Aşk İlişkileri En son kimi gizliden aradınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güzel zamanlardı kim acaba arayan diye düşünürdük😂😂 Güncellemeler1 yıl Maşallah kimse kimseyi gizliden aramamiş yersek😂 En son kimi gizliden aradınız? Cevapla Güzellik Soruları Gizli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ezgiiasln Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Nasıl arandigini bile bilmeyen ben🥺 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Şaka mı 😂😂😂 Yorumla ezgiiasln 1 yıl Değil gerçekten bilmiyorum birini gizliden arama ihtiyaci duymadığım için nasıl yapıldığını da sorgulamadim 😄 Yorumla Soran 1 yıl Ya telefonun ayarlarından ya da Yaptığınız aramalarda numaranızın görünmesini istemiyorsanız; aramak istediğiniz numaranın başına *31# yazarak, aradığınız kişinin yalnızca o defaya mahsus olarak numaranızı görmemesini sağlayabilirsiniz. Lazım olursa paylaşayim dedim😂 Yorumla ezgiiasln 1 yıl Bugün de bilgilendik teşekkür ederim 😂😂😂 Yorumla Soran 1 yıl Sen aramadan önce başkasında dene de sakata gelme 😂 rica ederim Yorumla ezgiiasln 1 yıl Merak etme o iş bende 😂😂😎 Yorumla
heaynenondan Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Baya oldu ya o da zaten bulmuştu beni 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Gizliden arayıp bulunmayı nasıl başardın savcılık ile falan mı 😄 Yorumla heaynenondan 1 yıl Valla bilmiyom ya akşam mesaj attı gizliden beni aradın sen kimsin dedi korkudan altıma ettim lan harbi nasıl buldu hala çözemedim bende Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Hiç kimseyi. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nasıl arandigini bile bilmeyen ben🥺
Şaka mı 😂😂😂
Değil gerçekten bilmiyorum birini gizliden arama ihtiyaci duymadığım için nasıl yapıldığını da sorgulamadim 😄
Ya telefonun ayarlarından ya da
Yaptığınız aramalarda numaranızın görünmesini istemiyorsanız; aramak istediğiniz numaranın başına *31# yazarak, aradığınız kişinin yalnızca o defaya mahsus olarak numaranızı görmemesini sağlayabilirsiniz. Lazım olursa paylaşayim dedim😂
Bugün de bilgilendik teşekkür ederim 😂😂😂
Sen aramadan önce başkasında dene de sakata gelme 😂 rica ederim
Merak etme o iş bende 😂😂😎
Kimseyi aramam
Baya oldu ya o da zaten bulmuştu beni
Gizliden arayıp bulunmayı nasıl başardın savcılık ile falan mı 😄
Valla bilmiyom ya akşam mesaj attı gizliden beni aradın sen kimsin dedi korkudan altıma ettim lan harbi nasıl buldu hala çözemedim bende
Hiç kimseyi.
Kimseyi aramadim
Kimseyi aramadım
Kimse