+1 yılburada bence Oscar saçmalamış
Evlilik güzel bir şey ancak kafa uyumu çok önemli bir durum. Evlenip ayrılmış biri olarak evliliğin iyi bir şey olduğunu söylemem mümkün ama karşılıklı saygıya dayalı olursa her şey çok güzel olur. Uzak ilişkileri seviyorum ben biri ile tanışırsın
Konu evlilikten acılır kafa elimi soğuk suya sokmam mantiletesi ve istekleri sıralanıyor bir başka kişi ile tanışırsın güven problemi yaşar çıkamamış o moddan şuana kadar beni anladığını sandığım bir kadın çıkmadı
Çok basit aslında birşeyleri anlamak. Yapılan tripler istenilen istekler karşısında şunu bir sorun kendinize bu adam güzel bir yerde yaşıyor derdi yatak olsa yaşadığı yerde ve potansiyeli sayesinde yapabilecek bir donanıma sahip üstelik tek yaşıyor heralde 1000 km uzakta benimle bunun için konuşmuyordur.
At gözlüğünü atması gereken bir başka durumda
Ben kendime yetiyorum çamaşır bulaşık ev temizliği yemek vs kuşadasında istediğim yere istediğim saatte giderim gelirim peki ben bu şartlarda senin iki çocugun ya da bir çocuğun varken neden bu sorumluluğa girmek isteyeyim
Seninle yatmak içinmi lan demekki bu adam gerçekten aynı yolda yürümek istiyor acısıyla tatlısıyla denklemini kuramayan kadınlar ile karşılaşmak beni şu noktaya getirdi.
Erkekler kadınlarla neden evlenmek istemez
Kadınlar bencil sadece kadın oldukları için ilişkide yönetici ve yön verici olmak istemeleri bak günümüze hepimiz okuyoruz yaşiyoruz
Kocam böyle yaptı ne yapıyım kocam bunu dedi sence ne demelıyım bunu buraya soran erkek gördünüzmü karım şöyle yaptı böyle yaptı diyen bir erkek
Kadın düşmanı değilim sadece yuvayı dişi kuş yapar derler ya tamam altadıldın ben neden çekiyorum bir önceki ilişkinde olan altadılma aksiyonunu bunun faturasının kdvsini ben niye ödüyorum bende çenesinden bıktım ayrıldım belki şimdi kapat çeneni diyerek mi yaklaşalım
Kadınlar gerçekten zor bir önceki ilişkilerinin faturasını bir sonraki erkeğe kesmekte kararlı gibi kim beni 3 çocukla alır demiyor havaları görücen kezban da22 Yorumla- +1 yıl
Karım söyle yaptı diyen erkeklerde var jfjdj yani cinsiyetçil konuşmak her iki tarafa haksızlık olur.
Aldatılan insan ilişkilerde daha güvensiz olur, bu çok doğal. ve kimse çok konuşan birini zaten istemez. Baştan en ufak bir şüphen varsa ya da çok konuşuyorsa baştan bitir zaten.
Kadınların hepsi öyle değil ya. Nasıl erkeklerin hepsi aynı değilse kadınlarda öyle. :d
Kızınca kezban diyorsun bak hemen jfjfj kimse 3 çocukla beni biri alsın demiyor bence. Genelleme yapma sakin ol.
Edindiğin tecrübelerden dolayı belki bu kadar ağır konusuyorsun. Ama herkes aynı değil. İnsanlara kendine şans ver. Ve en önemlisi kendine güven. Karşı tarafa o güvensizliği hissettirirsen ilk giden o olur. Bak bu kızdada erkektede olur. Hepimiz dört dörtlük değiliz ama insanız. En ufak bir hata ya da şüphen oluyorsa zaten direkt kestirip at arkana bakma :)
Sana bundan sonraki hayatında iyi şanslar arkadaş :) - +1 yıl
Bunun güvensizlik ile alakası yok sende çok iyi biliyorsun ki bugün hiç bir z kuşağı zengin olmayan biri ile evlenmek istemiyor buna benim kızım bile dahil 😉 Bilakis kendinime güvendiğim için karşımdaki tanışdığım kadınlar üzerinden tecrübelerimi söyledim dediğimin arkadındayım benim yaşım 39 kadın 45 çalışıyor ama evlendiğinde çalişmam diyor benim giderlerim var diyor bildiğin pazarlık yapıyor ve 3 çocukla yapıyor bu pazarlığı kadınların hepsi aynı değil haklısın yüzde 99 su aynı 🤪 ben zaten ilişki bitirme konusunda nasihatler bilenlerin olsun bir kadını çözecek zekaya sahibim şunu diyorum ben acısı tstlısı ile yürüyecek bir evlilik temelini oluşturamıyorsun kaldı ki hayat neler getiriyor aynı yolda yürüyeceksin kızarım ben kölemi arıyorsun hayat arkadaşımı der küfür bile ederim bende biliyorum kimse dört dörtlük değil yeter diyorum çıkar ilişkilerine çocukla biri beni alsın demiyor isteklerini söylüyor bu çocuklarla beni kabul edermi düşğncesinide bir zahmet taşısın diyorum çok basit
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kılavuzu dünyayı insanları hayvanları yeryüzünü , gözünün görüp görmediği herşeyi yaratan ALLAH (cc) değilde , oscar denen vatandaş olanın çıkartacağı sonuç ancak budur işte..
Senin annen baban sana ALLAH (cc) din nedir ahlak nedir hiçbir şey öğretmediler mi? Evlilik dini bir kavranmadır.. oyuncakta değildir.
Dinen erkek ve kadının evlenmeleri gerekir ki "aile" olsunlar doğacak çocukları PİÇ sahipsiz ne olduğu belirsiz sahipsiz O.. Ç.. olmasınlar diye
ama neyazıkki günümüzde amerikanın asimile ettiği , Türkiyeyle örf-adetlerle ülkeminizn öz kültürüyle ahlakıyla diniyle hiç alakası kalmamış amerikan çocuğu olarak elinde iph0ne'a bakarak büyümüş bozuk saapkın z-Kuşağı kılıklı yeni bozuk genç nesil bu saydıklarımla hiçbir alakası kalmamış,
tamamen arıza dinsiz ahlaksız saapık gibi bir yaşayışa ayak uydurmuş tipler olmaları nedeniyle tüm bilinen değerler öz benlikler yıkılmaya çökmeye başlamış durumda.Evlilik, dinen zorunlu erkeğin ve kadını aşkına sevgisine "sahip" çıkıp birbirinin tapusunu alması ve bu aşkı sevgiyi herkes ilan edip tescillemeleri gibi bir yapı tanımlamadır.
