AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence kes. her şeyi geçtim g€rizekalının teki çünkü ailesi falan şikayetçi olsa 15 20 sene hapis yatar.
şu an 22 yasında geçen yaz 17 yasindaki bir kızla konuşmus
İlişkide sence kaç yaş fark olabilir önce buna cevap ver
Fark değil de kızın yaşı
Sen bana farkı söyle önce
5 knka
Eee 19_5=14 yani normal o zaman. Tecavüz vs yoksa normal sevgili olmak
Ne bilim burada herkes normal xegil deyip bir sen normal dedin
Senin sorun saçma olduğu için millet de dalga geçmiş. 19 yaşındaki çocuk 30 yaşındaki kadınla sevgili olacak hali yok. Akıl var mantık var ama sende yok büyük ihtimalle
Hejrjdjjfdjjrje tamam
Daha güzel sorular sor akıllı bi kıza benziyosun aslında
Yaaa kızı yasi normal drgil küçük bide akrabasiymis kız ondan yani
Çocuğun da yaşı ona göre normal. Abartı bir durum yok. Akraba olması kimisi için sorun değil kimisi için sorun. Ama kuzen evliliği çok fazla olan bir toplumuz. O yüzden normal karşılayan oluyor. Benim ailemde olmaz kuzen evliliği. Bana göre uygun değil
Kuzen değiller zaten anneleri kuzenmiş
Bende 19 için 14 normal değil 17 18 normal de 14 olmaz bence
45 yaşında biri 40 yaşındaki kadınla evlense normal mi?
Evet normal sen konuyu hiç anlamadın neyse çok uzatmaya gerek yok
Esas sen anlamadın. Bak şimdi 19 yaşındaki çocuk gün gelecek 45 yaşında olacak. 14 yaşındaki kız da 40 yaşında olmuş olacak. Aradaki yaş farkı değişmez hiç bir zaman. 45_40 normalse 19_14te normal. Dediğim gibi tecavüz vs olmadığı sürece normal
Peki
Senin derdin kızın reşit olmayışı biliyorum. Ama ona bakarsan 16 yaşında kız ve 16 yaşında erkek de sevgili olamaz. İkisi de reşit değil çünkü. Ama bunlar belki uzun ilişki sonrası 24 yaşına gelince evlenecekler. Bu süreçte de birbirini tanıyorlar işte.
Benim kuzenim öyle evlendi. Lisedeki sevgilisiyle ikisi de reşit oldu üniversite bitti işe girdiler evlendiler gayet normal.
Şimdi anladın mı normal olduğunu?
Bak güzel arkadaşım 19 yaşındaki bir erkek beyin olarak 14 yaşındaki bir kızla uyuşamaz eğer 19 yaşındaki bir erkek o yaştaki bir kızla sevgili oluyorsa niyeti farklıdır aksi düşünülemez 14 yaşındaki kızın da ergenlikten dolayı kanı kaynıyor olması ve karşı tarafa hayranlik duyuyor olabilir diğer taraf bunu kullanıyor bu da normal bi ilişki olamaz zaten 14 yasindki bir kızın yaşayabilicegi kişi 15 16 yaştır aksi olamaz bana inanmıyorsan git arastir
Birisi üniverisiyeye diğeri daha yeni liseye geçmiş mantık el veriyor mu buna
Bak ben ne dedim sana? Tecavüz vs kötü niyet yoksa normal dedim. Ona bakarsan tecavüz vs kötü niyeti varsa hiç bir yaştaki ilişkiyi tasvip etmiyorum zaten. Ama dediğim gibi benim kuzenim öyle lise aşkıyla evlendi. Demek ki her insan da niyeti aynı değil. Sadece yaşına bakarsak gayet normal yani.
Yorumunu okumadım bile bunları ezbere söylemiyorum git arastir
Ben de hayat tecrübemle ve çevremde gördüklerimle söylüyorum
Sapık bu 14 yaş ne bebekle oyuncakla oynucak yaşta nerdeyse * o çocugu
Sende malsın ki bu soruyu soruyosun şikayet ederim seni valla
17 normal knk sana canım dediğim için kusura bakma özür dilerim ama sinirlendim
Yani çocuk iyi mi kötü mü kafam karisti djjdjdjdj
Yani bir pedofil ile anılmak istiyorsan sen bilirsin.
Pedofil olmuyor ama ama normal olmadığını da biliyorum
Nasıl pedofil olmuyor bal gibi de pedofil işte. Kendisi reşitken reşit olmayanlarla iliskisi varmış. Utanmazlık seviyesi hat safhada
Bide alttaki yorumu okur musun sülfürik asit olan kisinin yorumunu
Bizim lafimiza göre mi hareket edeceksin
Yaptığı normal bişey mi sence
Normal olan hiçbir yanı yok eleman sübyancı
Ben bunları bilmiyordum tabi o zamanlar yaptık öyle şeyler dedi şu an olgunum artık flaan diyor
Some pedoo problemsss
Direkt ayrıl
Kesme