1.5 yıllık evliyiz. Uzun seneler de sevgiliydik. Eşimle tartısınca sorunu çözmek için gelip konusmaz. Günlerce konuşmasak ve yemeği bile küs yesek aynı masa da sorunu konuşmuyor, eline teli alır bir şeyler okur izler. Sonra da gider oyun oynar salonda. Sessiz kalmasına sinir oluyorum bunu daha önce de söyledim. Ama umursamıyor mu büyütmek mi istemiyor bilmiyorum. Çünkü sessiz kalıyorsun dediğim de bile büyütmek istemiyorum diye açıklama bile yapmıyor. Yine sessizce kalıyor. İlişkimiz de hep baskın taraf bendim. Sorunu dile getiren ve küsmek zorunda kalan. O bana bir kez bile trip atmadı. Ama benimle tartısmaya da hiç girmedi. Bir süre sonra kendimi görünmez hissetmeye basladım. Yalnız hissetmeye basladım. Anlaşılmadıgımı hissediyorum. Git oku arastır kadınlar hakkında bir seyler ilişki hakkında bir seyler diyorum. Okumuyor bence.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Konuşan erkek sorunları çözmek isteyen erkek gözünüzde zayıf erkek olarak görünüyor çünkü o yüzden kocanı takdir ettim doğru yolda
Hiç alakası yok. Senin söylediğin düşündüğün kadınlar 20 lilerin basında olanlardır ancak.
Asla 20si de ayni 40 ı da boş ver sen. Kocanı tanisam tebrik ederdim aynen devam derdim
Hayır aynı değil. Bütün kadınları tanıdın mj dünyada ki? Nerden bu kanıya varıyorsun? Cok sacma.
Tanidiklarim yetti inanmiyorum kimseye artik.
bikmis yilmis adam degismeyecegini de biliyor. ogrenilmis caresizlik iste
Ya neyden bıkmış olabilir ki? Benim kadar serbest bırakan bir kadın yoktur eşini. Ayrıca ben sürekli herseyi sorun yapan bir insan değilim. Cok bariz bir sey olması gerek.
peki dir dirin var mi?
Dır dır dan kastın nedir? Mesela bir erkek gözünde dır dır nedir?
surekli konuyu uzatip cok konusuyo musun. yeter artik sus denilecek kadar
Hayır. Öyle huyum yok. İlk basta sorunu dile getirmek için 5 dk belki söylenirim. Olan durumu anlatırım. Hislerimi anlatırım. O ise susar. Ben de susuyorsun ama susmakla sorun cözülmüyor diyorum. Hala susuyor. Zaten ben de daha fazla uzatmam konusmadıgı için. Bazen bekliyorum günlerce deniyorum , konusmuyorum onunla. Bakalım acacak mı konuyu. Belki sakinleşmemi bekliyprdur diyorum. Bekliyorum bir kaç gün hiç bir sey demeden konuyu acmadan. Ama acmıyor. Öylece kapanıyor konu.
o zaman aranizdaki cinsellik te azaldi ya da eskiden farkliysa baskasi vardir
Hayır baska bşr kadın yok. Zaten sürekli evde ya da benle izin günlerinde. Telefonu da hep ortalıkta zaten hiç saklamaz. Beceremez de böyle şeyleri.
neden soguk o zaman sana?
Sürekli arıza yapan tofaş gibi olmuşsun.
Öyle bir insan değilim. Hatta anlasılması en kolay insanım bence. Çünkü sorunları dile getirirm. Sen bul hatanı bul söylemem diyenlerden değilim.
İlişkide hep baskın taraf olup arıza yapmayan Tofaş olmayı nasıl başardın. Adam bıkmış senin lanet triplerinden.
Anlamıyorsun galiba trip atan ben değilim. Bir sorun varsa ilişki de tabi ki de bu dile getirilmeli. Trip atmak nedir biliyor musun sen? Anlamını biliyor musun? Çünkü bariz bir birine karıştırıyorsun. Baskın olmakla da trip atmanın da bir alakası yok.
Baskın olan kadın erkeğin hayatını bitirir. Sen böyle devam er. Eminim ölecek olsan eşin 112 yi aramayacak hale gelecek bir gün.
Baskın olmamı ben istemedim işte. En bastan beri böyle. O da yıllardır şikayet etmedi bu durumdan. Sen sanıyorsun ki heralde ben trip atıp sen bul sorunu ben söylemeyeyim diye surat asanlardanım. Bu zamana kadar hep sorunlarımızı dile getiren bendim. Konusmaya calısan çözmeye calısan. Bence sen bir an önce kadınlara olan bakıs açını değiştir. Anlamaya calıs. Yoksa bir gün senin de eşin böyle millete senin hakkınsa fikir danışır.
Sürekli sorun yaratıyorsun, her şeyi sorun olarak görüyorsun, var olanla yetinmiyorsun...
Tamam peki ne diyim
görücü usuulu mü?
Hayır severek evlendik
Onu anlamaya calistinmi hic
Sendeki en büyük problem kendini mükemmel görmen kendini sorunsuz görmen kendini en iyisi görmem
Onunla konusmaya calıssam da sessiz kalıyor ki. Konusmuyor. Ben kendimi mükemmel görmüyorum ama karsımda mi insanı tanıdıgm için ona göre adım atan biriyim. O yüzden benden kaynaklı sorun genelde cıkmaz.
Onu anlamaya calısmam için tahmin yürütmem yetmez. Konusmam lazım onunla. Karsıma alıp konustugun oldu. Hissetiğini aklından geceni bana söyle içine atma dediğim oldu uyardım. Ama yok yani yine sessiz kalıyor
Beni eklermisiniz az isim var gelcem
orada mısın
Bunu detaylı görüşelim
Evet canım