Hayatımın aşkını nasıl unutabilirim?

18 yasındayım 6 ay cıktık ve 6 ay oldu ayrılıgımızın üstünden gecen süre, o benim ilk sevgilim, ilk gercek askımdı, ben böyle kusursuz mükemmel bir insan görmedim, göremem hayatımda, kendinde bulduğu her kusura apayrı asıgım, ben onu canımı bedenimde istedigimden daha cok istedim, ama ben onun icin sıradan, gelip gecici bi kız, bi hevestim. bi daha olurumuz yok, sevmiyormus beni, sevemiyormus, onun ihtiyacı oldugu, onun aradığı kisi degilmisim, o ise benim cennetten düsmüs melegimdi. kendimi hala ona yazarken, onu özlerken buluyorum. bir saniye bile aklımdan cıkmıyor, sürekli aklımda, ne yaptıgını nasıl oldugunu merak ediyorum, ama ben onun umurunda bile degilim. unutabilecek miyim? unutamayacaksam kalbimdeki bu agırlıkla nasıl nefes alacağım, nasıl yasayacagım, nasıl devam edecegım hayatıma. Ne yapacağımı bilmiyorum. onunla bir daha hayatımın sonuna kadar konusmamaya, ondan haber alamamaya nasıl alısacagım, belki de unutmak onu bırakmak ondan vazgecmek istemiyorum icten ice, cünkü o kadar güzel, sevilesi, mükemmel kusursuz bi insandı ki aradıgım ve ihtiyacım olan her şeydi. her şeyimi, tüm hislerimi, hayatımı kaybetmis gibi hissediyorum, böyle nasıl yasayacagım, nasıl dayanacagım? unutulur mu böyle bi ask?

Hayatımın aşkını nasıl unutabilirim?