Kötü bir şey mi yaptım sadece olmaz dedim. Gerçi çok güzel güldüğümü söylerdi ama bu gülmem ona değil ki. Aslında ilgisini biliyordum ama cesaret edemez diyordum. Şimdi uzak duruyor.

Kötü bir şey mi yaptım sadece olmaz dedim. Gerçi çok güzel güldüğümü söylerdi ama bu gülmem ona değil ki. Aslında ilgisini biliyordum ama cesaret edemez diyordum. Şimdi uzak duruyor.
Tamam sen de egonu tatmin ettin işte. Adam üstelese sıkılırsın. üstelemese de niye yüzüme bakmıyor diye aklın onda kalır. biraz kararlı olun. adam en iyisini yapıyor tebrik ederim onu.
Erkek dayanışması diyorsun ha
dayanışmayla ilgisi yok. en nefret ettiğim kadın tipi
sen terazi burcu musun?
Ama yaklaşınca ciddileşiyor
artık bilemem orasını. terazi misin sen? burcun ne
Koç ama saçma burç analizleri
Anladım. genellikle terazi kadınları bu şekilde kararsız ve anlamsız davranıyor da o yüzden acaba terazi olabilir misin diye düşündüm.
Koç nasılmış
Koçun tarifi ;
"Hem ezik hem efsane tamamen ona bağlı. Kendi içinde çatışan, ya siyah ya beyaz asla gri yok, varsa var yok ise olmalı imkansızsa ya kolay vazgeçer çünkü sabırsızdır hemen olmalı ya da sabrı öğrenebilecek kadar şanlıysa ve olgunlaşmışsa o imkansızı başarmak için bir taraflarını yırtar gerçekleştirir ama en gösterişli en şatafatlı haliyle insanlarında unutamayacağı şekilde yapar, aşırı detaycı, hem cennet hem cehennem, hem melek hem şeytan ama şeytani tarafını kalbi kırıldıkça güçlendiren, ilk zamanlar bir bebek kadar saf bir çocuk kadar temiz kalpliyken kötülük gördükçe şeytandan da daha şeytana dönüşmek zorunda bırakılan, tamamen çevresine göre şekil alan ama özünde bir çocuk kadar saf ve iyi niyetli, dünyanın en temiz kalpli ve hassas burcudur temelinde. Hafif bir fevrilik vardır, çok ani karar verir, çok ani harcar, çok ani çıkar çok ani çakılır. En kötü iki davranışı: Fevri davranması ve Eleştiriyi kabullenmemesi. Koçların üç evresini en güzel anlatan söz "Hamdım Piştim Yandım" Çok çok ham bir burç öyle böyle değil. Bomboş tertemiz bir sayfadır koç burcu, çiziksiz lekesiz sıfır kilometre. Biraz kendi kendini kirletir çokça başkaları üzerinden geçer. Eğer tüm bunları kabullenir kendi kendine farkındalığını geliştirebilirse pişecek. Piştikçe de yanacak ama bu çok zor çünkü o yanmayı bekleyemeyecek kadar sabırsız ve fevri. Aniden taşıp durduğu için her şeyi mahvedecek. Yontulmaya açık olursa her şey onun için mükemmelleşecek."
Cevap
6Cevap
Bazı durumlarda, bir erkek reddedildiğinde yüzünüze bakmamış olabilir çünkü utanma veya hayal kırıklığı yaşıyor olabilir.
Sence de bu gayet normal değil mi adamın sana karşı duyguları var ve sen istememişsin hiçbir şey olmamış gibi seninle konuşmaya devam etmesi uygun olmazdı. Adam seni severken belki hayatını başkası girecek yani normal kabul etmez hiçbir insan
Ne yapsın o saatten sonra, durumu kabüllenmiş ve yok saymış artık varlığını
@Hesapsız_Duygular , Yaşanan o reddedilme olayını ''yok'' saymaya çalışıyordur muhtemelen...
Normal değil mi bide baksın mı
Ama ne hisseder ve neden bu kadar hızlı değişiyor
red ettiğin için olabilir..
reddetmıssın neden baksın
Ne yapsın ya adam başka