Fakat günümüz dinsiz ALLAHsız başıboş hiiç kimliksiz piiiç gibi yaşayann çoğunluk zkuşağı tiplere baktığımızda , kimin eli kimin cebinde? kim kimle yatıyor kalkıyor kim kimin sevgilisi? kim kimi seviyor? kim kimin arkadaşı belirsiz? (arkadaşım dediği kadın ve erkeğe bile yazan asılan şeerfsizz namussuzz O.. Ç.. bozuk genç nesil tiplerle dolu etraf) böyle şeylerin olmaması , NET olunması ve kim kimi seviyorsa birbirlerine sabitlenmeleri için yapılıyor EV-lilik. Türkiyeye bakarsan evlilik zaten dinsiz bir kavram o yüzden artık iyice içi boşaltıldı ! Hristiyan Kilisede , Yahudi Sinagogda evlenirken bu ülkede insanlar "belediyede" evleniyorlar ve ALLAH'ın gerçek evlilik töreni "dini nikah" ise seçmeli ders olarak konuşmuş !!! Artık filmlerde Amerikadaki evlilik törenleri bilerek gösterilmiyor ki ( N**tflix Küreselci kanalı ve dinsiz) gençler bu gerçeklerden iyice uzaklaşsınlar ve unutsunlar dinsizleşsinler diye.. eski filmlere bakıldığında ve tabiki gerçek hayattada aynısı , Hristiyanlar Kilisede ALLAH'ın dini nikahını yapıyorlar ve birbirlerine bağlılık yemini ediyorlar = "iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta birbirimizin yanında olacağımıza YEMİNediyoruz" diyerek !!! fakat bu artık günümüzde yeni nesle tamamen unutturulmuş durumda.. evlendiğini sanıp belediyede futbolcular gibi 2 imza atıp dinen hiçbir tören yapmayan ve birbirine ALLAH'ın huzurund ayemin etmeyen tipler karısını kocası istedikleri gibi gecelik değiştiriyorlar saapıklıklar sapkınlıklar yapıyorlar (canı sıkıldı diye karısını kocasını başkalarıyla gecelik değiştiren , eş değiştiren saapıklar türedi etrafta , bu pisllikk saapıkların yatacak yerleri yok ve başlarına gelecek belaları beklesinler)
Bu yukarıda konu bağlığındaki sözü söyleyen oscar denen hiiç adam bir "mason" ALLAH (cc) din düşmanı gizli işler eviren ve gizli toplantılar yapan tarikatın üyesi ve şeytan hizmetkarı bir köpeek = https://t.ly/ikDcR bu tip aadi köpekk mason bozuntularının 3kuruşluk boş sözlerini büyük adammış gibi dikkate alanlar ,
şeytanın ve kötülüğün yoluna sapanlardır.
Dünyada her kim insanları yaratan ALLAH'ın yolundan saptırıyorsa
onlar cehennemliktir ve kötülüğe hizmet ediyorlar.
İnsan önce sevmeli bağlanmalı ve sonra cinselliği düşünmelidir ! faakt siz zkuşağı bu tür kavramları özbenliği kaybetmiş , Küreselcilerin tabiriyle insan ırkını son özgür kuşağısınız. buyüzden alfabenin son harfi "Z" deniliyor. Önümüzde ve ilerki zamanda yeni kuşaklar dijital köleler olacak ve ALLAH din kavramları yokedilmiş dinsiz dijital medeni dinsiz kapitalist şehir hayatı yaşayan bozuk insanlığını kaybetmiş tipler olacaklar.
İşte bu zamanlara = AHİR ZAMAN , kıyamet gününden önceki son zamanlar deniliyor.
İnsanların dinsiz ALLAHsız kitapsız başı boş , güyya çok özgür yaşadıkları zamanlar..
Özgürlüklerin fazlası (sınırları olmayan özgürlük) başkalarını haklarına "tecavüz" dür.42 Yorumla- +1 yıl
Konunun anne babamla ilgisi ne? Annemi babamı karıştırma. Saygı sınırını aşma. Senin annene babana nasıl bir şey demiyorsam seninde herhangi bir şey deme hakkın yok.
Annem , babam Müslüman. Ama ben değilim. Dinim yok. Olmakta zorunda değilim. Dinlere yinede saygım var. Herkesin bakış açısı farklıdır. Ama bu hakaret edeceğin anlamına gelmez.
Müslümanlık saygı dini değil mi? Yani benim bildiğim kadarıyla saygı diniydi. İlk önce saygıyı öğren:)
Ben insanlar evlenmeden çocuk yapsın demiyorum ki. soruyu nasıl anladın acaba :d
Dinim yok diye p*çmi oluyorum jfkfj Annem , babam belli. evlilik dışı değilim. Ve ailem sıradan değil:)
Emin ol bir çok Müslümandan daha bilincindeyim ve daha ahlaklıyım:) kendime özsaygım var.
Saygı çizgini aşma.
Soru genel olarak bir soruydu. Ve sözü öyle gördüm esprisine paylaştım. hayatta herşeyi bu kadar ciddiye alma abi. Gül geç.
Abi sakin ne yaptın ya hahah
Bu ne kin, bu ne öfke. İnsana insan olduğu için saygı duymak gerekir. Yani dine bağlanmaz her şey.
Müslüman gibi görünen Müslümanlık adı altında her pisliği yiyenlerden var. Her Müslüman aynı demiyorum. Ama var abi. Her dinde ya da dinsizde var. Önemli olan senin hayata nasıl baktığın, kirli ya da iyi zihniyetler. din değil.
- +1 yıl
"Senin annen baban sana ALLAH (cc) din nedir ahlak nedir hiçbir şey öğretmediler mi?"
burada senin annene babana bir hakaret YOK , soruyorum sana.. cevabını sen ver
neyi aşıp aşmadığımı senden daha iyi biliyorum.
Ateistsen OK , keyfin bilir bedelini sen ödeyeceksin.. sorun yok.
Müslüman gibi görürnen kardeşim.. ları ancak bu ülkede dolu.. sahtekarlarla dolu ülkesi burası
Kimin Mülsüman gibi görünüp kimin "MÜSLÜMAN" olduğunu kendi aklını kullanarak ayırt edebilirsin , ama bunun için seninde Müslüman olman ve aklın zekan olması gerek.
Her başörtülü kadın KESİNLİKLE MÜSLÜMAN OLMADIĞI GİBİ her MÜSLÜMANIM DİYEN ERKEKTE BU ÜLKEDE MÜSLÜMAN FALAN DEĞİL bana mı öğretiyorsun? :-) komik..
İnsanların sözlerine değil ne yaptıklarına bakılır..
ÖRNEK = Ramazanda oruç tutmayanlar için bayram ŞEKER bayramı senin için mesela..
