Aşk İlişkileri En son ne zaman hayatınızda birisi oldu? goruncekadamlar2 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncelll En son ne zaman hayatınızda birisi oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. Hiç bir zaman olmadı 0 0 Yorumla
Jeynepp Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hiçbir zaman olmadı 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nasip tabi bu işler. Üni de mi okuyorsun? Yorumla
Oguz-X-Han Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl 2010-11 sanırım. şu an yok. 1 1 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Baya olmuş hayırlısı ile olur inşallah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Burada dursun sonra yazarım 0 63 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl hoş geldin bugün müsait değil misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz vaktim var Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nasılsın bugün tek değilsin galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Değilim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm bu haftaiçi durumun nasıl ona göre yazayım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynı tek değilim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl 1 hafta sana yazmayayım o vakit Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nasıl geçti günün Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel geçti senin nasıldı Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yarın ilk iş günü ondan mıdır evden çıkasım gelmedi Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen çalışmıyordun değil mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalışmıyorum okuyorum ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl m.youtube.com/watch Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hahaha gece gece güldürdün beni Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Tam şu an ne yapıyorsun tam şuannn😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni güldürüyorum 😃 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen beni hep güldürüyorsun😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Show TV de Kemal Sunal filmi var onu izliyordum sen ne yapıyorsun Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Uzanıyorum youtube da bir şeyler izliyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne izliyorsun Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hasan Ada diye bir kanal var terkedilmiş yerleri geziyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle yerlere ilgin mi var Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Yok yaa bana hüzünlü geliyor aksine önüme düştü merak ettim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Senin var mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim öyle yerlere ilgim yok Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ben seni çok tutmayayım güzelim sen bu hafta müsait olursan yazarsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim iyi geceler Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hayırlı geceler Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Heyooooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hoş geldin Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sende hoş geldin güzelim nasılsın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiyim sen nasılsın Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bende iyiyim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Müsait zamanında mı yakaladım seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok da değil Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Deme yaaa nasıl geçti haftan neler yaptın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geçti senin nasıldı Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Tam bir bayram sonrası yoğunluğu. Ticaretle uğraşan için 9 gün cennet gibiydi😄 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Kaça kadar burdasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çağrı gelene kadar Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Hımmm gece mi geliyro eşin Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ne yapıyordun ben mesajımla seni böldüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok şu anda evde kitap okuyorum Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ne okuyorsun merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayaktakımı Arasında Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Okunacaklar listeme yazayım mııı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaz Maksim Gorki'nin tiyatro oyunu Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bugün muhabbet modunda değil gibisinnnn güzel kadın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz öyle çok duramayacağım Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Tamamdır o zaman iyi gecelerrrr😘 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi geceler Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Selammmmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Selamm Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Nasılsın güzelimmm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiyimm sen nasılsınn Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Dışardayım bir şeyler içiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biz arkadaşlara misafiriğe geldik Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Çok iyi yapmışsın Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Biz seninle neden hiç sesli konuşmadık Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O aşamaya geçmedik Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Ne kadar zaman gerekli sence. Ben zaten numaranı felan isteneyeceğim telegram olabilir diye düşünmüştüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Emin değilim daha önce hiç sosyal medyada konuştuğum kişilerle böyle görüşmedim Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Sen nasıl dersen güzelim patron sensin Yorumla
Tuna8830 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Çok zaman geçti 1 0 Yorumla
BerkaySimsek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 858 cevap paylaştı. 2022 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 2023de 2 7 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Neden ayrıldın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öldü kendisi Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Allah rahmet eylesin. Eşin miydi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederim, hayır 5 yıllık sevgilimdi Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Özel değilse sebebini merak ettim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karaciğer yetmezliği Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Tekrardan başınız sağolsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hatirlamiyom 1 3 Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl O kadar uzun zaman oldu o zmaan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo olmadi Hatirlamiycak kadar unuttum sadece Yorumla goruncekadamlar2 +1 yıl Bak bu güzelmiş kıskandım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç bir zaman olmadı
Hiçbir zaman olmadı
Nasip tabi bu işler. Üni de mi okuyorsun?
2010-11 sanırım. şu an yok.
Baya olmuş hayırlısı ile olur inşallah
Burada dursun sonra yazarım
hoş geldin bugün müsait değil misin
Biraz vaktim var
Nasılsın bugün tek değilsin galiba
Değilim
Hımmm bu haftaiçi durumun nasıl ona göre yazayım
Aynı tek değilim
1 hafta sana yazmayayım o vakit
Nasıl geçti günün
Güzel geçti senin nasıldı
Yarın ilk iş günü ondan mıdır evden çıkasım gelmedi
Sen çalışmıyordun değil mi
Çalışmıyorum okuyorum ben
m.youtube.com/watch
Hahaha gece gece güldürdün beni
Tam şu an ne yapıyorsun tam şuannn😄
Seni güldürüyorum 😃
Sen beni hep güldürüyorsun😄
Show TV de Kemal Sunal filmi var onu izliyordum sen ne yapıyorsun
Uzanıyorum youtube da bir şeyler izliyorum
Ne izliyorsun
Hasan Ada diye bir kanal var terkedilmiş yerleri geziyor
Öyle yerlere ilgin mi var
Yok yaa bana hüzünlü geliyor aksine önüme düştü merak ettim
Senin var mı?
Benim öyle yerlere ilgim yok
Ben seni çok tutmayayım güzelim sen bu hafta müsait olursan yazarsın
Teşekkür ederim iyi geceler
Hayırlı geceler
Heyooooo
Hoş geldin
Sende hoş geldin güzelim nasılsın?
İyiyim sen nasılsın
Bende iyiyim
Müsait zamanında mı yakaladım seni
Çok da değil
Deme yaaa nasıl geçti haftan neler yaptın
İyi geçti senin nasıldı
Tam bir bayram sonrası yoğunluğu. Ticaretle uğraşan için 9 gün cennet gibiydi😄
Kaça kadar burdasın
Çağrı gelene kadar
Hımmm gece mi geliyro eşin
Ne yapıyordun ben mesajımla seni böldüm
Yok şu anda evde kitap okuyorum
Ne okuyorsun merak ettim
Ayaktakımı Arasında
Okunacaklar listeme yazayım mııı
Yaz Maksim Gorki'nin tiyatro oyunu
Bugün muhabbet modunda değil gibisinnnn güzel kadın
Biraz öyle çok duramayacağım
Tamamdır o zaman iyi gecelerrrr😘
İyi geceler
Selammmmm
Selamm
Nasılsın güzelimmm
İyiyimm sen nasılsınn
Dışardayım bir şeyler içiyorum
Biz arkadaşlara misafiriğe geldik
Çok iyi yapmışsın
Biz seninle neden hiç sesli konuşmadık
O aşamaya geçmedik
Ne kadar zaman gerekli sence. Ben zaten numaranı felan isteneyeceğim telegram olabilir diye düşünmüştüm
Emin değilim daha önce hiç sosyal medyada konuştuğum kişilerle böyle görüşmedim
Sen nasıl dersen güzelim patron sensin
Çok zaman geçti
2022
2023de
Neden ayrıldın?
öldü kendisi
Allah rahmet eylesin. Eşin miydi?
Teşekkür ederim, hayır 5 yıllık sevgilimdi
Özel değilse sebebini merak ettim
Karaciğer yetmezliği
Tekrardan başınız sağolsun