Evlenilecek olsan ne olmasan ne eğlenilecek insan olmasan bile karşındaki seni ne kadar hak edecek zaten insanların çoğu özellikle 26-27'den sonra aşık olduğu vazgeçmediği için değil bir yuvası olsun çocukları olsun yaşlanınca yalnız kalmasın vs diye evleniyor ondan önce de kim bilir kaç kişiyi kullanmıştır çok iyi niyetli bakamıyorum artık eskisi kadar böyle şeylere siz ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
O ayrım eskiden keskindi. Bu devirde bu ayrımı yapmak zor.
Bence o kadar da değerli bir şey değil evlenilecek insanın da doğru insanı bulmasının zor olmasından dolayı hak etmediği biriyle evlenme ihtimali değerinin bilinmeme ihtimalinden dolayı
Bu devirde öyle. Eskiden öyle değildi. Evlenilecek kızları birileri isterdi zamanla evlenirlerdi. Geri kalanlar, adı çıkanlar vs de kalırdı. Kimse almazdı. Alanlarda yaşlı veya dul 3-5 çocuklu adamlar.
Tamam ben de diyorum ki evlenilecek insan olsa bile o da ne kadar kendisini hak edene düşer o manada dedim çünkü kadının da erkeğin de temizi azaldı bayağı artık cinsiyet olarak bakmamak gerek buna
Erkeklerde öyle bir ayrım yok. Hiç olmadı. Seni anlıyorum ama kadınla erkeğin toplum gözünde bu konuda aynı olmadığını da senin anlaman gerekiyor.
Ben evleneceğim erkekte önem veririm herkesin kendi fikri bu kadını bayağı değersizleştiren bir algı
Önem vermende gerekir zaten ben toplumun bakış açısını söylüyorum. Adam çapkındır zamparadır eski sabıkalıdır mesela ama tevbe etmiş "adam" olmuştur güya topluma göre, ona evlenilmeyecek erkek gözüyle bakmazlar artık. Kadınlarda ise böyle bir durum yok. Adı bir kere çıktığında daha kimse evlenmiyor onunla. Yani eskiden böyleydi. Günümüzün şartları tabi biraz daha karışık.
Evet evet bir de ilişkiye girmiş bir kadın sonra pişman olup tövbe etse cidden kendini düzeltse sonradan sırf bakireliği gitti diye asla eski gözle bakılmaz bu çok kötü bir şey
Öyle. Bunu söylemek gerilik yobazlık değil. Hakikat bu. burada erkeklere sor aynı cevabı alırsın. İlk başta kıvırırlar ama günün sonunda bakire olmayan veya daha önce bir erkekle bir şekilde cinsel münasebeti olmuş biriyle evlenmek istemezler. Bana kalırsa bu devirde kimseyle evlenilmez zaten. Bu devirde evlenen büyük kumar oynar. Aldatmalar, sosyal medya, açgözlülük, doyumsuzluk, 1 sene sonra ilgi ve isteğin azalması, ahlaksızlık, sırf aile evinden kurtulmak için evlenenler, pembe hayallerle evlenenler, çoluk çocuk yetiştirmenin sıkıntıları vs gırla bu devirde. Ben şahsen evlenmeyi hiç düşünmedim ve düşünmüyorum önüme o kadar fırsat ve talip çıkmasına rağmen. Bu saydığım sıkıntıları sevgilinde yaşadığında bir nebze etkilenirsin ama unutur hayatına devam edersin. Bunları nikahlı eşinden gördüğünde dünyan başına yıkılır.
Evet öyle ben de kimseye güvenemiyorum zaten bu yüzden özellikle şu 2015'ten sonra daha da arttı bu bahsettiğiniz tarzda şeyler bir 10-15 yıl daha erken doğsaydım ve şu anki yaşlarımda olsaydım belki düşünürdüm evlilik ama bu devirde dediğiniz gibi güvenilmez kimseye
Benim yaşıma gelince iyice soğuyacaksın evlilik fikrinden. Kafan çalışıyor senin belli.
yani yok yle bişey doğru isanı bulunc abunu düşünmez
Evlendiğin kisiyle eğlen. Eğlenceden kasıt güzel vakit gecirmekse yani
Benim hiç sevgilim olmadı bu yaşa kadar evlenmeyi düşünmüyorum
Bu sitedekilerle eglenilir