Ama tüm ayı aç susuz sabredip bu ülkede kötülüklerden uzak durup ! sadece akşam yemek yiyip gündüzde sabredip geçirenler için RAMAZAN Bayramı mesela.. farkı çok büyük bir fark !
Aklı sadece ŞEKERE basanlarla , iradesine nefsine hakim olanların ayrımı UÇURUM GİBİ..
Kirli zihniyetli insanlar ŞEKER yemeye devam edip kanser olsunlar hakettikleri gibi..
Herkesçe değiştiğinden ve birçok sebep olduğundan genel nedeni cevaplamayacağım. Kendi nedenimi yazmak istedim biraz. Benim için çok önemli bir karar bu, böyle bir karar vermişsem çok esaslı sebeplerim vardır. Bunun için erken evlenenlerden olamam. Hatta bu sebeple hayat boyu bekar kalma ihtimalim bile bulunuyor. Bundan dolayı benimle olan kişi sabırlı ve evlenmek için acele etmeyen biri olmak zorunda. Neyse buralara çok girmeyeyim. 😄 Tek basit bir sebep var, hayata sadece birlikte devam etmek. Bu devamlılığı duygu sağlıyor, her bakımdan bir kişiyi kendime benzer ve ilerleyebilecek bulmuşsam, (kolay olduğunu düşünmüyorum, bunun kısa sürede karar verilecek bir şey olduğunu asla düşünmüyorum) evlenirim. Benzer bakmıyorsak sorunların kendisi oluruz buna hiç gerek yok. Zıtlık sürdürülebilir gelmiyor bana pek. Evlilik için kağıt üstüne imza gerektiğini de düşünmüyorum. Manevi evlilik de varlığı gayet net görünen bir gerçek. Benim için tek fark imza olacaktır. Maddi olarak da birkaç değişiklik getirecektir tabii ki. Ama dediğim gibi tek sebebim birlikte devam etmek yol almak. Çok istediğim gibi bir cevap olmadı ama benim için zor zor zor zor 😄😄😄😄
24 Yorumla- +1 yıl
Güzel ve mantıklı bir yorum şekerim. Senin daha önce sanki bir iki yorumunu daha hatırlıyorum yani soruma gelmiştin. güzel yorumların var. :)
- +1 yıl
Rica ederim ve bende güzel yorumların için teşekkür ederim 😊 Günün harika geçsin , sağlıcakla kal şekerim😄😊
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılAyvayı yemek için
21 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDüzenli S*KS demiyorsak düzenli cinsellik deriz. :D
45 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı cevap jfjfj
- +1 yıl
Hahahaha
- +1 yıl
Yasakları kendimize göre şekillendiririz efenim :D
- +1 yıl
Yani evet tabii ki katılıyorum hem barbi hem harbi kadın 😅😊
- +1 yıl
Aman efendim 😅🥰
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılOteller artık çok pahalı 2 kez otele gidilecek parayı evlenip kiraya vermek daha mantıklı biz eşimle sevgiliyken her buluşmaya 5-6k otel yeme içme gezme masrafı gidiyordu şimdi evlendik evimizde yiyip içiyoruz.
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir hayat yaşamak, paylaşmak için tabiki. Ama bunu bir hayat arkadaşı veya ruh eşinle yapmak en güzeli olduğu için evlenir insanlar
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılAkıl tutulması, başka açıklaması olamaz..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü mutlu olmak için bir ömür sevdikleri ile yaşamak için. her sabah sevdiği kişi ile güne başlamak zor anda yanında biri olması..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin cok sebebi var da ozellikle parasi olan kadinlarin evlenme istegini anlamiyorum. O erkege hem maddi hizmet hemde normal hizmet sunmus oluyor calisan kadinlar.
Kadinin erkekten alabildigi, destek gordugu pek bir sey olmuyor su tabloda. Ev isi, cocuk bakimina katilim orani turk erkeklerinde cok dusuk zaten. Kadin kendi kendine evcilik oynuyor gibi oluyor. %90 evliligi kadin sirtlanmis oluyor gecimden tut her seye kadar.
Erkek temizlik, yemek, bir duzen olsun vs diye evleniyor. Yaslaninca bakacak birisi olsun diye evleniyor. Ozellikle yasli erkeklerde de gorursunuz erkekler omrunu yalniz gecirmekten korkuyor biraz.
Karisi vefat etse bile hemen tekrar evlenen cok erkek gorursunuz olgun yasli farketmez. Tanidigim var 60 yaslarindaydi o sira. Esinin 40 i cikmadan tekrar evlendi. Yoksa yalniz kalacak, kim onune yemek koyacak? Ama kadin bosansa da, kocasi vefat etse de kolay kolay tekrar evlenmiyor omrunu yalniz gecirmekten erkek kadar korkmuyor.
Kadinin parasi yoksa belki evlenince maddi destek olabilir bir de anne olma istegi olabilir. Parasi da varsa, calisiyorsa kadina evlilik cok yuk oluyor bu ulkede. Ha bir de bircok kizimiz ne yazik ki evde adam yerine konmuyor. Evde annesi hizmetci gibi muamele ediyor bazılarının ama o ev o kiza ait degil gibi oluyor.
Evlenince ozellikle kendi ekonomik ozgurlugu yoksa koca evi olsa da en azindan kendine yer bulabiliyor. Istedigi gibi döşüyor o evi, kendi hakimiyeti oluyor, annesi istedigi zaman degil kendi istedigi zaman temizlik falan yapıyor. O evin basrolu kendisi oluyor. Anne evinde yan rol konumunda oluyor. Ama tabi parasi olanlar kendi evine de cikiyor, istedigi sekilde evini de döşüyor.
Evliligin calisan kadin icin tek amac anne olmak olabilir onun disinda zulum oluyor kadina. Hem icerde hem disarda calisiyor, evde yemek temizlikle ugrasiyor tatil gunlerinde bile. Cocuk varsa bir de annelik yapmaya bakim saglamaya çalışıyor.
Erkekler bekarken de sadece çalışıp eve geliyorlar.(annesiyle yasiyorsa. Bekar yaşıyorsa her seyi kendi halletse bile eve bir kadin girince elini etegini islerden ceken cok buyuk bir erkek kitlesi var) Evlenince de aynisini yapiyorlar yine sadece işe gidip geliyorlar. Erkekler icin degil ama kizlar icin evlilil gercekten iyi dusunulmesi gereken bir sey. Bu kadar sorumluluk ustume yıkılacak kaldirabilir miyim diye gercekten bakmak lazim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılTabi kişiden kişiye değişir sebepler. Ben evlenmek istiyorum. Sebep?
