AI Persona’ya Sor

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
olmaz, biran önce namaza başlaşın olmadı yasin suresini kulaklık takrak dinlesin
Neden?
kaygı bozukluğu var diyon, bendede vardı bende böyle yaptım baktım namaz kesmedi, otobüste kulaklık ile yasin suresi dinledim zamanla geçti
Lan o. c herseyi dine bağlamayın
Sende de var mi?
herşeyi din bağlarım Kuran-i Kerim i oku anlarsın dediğimi. Kuran-i Kerim herşeyi kapsar
Yaşamdaki Herşeye hüküm verir Kuran-i Kerim a dan z ye
Çıldırtmaya devam solcuları az daha kudurun
Kesinlikle @snowbite
Peki sen evli misin?
ekstaradan söyliyeyim sevgilin sikintisi varsa la havle varya onu zorlandığın günlerde yani kaygılı günlerde o gün 500 defa içinden veya dıştan fark etmez la havle okusun
Soran dostum yks ye hazirlaniyorum buraya sorunumu çözmek için geldim
Evli değilim
ders çalışmamı engelleyen birsey varda oda hesabımda yaziyor sordum adam akıllı cevap gelmedi
Sevgilin namaz kılmıyor ise inşallah namaza başlar
Ya benim sevgilim çok asiri dusunuyor, konustugumuzda, basit seylerde bile cevap vermeden bir sure geçiyor. Ve en ufak seyelre de kafasina takiyor. Ben onunla ciddi anlamla yola cikmak istiyorum ama acaba evlilikte bunun yuzunden sorun çikar mi diyorum kendime
Yok kilmiyor sanirim
Bazı noktalarda maddiyat veya tartışmalı konularda yani anlaşamadığınız konularda kafaya çok takabilir buralarda sıkıntı yaşama ihtimaliniz yüksek. la havleyi günde 500 defa okusun, ben sosyal medya bağımlılığımı bunun katkısı ilede kurtuldum ekstradan işe yarıyor
İnşallah namaz başlar sevgilin
Off ne yapacagimi gerçekten bilmiyorum...:(
dert etme, babandan veya ailenden birinin sevgilinin sıkıntısının geçmesi için cuma namazında veya normal yaşamda dua etmesi için onlarda istekde bulun. namaz kılıyorsan eğer teheccüd namazını kaçırmamaya çalış kıl sonra sevgiline dua et
teheccüd namazında dua et kıldıktan sonra
Nasil etmeyeyim ya, çok uzuluyorum onun adina. Az laf da dokmedim sirf iylessin diye tavsiyelerle bulundum oda olmadi ne yapacagim ben
ozaman bir Kuran-i Kerim oku hatim duası yap. Hocam demiştimi:"Hatim duası yapılırsa o duadan bir i mutlaka kabul olur". Allah yardımcın olsun
Yinede sevgilin ile sevgili olmaya devam et ben hiç ilişki yaşamadım ama tanıdıklarımdan konuştum ihtimallerden gittiğim için ona göre çözüm sunuyom
Devam et de nereye kadar, ben evlenmek isterken o kaygi bozuklugunun derdisinde , bana zaman lazim diyor, acaba gerçekten kaygi bozuklugundan dolayi mi yoksa beni oyalagi icin mi sence? 9 ay oldu
nasıl şeyler diyor örnek?
oyaladığı derken konuşmadan anlarım biraz da bana özelden yazarsan sevinirim
nasil seyler diyor derken?
burada millete güvenilmez
nasıl konuşuyor seninle mesajlaşma olsun geciktiriyormu
ben buradan tanimadim gerçek hayatta
geciktiriyormu mesaj felan dönüş yapma felan
gerçek hayatta yapman güzel.9 aydır varsa sorun kaygıdandır ya da maddi parası yoktur uzatmak için rolde yapiyor olabilir.
evet ya mesajlasirken cogu zaman boyle 40 sanite 1dk arasi dusunuyor gibi bazen 2dk ya uzayabilir tartistigimizda, sonra cevap veriyor. clok konuskan biri de degil genelde konulari ben aciyorum, ama saygili desen saygili. bir de cok korkak gibime geldi 100 de100 degil de boyle 60%
o korkaklık bizdede var ama büyük ihtimal kaygı bozukluğundandır o. bunu chat gpt ye sor olmadı
sorununu chat gpt ye sor bakalım ne dicek veya siri ye sor
kız konusunda bizde saygıdan dolayı çekiniyoz
chat gpt de artık yalan bilgi veriyor galiba
hanımefendi nevzat tarhan ı taniyonmu?
parasi var ya ondan hic suphelenmiorum ama beni oyaliyor diye cok korkuyorum. dun yine konuyu actim dedim biz bosuna mi konusuyoruz? dedi niye bosuna olsun. SONRA dedi ki ben evlilik icin kendimi hazir etmeye calsiiyorum, ben terapi oluyorum senin icin. dedim ne zaman suurecek bana diyor 7 8 ay. inanmali miyim?
terapi konusunda bilgim yok psikiyatrist değilim ama bunu chat gpt adlı yapay zekaya sorarsan belki çözer sorununu veya siri ye sor
nevzat tarhan tanidiğım müslüman bir psikiyatrist
TM TSK EDERIM :(
prof dr nevzat tarhan diye geçer sosyal medya çok meşhur birisi
soran kişi sevgiline söyle pazartesi ve perşembe günleri oruç tutsun belki işe yarar nefsini yenmesi için belki işe yarar peygamber efendimiz öyle yaparmış
1 ay tuttu
ekstradan diyorum bunu ben sadece pazartesi ve perşembe günleri denesin oruç tutmaya bakalım psikolojisi düzelicek mi?
Çıkılır
Ne var bunda karakterli olsun yeter
Qhayir
Neden?
İlerde dengesiz hareketleri olur
:-( 100 de 100 mu sizce?
95
Niye tanidiklarin mi var
Hayir o nerden cikti
çıkılır neden çıkılmasın
Pismanlik
Hangi konuda?