AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Herhangi biri olmamalı, o özel kişiyi vakti gelince bulacaksın. Bulmam lazım diye enerji sarf edersen bulamazsın
sosyal çevre. mutlaka çevrende sana ilgi duyan bir karşı cins bulabilirsin. Bakmak ve görmek yeterli.
Evet oldu da
o zaman sorun ne?
Ama karşılıklı olmadı işte
Haa o zaman sevgili olmamışsınız gizlicim. Yapman gereken yılmadan yorulmadan kalbine kilit vurmadan kendini üzmeden birilerinin sana yanaşmasına, tanımasına müsaade etmen gerek.
Sabah açtığım sorunun kız versiyonu. Ama senin bulamaman ilginç
Sen neden bulamadın
Kendimce söyle söyleyebilirim. Kız arkadaş çevrem yok bu en büyük faktör. Diğerleri ise çekingen ve tipimde ortalama tip. Ağız olsa ki o da yok. Erkek için çok zor durum.
Biraz relax biri olacaksın ya çekingen olan erkekler bulamaz. Hoşlandığın birine yürü
Sana birkaç sorum olacak. Mesela cafeye filan gittiğimde kızların geneli kendi havasında sohbet muhabbet böyle durumlarda ne yapmam gerek? Tip olarak dediğim gibi ortalama tipim dikkat çeken tipim yok nasil çekici hale getiririm? Ne gibi durumlarda kızlarla iletişimim kurmaliyim. Gidip beğendiğim kıza Instagram filan mı isteyeyim ne yapayım? Biraz uzun oldu cevaplarsan sevinirim.
Ben öyle erkeklerle çok iletişim geçmiyorum yani cafede beğenmek bana göre değil bakmıyorum bile üzgünüm başka birine sor
Arkadaş cevrelerinden tanıdık birileri olması sizi daha güvende mi hissettiriyor. Yani sorma amacım şu sıfırdan hiç tanımadığınız kişiye karşı güvenme durumu zor olduğundan negatif mi bakarsınız?
Güven problemim var evet benim için öyle ama benim sorunum var bence çoğu kişi benim gibi değildir
Benimkisi de sosyal anksiyete beni yerin dibine sokar mı? Oracıkta rezil eder mi? ya da beni rencide eder mi? gibi sebeplerden dolayi rahat olamıyorum. Ayrıca sizin içinde geçmiş olsun. İrdelemek istemezdim.
Benim de sosyal anksiyetem var ya benle dalga geçiyorsa diye düşündüm 😂😂😂😂
Düşünürüm
Seninki komikmiş. Niye dalga geçsin kızım mdkxkskxkfmx
Ne bileyim bence güzel değilim iddiaya falan girmişlerdi belki dkcnc
Sonra erkek sana sonradan aşık olmuş. Çok pişmanmış. Arkandan koşuyor filan. Tanıdık geldi ha kskdkdkdjdjdjdjd
Tanıdık mı geld
Evet tanıdık geldi
Peki
Aeo.
O ne
Allaha emanet ol demek istedim gizli hanımefendi
Hahaha o nasıl kısaltma
😂😂😂 bence çok güzel kısaltma. Üşengeçler için birebir.
Tm
Tm ne?
Tamam
Kısaltma
Tm
Okuldan, iş ortamından falan genelde. Çevresinden olabilir vs. Sanaldan da nadir de olsa oluyor.
Gizli takıldığın içindir 😂
Hiç sevgilim olmadı 26 yaşındayım sence profilde tipim nasıl
Ne yapcan sevgiliyi saçma işler
Sevilmek istiyroum
Bu zamanda gerçek anlamda sevmek ve sevilmek zor iş bence. Şahsen ben çoğu kişinin sevilmeye değer olmadığını düşünüyorum ve kendimin de. Umarım sevilirsin bir gün
Sen istemiyorsundur ondan
Evet seçiciyim
O zaman nşye ağlan
Tamam da sen her kıza evet diyor musun
Hayır ama ben kriterim fiziksel değil
Benimkinin fiziksel olduğunu kim söyledi
Diksiyonundan dedim
Değil
O zaman şansız birisin düzgğn insanlar yok çevrende
Yok
Bende kötü tercşhler yapıyorum kader bu bşraz üzülme kendşnş geliştirmeye bak
Nasip ya
Sen erkekte nelere dikkat eşdyorusn
Bilmiyorum ben bulmadım
Sende mi bizdendir
Ben de onun cevabını arıyorum.
Ben de bulamadım. boş ver gitsin
Sevgili için acele etme
Arkadaşın var mı
Kimse sevgili bulmuyor
Bilmem benim hiç sevgilim olmadı
üniversiteden veya tanidiklardan
Üni bitti
Bende jdjdjd ama sevgili değil
Kısmet
Bende bulamiyorum daha dogrusu beni begenmiyolar😂
Marketten
Ne kadar
Ne kadar ekmek o kadar kofte
Ne demek o
Sen ne kadsr guzelsin gorem
Çok
Goremmi
Noa
Yaşın küçüktür
24
Yaşında iyi hal buki burcun nedir
Yengeç
Güzel benim ki akrep burcu. Burçlar insanlardan bir fikir verir bana tanımakta bir adımdır küçük bir adım
Buradan