Hayatı yalnız başıma yaşıyorum. Özgürüm evet doğru. Ama gerçekten kalbimi paylaşabileceğim, içimdeki sırları, düşünceleri paylaşabileceğim, her gün eve geldiğimde kapıda cemalini göreceğim, mutlu olacağım birisi yok.
İnsanlar hep evin bir konum olduğunu söyler, bilmem ne adresi. Ben ise evsiz olduğumu söylerim. Benim için ev o sevdiğim, sevdiceğim, kalbimin sahibi, canımın içi, hayatımı onun için bir çırpıda feda edeceğim nur parçasıdır. Hayat arkadaşım, her gün birlikte farklı hobilere girişip birlikte farklı maceralara gireceğim kadın, işte odur benim evim.
Evlenmek resmiyette kağıt parçası, dinde bir pakt, gerçekte ise bir sözdür. Onu hayatın boyunca seveceğinin, kalbini ondan başkasına açmayacağının, sırlarını, evini, yemeğini, yatağını ve yaşamını paylaşacağının sözüdür.
Evlilik sen ne katarsan odur. Belki ben umutsuz bir romantiğim. Belki ben bulamam. Belki siz bulursunuz. Ama benim için evlilik evini bulmaktır. O yüzden evlilik çok önemlidir.26 Yorumla- +1 yıl
Tanışalım, görüşelim, bilelim, bakalım kalplerimiz birbiri için mi yaratılmış, birbirimizin kötü yanları iyi yanlarının yanında kabul edilebilir düzeyde mi?
Yapamadıklarımızı beraber yapabiliyor muyuz? Mutlu muyuz beraber? Kırmızı çizgilerimize göre karakterimiz nasıl? Birbirmizi daha iyi yapıp geliştiriyor muyuz? Yoksa birbirmizi yakıp yıkıyor muyuz? İşte günümüzde sevgililik, eskiden kur dediğimiz şeyin amacı bu olmalı.
Ne kadar uyumluyuz? En kötü anımızda birbirmizi sevebilir miyiz? Hastayken birbirimize bakabilir miyiz? Tüm sırlarımızı, ne kadar utanç verici olursa olsun, paylaşabişir miyiz? Bir gün ateş başında baş başa verip sıcak çikolata içerken tek bir kelime bile konuşmadan aramızdaki bağı güçlendirebilir miyiz?
Daha soracak çok soru var, bahsettiğim gibi, evlilik ciddi bir mesele benim için. Kutsal bir söz. Varın tanışalım, görelim birbirimiz için mi yaratılmışız. Bakalım Zeus'un böldüğü kalbimin diğer yarısı mısınız? - +1 yıl
Oldu bu iş jfjfj hadi hayırlı olsun şekerler 🤣🤣
- +1 yıl
Deli mi? Değişik olduğumu biliyordum da, şimdi üzüldüm.
Her iki cins için de farklı sebepleri var. Erkekler için evlenene kadar anneleri tarafından alıştırıldıkları düzenin devamını sağlamak manasına geliyor sanırım evlilik. Düzenli yemek, çamaşırların yıkanması, gömleklerin ütülenmesi vs. Kadınlar için durum biraz daha farklı. Onlar için zengin, güçlü, sözü geçen ve nüfuzu yüksek biriyle evlenmek, bir nevi sosyal statü göstergesi olarak kabul ediliyor. Ve tabi ki her iki cins için de çocuk sahibi olma isteği ama onu yazmayın dediğin için en sona bıraktım. 😂😅😅
35 Yorumla- +1 yıl
Bunlar mı sadece
- +1 yıl
Çok uzatmak istemedim, herkesin kendine özgü sebepleri olabilir evlenmek ya da evlenmemek için.. Yelpaze fazlasıyla geniş bu konuda malumunuz.. @tugce082000
- +1 yıl
Görücü usulü peki o nasıl sence
- +1 yıl
Kimseyle birlikte yaşamam ona bende karşıyım görücü usulü de kafan uyarsa evlilik oluyor ama görücü istemem tabi
+1 yıl1. Kadınlar, genetik ve sağlayıcılık özellikleri iyi olan erkeği seçip dünyaya sağlıklı çocuklar doğurabilmek, hem kendisini hem çocuklarını iyi maddi koşullarda yaşatabilmek için evlenir. Erkekler ise neslini devam ettirmek için evlenir.
2. Çok sayıda kadına ulaşabilen yüksek değerli erkekler, hem arzu hem güveni birarada bulduğu doğru kadınla evlenip düzenli ve istikrarlı bir ilişki yaşayıp mutlu olmak için evlenir. Az sayıda kadına ulaşabilen ya da hayatında hiç kadın olmayan yalnız erkekler ise ailesinin bulduğu bir kızla ömür boyu cinsel açlıktan kurtulmak için evlenir.
https://www.youtube.com/embed/KmYDtmc-oFk25 Yorumla- +1 yıl
Kıraç:ben ne alaka jfjfj
- +1 yıl
Emoji atmadım bu arada iki nokta yapınca dil oldu. Yanlış anlama sakın kardeş jfjfj
- +1 yıl
@la_llorona Yok arkadaşım mesele Kıraç değil. Zerda isminde eski bir dizisinin beni en çok büyüleyen dizi müziği olduğu için yorumumu renklendirmek adına görüşümün altına link olarak attım.
