Bir arkadaşım bana yıllar önce merhametle aşkı karıştırıyorsun. Karşındakine acımayı aşık olmak sanıyorsun demişti. Haklıydı da… Gerçekten aşk ile karışır mı bazı duygular?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Aşk hiç bir duygu ile karışmaz.. sadece insan aşık olduğunu sanabilir. mesela ilgiyi ya da sevgiyi yanlış anlar hem kendi hem de karşısında ki kişinin duygularını. ama gerçek aşkta bundan emin olursun. ayrıca insan sevmediği birine bile acıyabilir insani duygu olarak.
Özellikle günümüzde alışkanlık, duygusal boşluk, ilgi dilenmek, bazı cinsel arzular aşk sanılıyor..
Altına imza atılır bu yorumun…
Aşkla tutku karışır. Aşkla saygı karışır. Aşkla merhamet karışır. Aşla şehvet karışır. Aşkla acıma karışır. Aşkla nefret bile karışır. 1980’lerde bir şarkı vardı. I love to hate you. Senden nefret etmeyi seviyorum diyordu.
Saçmalamış arkadaşın aşkın merhametle alakası yok, görsel olarak beğendiğin karşı cinsi elde etmek istersin, takıntı yaparsın, insanlar buna aşk diyor işte, elde edip, anlaşınca yatakta final yaparsınız.😂😂
Arkadaşın çok haklıymış, çok güzel söylemiş. Sanırım kadınlar olarak belkide bunu çok yapıyoruz.
Yardım etme duygusunu aşka bağlıyorum. Beni cazbediyor.
aşk dostluklara ve arkadaşlık sevgisinede karışır
Merhamet dediğin duygu anaçlık olabilir mi peki?
Yok. Bahsettiğim, iflas edene üzülme, annesi vefat etmişe üzülme daha bir şefkatle yaklaşma…
Aşk bı çok duyguyla karışabilir sonuçta çıkış noktası diğer duygularla kardeştir en beklenmeyen duygularla bile karışabilir
Evet karışıyor zamanında bunu tecrübe etmistim
Aşk çok acı çektirir.
Aşk dostlukla da karışabilir
❤️🌹❤️🌹❤️🌹
Çiçekle karışabilir demek herhalde bu☺️
🌹🌹🌹🌹❤️❤️❤️🌹🌹🌹
Seni tanamasam hayırdır içtin mi derdim ama biliyorum içmezsin☺️
Cuk diye oturttun lafı ,🤪
Huyum kurusun😂
Gıcık 🤪
Buyrun benim☺️☺️☺️
Niye karışsın:)
Niye karışmasın?
Acımak merhamet etmek ile ask nasil karışır:)
Acıdığın insana kendini yakın hissedip aşık olmuş sanıyorsun kendini…Yaşadım diyorum vakt-i zamanında…Allah Allah😂
Bu sizin yaşadığınız ask ile karıştırmak olamaz o zaman aşık olmamışsıniz ya da asikdiniz karıştırdım diye itiraf edemiyorsunuz
Aşık değildim, aşk değildi yani. Neyse…
Evet iste cunku karışmaz ilgilenmeyi seviyorsunuzdur size muhtaç insanlara yakinsinizdir zor zamanlarda daha veren bir yapınız vardir evet ama bu ask ile karışma degil
🙄🙄🙄
Doğru analiz. Şu an bende öyle olmadığını biliyorum. O dönem aşık gibi hissediyordum kendimi acıdıklarıma☺️. Bahsettiğim buydu:)
:)))) aşık olun
Peki olayım😂
Mutluluklar :)
Teşekkürler. Herkes mutlu olsun…
Umarim:)
Merhamet.
Hepsi