Aşk İlişkileri Erkek benimle alkollu buluşmak istiyor nedendir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Erkek benimle alkollu buluşmak istiyor nedendir?( kendisi alkollüyken.. beni içirmek mövzü deyil) Erkek benimle alkollu buluşmak istiyor nedendir? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
barraküda Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Çakırkeyf seks güzel olur diye İkna edemiyorsa ikna etmesi kolay olur diye 0 1 Yorumla barraküda 1 yıl Daha rahat kendini ifade ediyordur ve cinsellik iyi olur öyle. Kafasında öyle bir düşünce varsa Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Alkol biraz cesaret verir, içine attığın şeyleri rahatça ifade edersin. Alkol alan biri utanmaz, çekinmez, aklına ne gelirse yapmaya çalışır. Cinselliği de rahatça yaşar, muhabbetini de çok rahat yapar, yani aklına geldiği gibi söver. 0 1 Yorumla Deryabulurx 1 yıl Abi herkeste böyle değil ya ben biraz fazla icince erkek arkadaşımı sapık var diye şikayet etmiştim öpüyor diye djkamdkakdj Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Neden acabaaa masum olmadığı kesin, sakın çocuğa yok yapmaz cart curt deme yapar. 0 1 Yorumla olmazböyle00 1 yıl Nimina bile koyar 🤣🤣 Yorumla
ElCuco Takip Et Master Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Gecenin sonunda seneden bebek yapmak istiyor desene eheheheh 0 6 Yorumla Snowbite 1 yıl beni tanidinmi ben user Yorumla Snowbite 1 yıl sorunumu çözmek için geldim yardım edebilirmisin? Yorumla ElCuco 1 yıl Ne diyon la değişik Yorumla Snowbite 1 yıl ben lgbtliler jle kavga etmiştim hatirladinmi burada Yorumla ElCuco 1 yıl Banane olm Yorumla Snowbite 1 yıl el cuco sorunum var çözebilirmsin Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Bazi kadinlar icince guzellesir bazilari da cirkinlesir. Yarin kadikoyde acilisi yapicam. Eslik etmek istersen buyur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Alkollü kadını yatırıp becermek daha kolay olduğu için. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Beni içirmiyo kendisi sarhoş olmak istiyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sarhoşken daha rahat aksiyona geçiyordur. Yorumla
Mertcan3499 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Sen de istemiyorum de 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Çok istiyorum Yorumla Mertcan3499 1 yıl 😊 Yorumla
Gülümse001 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Sonunda yatağa atmak için 0 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,8b cevap paylaştı. Sarhoş edip işini halledecek. 0 0 Yorumla
Snowbite Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl alkollu kadın ile cinsel ilişki kolayda ondan. 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Beni içirmek istemiyo Yorumla Snowbite 1 yıl günahına girmsk istemem ama ozaman sana zarar verme ihtimali yüksek. dünyadaki ırza geçmenin %80 i alkolden dolayı. beladan korunmak için" bismillah illüzyon la yedurru measmihi şey'un fillardi vela fissemai ve hüvessemiul alim" Yorumla Snowbite 1 yıl dua bu Yorumla Snowbite 1 yıl günde 3 kere okuman lazım Yorumla Snowbite 1 yıl sabah akşam 3 kere Yorumla
herseyi_bilen_adm054 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Engelle onu 0 1 Yorumla herseyi_bilen_adm054 1 yıl Hala engellemedin mi Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı. Gitme sakın 😎 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mutlu son 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Deliyse 1 1 Yorumla Suna098 1 yıl Sence? Aile içi taciz tecavüz mağdurları bunu eşleri ile paylaşmalı mı? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Çakırkeyf seks güzel olur diye
İkna edemiyorsa ikna etmesi kolay olur diye
Daha rahat kendini ifade ediyordur ve cinsellik iyi olur öyle. Kafasında öyle bir düşünce varsa
Alkol biraz cesaret verir, içine attığın şeyleri rahatça ifade edersin.
Alkol alan biri utanmaz, çekinmez, aklına ne gelirse yapmaya çalışır.
Cinselliği de rahatça yaşar, muhabbetini de çok rahat yapar, yani aklına geldiği gibi söver.
Abi herkeste böyle değil ya ben biraz fazla icince erkek arkadaşımı sapık var diye şikayet etmiştim öpüyor diye djkamdkakdj
Neden acabaaa masum olmadığı kesin, sakın çocuğa yok yapmaz cart curt deme yapar.
Nimina bile koyar 🤣🤣
Gecenin sonunda seneden bebek yapmak istiyor desene eheheheh
beni tanidinmi ben user
sorunumu çözmek için geldim yardım edebilirmisin?
Ne diyon la değişik
ben lgbtliler jle kavga etmiştim hatirladinmi burada
Banane olm
el cuco sorunum var çözebilirmsin
Bazi kadinlar icince guzellesir bazilari da cirkinlesir. Yarin kadikoyde acilisi yapicam. Eslik etmek istersen buyur
Alkollü kadını yatırıp becermek daha kolay olduğu için.
Beni içirmiyo kendisi sarhoş olmak istiyo
Sarhoşken daha rahat aksiyona geçiyordur.
Sen de istemiyorum de
Çok istiyorum
😊
İşini kolaylaştırmak için
Ayık kafayla çekilmiyorsun demek
Alkol etkisi ile s. mek istiyor
Sonunda yatağa atmak için
Bu işin sonu hiç iyi görünmüyor
İçince daha rahat yapar diye
Sarhoş edip işini halledecek.
Güzel vakit geçirmek
Alkolü içirip sonrasında eline verecek
alkollu kadın ile cinsel ilişki kolayda ondan.
Beni içirmek istemiyo
günahına girmsk istemem ama ozaman sana zarar verme ihtimali yüksek. dünyadaki ırza geçmenin %80 i alkolden dolayı. beladan korunmak için" bismillah illüzyon la yedurru measmihi şey'un fillardi vela fissemai ve hüvessemiul alim"
dua bu
günde 3 kere okuman lazım
sabah akşam 3 kere
Sevişmek için
Engelle onu
Hala engellemedin mi
Gitme sakın 😎
Mutlu son
Seni s. kmek için istiyorlar
Aksam parti kuralim demek istiyor
Seni zikecek hatırlamıyorum dicek🤣🤣🤣
Deliyse
Sence? Aile içi taciz tecavüz mağdurları bunu eşleri ile paylaşmalı mı?
Öpecek seni
Akşama pompaaa
Cesaret içindir
Yatağa atacaktır
Basacakk