- +1 yıl
Şaka yapmak istemiştim. O diziyi bilmiyorum o yüzden kusura bakma. Ve yorumun için teşekkür ederim :)
- +1 yıl
@la_llorona Rica ederim değerli arkadaşım ne demek. Elimden geldiğince yüreğimden döküldüğü kadar sorulara en objektif, en anlaşılır, en kapsayıcı, en teferruatlı cevapları yazıyorum. Hiçbir maddi duygusal menfaat beklemeden.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktım da kadının hizmet etmesi, kadının çalışmasının uygun olmaması, çocuğun p*ç doğması, oteldeki masraftan kaçmak... ülkenin zeka seviyesini gösteriyor. Evlenmenin nedenini amacını başka yerlere çekmişler. İnsanlar yalnızlığını, sevgi ve aşk ihtiyaçlarını karşılamak için evlenirler. Ayrıca soru sahibi cevap veren insanların çoğuna karşıt görüş sunmuşsun:ddddd bunlar onların kişisel fikirler alay ederek, al aşağı ederek alt edeceğini düşünmüş ki burası yarışma veya savaş alanı değil. Soruyu sormandaki amacını ve platformu kullanma amacın yönünü şaşırmış jddjsaodjdmc:ddddddd
21 Yorumla- +1 yıl
Sonunda mantıklı ve akıllıca bir yorum ya. 😅 Gerçekten çok çok haklısın ya 😄Tüm dediklerine fazlasıyla katılıyorum şekerim. Aklı başında insan görmek güzel 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılRahata kavuşmak mesela annem sinirden yine beni eleştiriyor falan ama aslında oraya gidecek doktora gidecek çünkü takmış beni hastaneye yatırsalar kim temizlik yapacak falan sonra bugün bir şey oldu benim burada durmam lazım oğlumun yanında biz geri geliriz şimdi o doktora gideceği yere gitmek istemiyor dün bu olay olsaydı derdim ki ben gelmicem biletimi alma aslında kafaya takmış şöyle düşünse kolum şiş gösteririm ama onun kafası şu bir de ameliyat derlerse o yüzden bir türlü göstermiyor anca bizleri suçluyor çünkü herşeyi kafaya takıyor bana bir şey yaptırmaz eleştirir falan annem baya zor biri sonumu merak ediyorum o yüzden
22 Yorumla- +1 yıl
Rahata kavuşmak için evlenilmez şekerim öncelikle bu zihniyetten çık. Yani elbette zor aileler var. Ama bunu ailenden kurtulmak için yapma. Önce kendine yetebil. Maddi olarak güçlü ol , kendi paranı kazan. Belki kazanıyorsun, kazanmıyorsun bilmiyorum. Ama yani daha fazla çabala hayatın icin. İşe gir çalış, bir yandan kendini geliştir her konuda. Mücadele et :) kimseye eyvallahın olmasın. Eğer kaçmak için evlenirsen yağmurdan kaçarken doluya tutulursun. Ve çok mutsuz olursun , geri dönüşü olmayabilir. Hayatına mal olabilir. her şey olabilir. Dünyanın bin bir türlü hali var. Kimseye güvenme yani. Kendine güven ve hayatın için çabala. Sonra seni seven , sana saygı duyan elbette biri çıkacaktır:)
- +1 yıl
Ben yorum yapıyorum evlenmek için hayatın olması lazım yok zaten o ihtimal
+1 yılHer bireyin tercihleri ve motivasyonları farklıdır. Bazı insanlar evlilikte sevgi, bağlılık ve bir ömür boyu birlikte olma isteği bulurken, bazıları güvenlik, aile kurma veya toplumsal beklentiler gibi nedenlerle evlenmeyi tercih edebilir. Evlilik, birlikte büyümek, destek bulmak ve hayatı paylaşmak için güzel bir yol olabilir. Ancak, herkesin evlilikle ilgili farklı düşünceleri ve hedefleri olduğunu unutmamak önemlidir.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmek istenmez, evlenilir.
Bir insana değer veririsin. O kişiyle hayatını birleştirmek istersin. Verdiğiniz değere uygun ve münasip bir yol bulmak istersin. O değerin devamında Tarihsel, Toplumsal, Ailesel, maddi ve manevi her açıdan en münasip ve değerli görülen Evlilik müessesesi gerçekleşir.
Mevzu asla ben Evlenmek istiyorum olmamalıdır. Evlilik asıl Hedef değil değer verdiğin değerli insanla hayatını birleştirmek için değerli bir araç sadece. Gerçek Sevginin sonucunda doğal süreç içerisinde oluşan müessese.Değer vermeye odaklı olunmalı.
Evlenmek için, Çocuk için, Maddiyat için, hırs inat uğuruna evlenilmez. Gerçekten Hayatını birleştirmek ve sonsuza kadar birine değer vereceğini hissedersin. Ona ailesine saygın sevgin sana doğru ve değerli davranış ve hareket şeklini yaşatır ve evlenmişsindir.
22 Yorumla- +1 yıl
Güzel bir yorum çokoprens. güzel bir bakış açısı 😄😊
Cevap sahibi+1 yılThanks 🍀:))
İki kişi birbirini sevdiği, hep beraber olmak istedikleri icin evlenir. Ev işi beraber yapilir. Çocuklara beraber bakılır. Hayat paylaşılır. Hani parası olan kadınlar erkeğe gerek yok diyor ya işte onun da erkeği para. Kağıt parçası bir kivilcimda puff. Bunun sebebi doyumsuzluk artık. İnternet var, çok bekar var, imkan çok ee ne yapalım erkeği o yüzden kadınlar merak eder neden erkek evlenmek ister. Akıllı adam evlenir, akıllı kadin da. Allah bile herşeyi çifter yaratmış. 2 kol 2 burun 2 kulak gibi bı dusunun nedenini. Evlenen insan düzene girer. Sokaklarda vatan millet diye bagiririz öyle asıl vatanına sahip çıkan düzenli ailesi olan iyi bireyler yetiştirendir. Se x için evlenilir mi tonla insan sıraya girmiş bunun için. Huzur mutluluk düzen aşk için evlenilir.
10 Yorumla
+1 yılYani 1 neden senin söylediğin gibi rahat bir cinsel birliktelik yaşamak üstelik inancımıza göre cinsel birlikteliğin meşru yolu evlilik yapmaktır daha sonra belli bir yaştan sonra anne ile baba ile de aile ile birlikte yaşamak psikolojik olarak sıkıntı ve ruhen sorun haline geldiği için, kişiler ayrı bir aile kurmak kendisini sevecek ve mutlu olacağı bir insanla birlikte olmak ister. Tabii kendisi öldükten sonra da işte malamını mülkünü ya da manevi olarak bir şey bırakabileceği Bir evlada toruna sahip olmak ve neslinin devamını ister. Ama tabii ki insan evleneceği kişiyi seçmelidir, şimdi günümüzde sadece maddiyat ön planda maddiyatın önemli olduğunu biliyorum kabul ediyorum ama bazı şeyleri bir karakter vicdanı bir kenara bırakıp sadece maddiyat düşünmek doğru değil.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Onlar da var tabi. Ama esasında ömür boyu her şeyi paylaşarak huzurlu mutlu bir yaşam için evlenilir. Yalnız bunu elde etmek sadece nikah masasında imza atarak olmuyor. Doğru kişiyi bulmak doğru kişiyle masaya oturup imza atmakla oluyor. Peki doğru kişi kim? İşte esas püf noktası burada. Yaşta başta meslekte de değil. Esas olan uyum. Yani ruh, akıl, kalp ve ten uyumu varsa karşılıklı yeterli tatmin vardır ve o doğru kişidir. Onu at masaya, bas ayağına ve bas imzaları al koynuna al hayatına yaşa ömür boyu mutlulukla hazla… 😃🥰😉🫢🤪❤️🌸🍃
10 YorumlaEvlilik bomboş bir şey.
Sorudaki yazı bunu net olarak açıklıyor.
Kadın sadece çocuk yapmak için ve kız arkadaşlarına hava atmak için evlenir. Freud'un da dediği gibi kadınların doğuştan gelen bir erkek nefreti vardır ve hiçbir kadın hiçbir erkeği sevmez.
