Sevgilim lise (erkek) ben üniversite mezunuyum?

Üç yıllık bir ilişkim vardı çok güzel gidiyordu sonrasında sevgilim işte sen üni mezunusun ailen ne der ben lise mezunuyum falan bunu babana söyle dedi (ben de söyleyemem nasıl söyleyeceğim şimdi söyle ama biz 2-3 yıl sonra evlenelim kafasında) sonra işte kendisi de sorun etmeye başladı ben ne kadar etmesem de sen fazla kazanacaksın, fazla para huzursuzluk getirir , evlenince de bu kadar harcayacak mısın gibi… bunlara ek olarak çok kıskançtı ve benim bu kadar kıskanç olmasını gerektirecek bir hayatım yok normal kendi halimde bir insanım. Ayrıldıktan sonra da iki kez aradı yazdı bir şey yapmalıyız falan ama hep benden bekliyor sen söyle iş olsun gibisinden kendisi okumak istemiyor (fabrikada işçi olarak çalışıyor). O konuştuğumuz zamanlardan birinde de işte inşallah başına bir şey gelsin de anlarsın beni…🥺, bu kadar kıskançlığı kimse kabul etmez dediğimde de edenini buluruz gibi…şeyler söyledi ama hala seviyorum bir yanım git yaz diyor sonra söyledikleri aklıma geliyor ne yapmam gerekiyor?

Sevgilim lise (erkek) ben üniversite mezunuyum?