olmamak için yani pekte haksız sayılmaz. O yüzden gerçekten onu hayatında isteyip istemediğine karar ver. İstiyorsan ama yine onun hoşuna gitmiycek şekilde davranıcaksan yine girme çünkü gördüğüm kadarıyla bu kaçış şüpheler eziyet oluyor ikinizede. İnsan aşıksa net olmalı değilsede yalnız olmalı zorlamak manasız bence.
@zeyzeyxcx bana hayati bir durum olmadıkça yazma demekle doğru karar vermiş oluyorum bu durumda. Sevgim olmasa bu kadar da şans vermezdim. Sevgi insana deneme ihtiyacı hissettiriyor pişman olmamak için. Şu an bile zor duruyorum mesaj atmamak için. Ben o veda mesajını attığım günün ertesi günü duruma baktı. Üzülmemiş gibi ailemle neşeli fotolar paylaştım. Bence istemez artık o fa adım atmaz. Neyse diğer eklediği kızlarla denesin bakalım şansını.
Hayırlısı olsun ikiniz içinde olmuyorsa zorlamamak lazım hayatına devam et göndermeli foto atmak gibi çocukça şeylerde yapma bence birinin hayatından çıkması için böyle şeyler gerekmez sana gerçekten değer veriyorsa üzülmüştür ayrıldınız çünkü olamadınız denediniz en azından denedin dediğin gibi
@zeyzeyxcx göndermeli foto atmadım ki ailemle foto attım sadece. Bir daha da attıklarım da doğa resmi filan vardı. Bakmadı zaten. Bence bittik bu sefer
Yazasım geliyor yüz yüze son kez konuşalım diye ama kabul etmezse çok üzülürüm
Bence olmıycaksa bırak adamı ona da haksızlık
@zeyzeyxcx seviyorum ama
Bencillik
@zeyzeyxcx neden öyle düşündün? Sence bendeki sevgi değil mi
Ne duymak istiyorsun bilmiyorum ama bence sen takıntı yapmışsın
@zeyzeyxcx sevgi değil mi , bilmiyorum , dışardan nasıl gözüktüğümü duymak istiyorum aslında
Evet abla
Kalp ağrısı yaşadığıma değmez yani