Erkek de düzenli seks için evlenir. Kadını sever ama o da mutlu olamaz. Memnun edemez. Bir de kadınlar çozdukleri erkeklere ilgi duymazlar. Bu erkek de kadına sürekli ilgi gösterir, oyunu oynamayı beceremez. Akıllı adamın evlilikle işi gücü olmaz zaten.
Seneler geçer birbirlerini tanır ve soğurlar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılAslında insanlar yalnız kalmaktan korkarlar ileriki yaşlarında başta bu sebep geliyor sonrasında düzensiz göçebe hayattan bir süre sonra yorulurlar düzenli kalıcı bir hayat sürdürmek isterler birini tanımak onunla ömür geçirmek isterler cevrekerine bakarlar yaşıtları dostları evlenmiş kendisi bir başına kalmış sendromuna girerler bekarlar ve istemsiz ya da isteyerek de olsa evliliği mantıklı bir durum olarak düşünmeye başlarlar kaçınılmaz bir sonuç olarak görürler ve evlenirler aslında bunun üreme se. s ile alakası yok tamamen bilinç altı bir olay çevren ne yaparsa geçde olsa sende bir süre sonra onu yapıyorsun mantıklı olduğunu düşünüyor sun sanki hayatın kanunu gibiymis gibi hissediyorsun yanlış doğru sorgulamadan güzel bir soru beğendim ama gerçekten neden evlilik var bu hayatta gerçekten bunun cevabı ne yardımlarımız bizim düşüncelerimiz tahminlerimiz asıl cevap neden evlilik yapılıyor dinimiz ce uygun gorulmemis olsaydi eğer evlilik yerine ne olurdu
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKadın ve erkek birbirini tamamlayıcı unsurlarıdır yapbozun bir diğer parçaları gibi hiçbir erkek bir kadın gibi arkadaş olamaz ne kadar yakın dost olursa olsun en kötü kadının yerini tutamayabilir dediğim gibi doğanın kanunu bu yaratıcı kadın ve erkek birbirlerini tamamlasınlar diye yaratmış o yüzden bir kadının gülüşüne bakışına sesine ihtiyaç duyabilirsiniz kadınlar için durum nedir bilmiyorum ama ben erkek olarak böyle görüyor böyle düşünüyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Kadınla erkek neden arkadaş olmasın ki? Olabilir :d
- +1 yıl
Ne demek istediğimi anlamadınız sanırım
Aslında bu konuda topluma ayak uydurmak istedikleri için genel olarak diyebiliriz.
22 Yorumla- +1 yıl
Neden ayak uyduruluyor ki? Jfjfj rahatlık batıyor mu?
Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Allah'ın emri, Peygamber'in sünneti, hayatı düzene sokmak gereği, yasal birliktelik olduğu ve neslin devamlılığı için.
56 Yorumla- +1 yıl
Müslüman değilse erkek/kadın? O zaman ne oluyor? jdjdj
- +1 yıl
Bende onu diyorum jfjfm birinden biri Müslüman olmazsa maddeye uymaz :d
- +1 yıl
Ben Müslüman değilim :d birini istersem eğer dinli , dinsiz hepsi helal hahah Şaka bir yana Müslüman erkekler öyle evlenebiliyor evet. Yani kendileri Müslüman olup , başka dinden biriyle.
+1 yılDüzenli s*KS bence son kriter olmalı. Sürekli aynı ten, aynı koku bir süre sonra heyecanı yitiriyor olmalı. Heyecansız sekste ne kadar tatmin eder orası muamma. Bence kalıplaşmış kültürel alışkanlıklarımızın yanı sıra, çocuk sahibi olma isteği, düzen kurma isteği. Aile ile yapamamak yalnız da kalamamak son çare olarak evlenmeye itiyordur insana.
20 Yorumla
+1 yılKucukken bunu Ben de soruyordum kendimce buyuyunce anladim ki insanlarin bi ruh ikizine agladiklarinda yanlarinda karsiliksiz birinin olmasina gulduklerinde onlarla gulecek birine ihtiyaci var. ailemiz bizim edebi ailemiz degil maalesef 50 yil sonra cogumuzun ailesi olmayacak. Ama es edebi
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yurtdışındaki yabancılara sormak gerekli aslında. Çünkü onlarda çok daha fazla bu olay. Bence aynı evde yaşarken, bir süre sonra "Tamam biz yaşayabiliyoruz, anlaşıyoruz bu işi resmiyete dökebiliriz" deyip evlenebileceklerine karar veriyorlar. Onun dışında çocukları olacaksa evleniyorlar.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişiyor. Bir kısmı yaşlılık psikolojisine girip artık evlenmem lazım diyor. Bir kısmı çocuk sahibi olmak için istiyor. Kimisi hayatıma düzen gelsin diye herkesin kendince bir nedeni vardı. Bu nedenle bu konuda genel bir cevap vermek mümkün değil.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelik olarak dini yönden bakarız kadınlar biz erkeklere allahın emanetidir o yüzden evlenin buyurulur sonuçtada sevdiğin insanla bir ömür birlikte yaşamak için bi resmiyete dökmek gerekir ki bu benim diyebilmeli bana ait artık bana emanet diyebilmeli erkek bu yönden bakmalı üreme vs bunlar ikinci plandır öncelik duygusal bağlılıktır bambaşkadır yerini tutmaz hiçbir şey
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 597 cevap paylaştı. Yalnızlık Allah'a mahsustur. İnsanlar evlenip, yuva kurarlar. Bu doğal bir şeydir. Cinsellik için de evlenmek isteyenler vardır belki bilemiyorum. Sağda, solda laf olmasın gibisinden. İhtiyaçlar farklı farklıdır. Herkes kendi kararını kendisi vermelidir.
10 Yorumla
+1 yılSevgilim beni daha çok sevsin, daha çok sahiplensin ve özgürce hep daha çok kollarına alsın, sarılsın diye evlenirim. Bir de ona bağlılık duymak, sadık olmak ve ona kendimi sorumlu hissetmek hoşuma gider. Bu yani.. 🤷♂️ Hukuksal açıdan da kendini güvende hissetsin, güvencesi olsun, ona sadık kalacağımı hep bilsin diye isterim.
10 Yorumla
+1 yılKöy veyahut küçük şehirler kasabalarda evlenip bir hayat rutini oluşturmak bir düzen kurmak için evlilik ideal Büyük şehirlerde Metropol bölgelerde özellikle evlenmenin hiçbir anlamı yok Tamamen saçmalık Çünkü böyle şaşalı yerlerde eşlerin Gözü hep dışarıda kalıyor kiminin arabasında kiminin evinde kiminin karısında kiminin erkeğin de derken evlilikler yıkılıyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evrensel geçerliliği var mıdır bilemem ama Türkiye'de evlenmek yaşam ödevi gibi bir şey.
Evlenmemek sizi eksik , tamamlanmamış, başarısız olarak gösterebiliyor. Daha 20 li yaşlardan itibaren başlayarak ne zaman evleneceksin, hala evlenmedin mi sorularının muhatabı oluyoruz.
Yurt dışında okumuş, Türkiye'nin en başarılı İşletme profesörlerinden biri olan hocamla iki yıl karşılaştık. 2. sorusu evlendin mi oldu :)
10 Yorumla
+1 yılBir müddet sonra ailen hayata gözünü kapatiyor. Ve hayat arkadaşı olması gerekli. Yeni bir ailesi olması gerekli ki alıştığı ailesini kaybettiğinde yeni ailesi ile birlikte olsun. Ve neslini artırsın. Ve bu döngü böyle gidiyor işte. Kendi düşüncemi söyledim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 699 cevap paylaştı.
+1 yılAllah neden tek bir cinsiyet olarak yaratmamış insanları da iki cinsiyet var etmiş çünkü ikisini de yarım yaratmış birbirleriyle tam olabilsinler diye. İşte bizde bu yüzden evlenmek istiyoruz, tam olabilmek için
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler = bedava seks.
Şaka şaka erkekler genel olarak düzenli hayat ve çocuk için evlenmek ister.21 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBen sevdiğim adamla aynı evi paylaşmak, devamlı birlikte olmak ve mutlu olacağımızı düşündüğüm için evleniyorum. Bence o da öyle. Özellikle erkekler için rahat cinsellik bir kriter olabilir ama maksat buysa, sevmediğin biriyle evlenmeye değmez
20 Yorumla
+1 yılToplum baskısı.
Eğer böyle bir durum olmasa evlilik sayısı baya azalır bence.
21 Yorumla- +1 yıl
Toplum baskısı ya da aile isteğiyle evlenen sonunda boşanıyor:d yani boşuna evleniyorlar bence. Ve katılıyorum toplum baskısına görede evlenenler var maalesef. öyle olmasaydı elbette azalma olurdu.
Üremek doğası bu kadın ve erkeğin bir araya gelmesi de o çoğunlukta
22 Yorumla- +1 yıl
Niye herkes üremek zorunda mı ozi? jfjfj
Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı. Bakirelik tabusundan dolayı ci... elliģi yaşamak için evleniyor insanlar, istediģi zaman pompa yapacakları bir hayata başlıyorlar, tabi şanslarına ne çıkacaklarını bilmiyorlar, görmedikleri birşeyle evleniyorlar.😂😂
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Düzenli bir hayatım olsun, helalimle yaşayayım her şeyi, ya da aman zaten bir gün olacak aradan çıkarayım düşüncesi ya da anne baba olma isteği ağır basar. Bazisi için de olumsuz aile ortamından kaçma isteğidir..
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik teklifini hakaret olarak görüyorum artık. Teklifin meali;merhaba seni o kadar saftitirik ve enayi buluyorum ki ömrüm boyunca seni kullanabilir miyim?
33 Yorumla- +1 yıl
Hata, kimseyi aramıyorum
- +1 yıl
Sorun şu ki erkeklerin evcil hayvandan farkı yok, sadece sevimli olup evden çıkmayanı hastalık taşımayanı makbul. Ama sen ve çoğu kuduz köpek gibisiniz. Burada yorumuma saldırmanda örneği. Sanırım seni kapının önüne koyan bir kadını hatırlattım ki hıncını havlayarak almaya çalışıyorsun. Ha bu arada annen bir mal sanırım, erkeğin kadına bakış açısı annesiyle ilgilidir. Öylesine evlenmiş seni peydahlamış ve ilgilenmemiş seninde sokak köpeğinden farkın yok. Hadi hoşşşşt
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılAile olabilmek , hayatı paylaşmak , zor günlerde yanlız kalmamak için , destek olabilmek için. Asla sek*s demiyorum öyle bişey olamaz zaten. O iş, rutin olan çok çok küçük bir parçası evliliğin. 👍🏻
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar merak ettiği için, erkekler kendine baktırmak için evleniyor. Evet, evliliğin kadınlar için hiçbir avantajı yok. Erkeklere küçükken anneleri bakıyor, büyüyünce de eşleri. Çocuk doğurmasan bile bir bebek bakmış oluyorsun. Evli bir ablam evliliğin kadınlar için hizmetçilik olduğunu söylemişti, oldukça haklı bir tespit.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılMeraktan ve özetinden! Yoksa bilseler ki evliliğin cehennem öncesi prova olduğunu muhtemelen evlenmezler bu arada evlenme kararı arkadaşlarınız yakınlarınıza da kesinlikle tavsiye vermeyin , sizi dinlemezler.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sahsen su an gezmeye gormeye yemeye icmeye dinlemeye izlemeye harcamaya uyumaya eslik edecek bi hayat arkadasi ariyorum. Bunun adi da evlilik oldugundan evet evlenmek istiyorum. Cok guzel anlattim bence. 😂
10 Yorumla
+1 yılSevdiği için. Kavuşmak ister. Harama bulasmamak. icin
15 Yorumla- +1 yıl
Müslüman değilse harama nasıl buluşacak? :d
- +1 yıl
Bulaşacak *
- +1 yıl
Müslüman olmasada işlediği haram oluyor Alalh katında sadece kişi haram olmadığını sanıyor 😃 ayrıca diğer dinlerdede zina haram. Sad ce gidip sildiriyorlar ahmaklar
- +1 yıl
Bazı Müslümanlar şey diyor yapar sonra allahın affına sığınırım falan ndjdn buna ne diyorsun? Bu ikiyüzlülük değil mi? :D bazıları ise sadece kadınlara günah gibi görüyor. Evet Hristiyanlık vs dinlerdede evlenmeden birseyler yaşamak yasak. Onlarda şey vardı evet günahları silme. kiliseye gidip silme jfnfn
Ben hiçbir dine inanmıyorum. Agnostiğim. Müslüman ya da bazı hristiyanların bunları diyip yapması beni güldürüyor :d herkes aynı demiyorum ama öyleler var. - +1 yıl
Anladım zeki bı kadinsin bu zekânı tam manasıyla. kullansan zaten müslüman olursun. Mesaj atsana bana bı
- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılnesiller devaı için bak gör çocuk yoksa evlilikler bitiyor çoklarında
12 Yorumla- +1 yıl
Çocuk varsada bitiyor jfjfj yani bazı aileler eski kafalı oluyor yanlış zihniyetle boşanmıyor, yapılanları görmezden geliyor ama olmuyorsa, saygı bitiyorsa durmanın manası yok:d
- +1 yıl
saygı ve değer yoksa zaten anlamsız dediğin gb çocuk bile bir yere kadar
Bir erkeğin ve kadının yakın arkadaşlarının veremeyeceği şeyler var. Evet cinsel ilişkide var içinde ama bunların hepsini bürün yapan iyi bir iletişime ulaşıyor
20 Yorumla
+1 yılO pislik ile düzenli bir yaşam hayatım ailem olsun isterdim. Sevgimden dolayı ya tabidide üremek var ama önceliğim ona olan sevgimdi. İki defa terk etti diye artık güvenmiyorum geldi red ettim.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadınların evlenme sebepleri : Kocam çalışsın... arabamı sürsün... para kazansın bir sürü ici bici alıyım eşya alıyım... çocuk pırtlatıyım adam iyice bana bağlansın ki aldatmasın ya da paçoz bir or ekmek teknemi kapmasın... çocuğun toplantılarına katılsın evde ayaklı bir tamirci bulunsun... geceleri döşü kıllı bir ayıcıkla yatıyım... gibi gibi mazeretlerle evleniyorlar kadınlar...%70 maddi yani... ha escort ha evlilik biri devlet gözetiminde diğeri değil...
03 Yorumla- +1 yıl
Neden kadında çalışamıyor mu? Arabasını alıp kendi süremiyor mu? kendi parasını kadın kazanamıyor mu? hjkhk çocuk pırtlatayım ne ya hahah herkes o amaçla evlenmiyor.
ayrıca kadın erkek herkes aldatılmamayı ister.. haklı olarak.
bir ayıyıı kim istesinn ki hlkhjkhk gece gece güldürdün valla. esc*rt ne alaka? soruda öyle bir şey yok :d
Cevap sahibi+1 yılherkes bir değil gülüm. Daha yaşın genç 30+ evde kalmış sap karı dolu... onlar paso yukarda ki kriterlere yönelik adam arıyor gold digger şekilde... başını alınca da kafayı ve balataları sıyırıyorlar 😉 30 yaşına kadar bir sivri sinekle gezmediğin kalsın (bu gece 5 kıllım var!) 30 sonra da paralı bilmem neyli adam avına çıkan çook karı var... 20 li yaşlarındayken tavşan gibi olan tipler mi dersin... ünüversitede escort olan mı dersinn doluuuuu
Cevap sahibi+1 yılKolay para için ne pislik kadınlar olduğunu bilsseenn gider klisede rahibelik okursun 😄
+1 yılÇünkü bir bayanın hayattaki amacı bu. Kocaya hizmet etmek. Çocuk yapmak. Aynı şekilde düzenli seks. Allah herkese evlenmeyi nasip eder inşAllah.
54 Yorumla- +1 yıl
Neden kocaya hizmet? Jfjdj Onların kuluçka makinesi ya da hizmetçisi miyiz? Hayatta böyle amacı olan bir kadın bence kendine saygısı yok şekerim. Kadınlar m*l değildir. Kadınlarda çalışmalı, kendi ayakları üzerinde durabilmeli. :) Hizmet etmek için evlenmemeli. Gerçekten seviliyor, seviyorsa ve karşındaki ona saygı duyuyorsa evlenmeli. Ve ortak yapılmalı işler. Kimse kimsenin arkasını toplamak zorunda değil. Toplayamıyorsa anasının evine yallah jdjd
- +1 yıl
Bayanların çalışması uygun değil.
- +1 yıl
Ne saçma bir zihniyet. Neden çalışmasın ki? Gayette çalışır. Neyse bu konu hakkında tartışmak istemiyorum. Herkesin düşüncesi kendine
- +1 yıl
@cilginhatunnn62
Benim hayalim sensin
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmek ister çünkü biz olmuşlardır. Karşılıklı özenle seven kırdığını tamir eden birbirini tamamlayan ve özel hissettiren iki ksii birbirine karışıp biz olduğunda evlenmek ister
10 Yorumla
+1 yılDüzenli cinsel ilişki şart, kendi ailemin olmasını istiyorum ve kadın içinde erkek içinde geçerli hayatın zorluğunu birlikte göğüslemek gerekiyor. Bu hayatta yoldaş şart.
11 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca evlilik yeni bir sayfa yeni bir hayat demek. her şey değişiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılAkıllı insanlar evlenınce hayatı duzene girer. zıpır ınsanlarda evlenınce bıkkınlık gelir duzenlı hayata ayak uydurmazlar sorunlar çıkartırlar çalışan elamanlarmızdan görduklerim
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikte cinselliğin sıfırın altında olduğunu fark ettiğim anda artık bundan böyle evlilik dendiği vakit 4 ayak üzerinde kaçıyorum. Anasının babasının hayrına kimseye masraf edemem öyle bedavadan
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı.
+1 yılDışarıda yemek yemek minumum 400 lira olduğu için 😀
21 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣🤣
+1 yılKadın garanticidir erkek sadık bir yol arkadaşı ararmış.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler yorulduğu için kadınlar meraktan evlenir. Erkek daha çok yorulur kadın ise merak duygusunu kaybeder. İki taraf da aklı başında ise ilişki saygı çerçevesinde devam eder. Değilse ihanet, şiddet, nefret ve neticelerinde boşa yaşanmış bir ömür. Ama kafaya da çok takmayın insan hayatı o kadar da abartılacak bir şey değil. Sizden çok var
05 Yorumla- +1 yıl
Aynı sözü paylaşmışsın ya tüh. Ben de artistlik yapacaktım 😁
- +1 yıl
Olsun sorun değil hahha bizden çok varsa sizdende çok var hkjhjk
- +1 yıl
Mesele bu hikayede kaybeden olmamak
- +1 yıl
Oyun olarak bakıyorsan olaylara hep kaybedersin :D
- +1 yıl
Her şey bir oyun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOscar wilde saçmalamış bence
Evlilik bir basit imzadan ibarettir asıl olan bir insana ömrünü adamak bıkmadan dinlemek, konuşmadan anlamaktır.20 Yorumla
+1 yılBeraber hayatı paylaşıp daha güçlü hissetmek, manevi olarak desteklenmek, sosyal statü, çocuk.
20 Yorumla
+1 yılBen evlenmeyi hem seks hemde beraber bir gelecegimiz olsun diye isterim diger türlü ilişkilerin bir tadı olmuyor kuru kuru bana göre
20 Yorumla
+1 yılAşk yaşamak , sevmek , sevilmek istemek insanın doğasında var o yüzden. Kimse yalnızlığı sevmez. Bazen mecburiyet insanları yalnızlığa iter.
20 Yorumla- Devamını Gör (156)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat