Sizce neden boyle birsey yapiyor olabilir? Telefonu elime alinca tedirgin olmuyor ama telefonda biesey sakliyor gibi hissediyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Saklıyor kanka kesin bilgi neden kesin diceksin kişi kendinden bilir işi ben bişey saklayınca öyle yapıyorum
Ama onceki gunde telefonu istedim girmeden beklemeden girdi ama genel olarak telefonla giriyor tuvalete
Yani telefonla rahat ediyor da olabilir lavaboda ama saklama ihtimali de olabilir emin olman lazım
Ya henuz kesin birsey gormedim hic wp insda falan zaten bizim fotolarimiz var her yerde yeni nisanlandik birde
Valla kankam araştır derim sana sorunca cevap alamazsın hiç bir erkek doğru cevap vermez çünkü
Nasil arastirabilirim peki fikir verebilir misin cunku wpta artik mesaj gizleme ozelligi var
Evet maalesef öyle bi özellik geldi… yani nişanlısınız seni aldatıyorsa kesinlikle kardeşim çocuğudur ama aldatmıyorsa da günahını almayayım şimdi kankam fikir zor bu işlerde artık herkes profesyonel olmuş
Sagol yinrde tesekkur ederim saygili cevaplarim icin
Rica ederim ne demek
Tuvalett telefonsiz bende girmeiyorum🤣🤣 üzgünüm yani oynuorum içerde telefonla
Disaridayiz ama
Ne farkeder 😅
Bilmiyorum şüpheli yinede valla ayrilsam bir dert ayrilmasam bir dert
Niye dert saçma sebep biri bende bu yzude ayrılsa gülerim🤣🤣
Nisanliyiz ama Şu an hemde yeni nisanlandik ve ayrilmamdan heo korkuyor onu birakmamdan
Bişey diyimmi çok büyük hatadasin.
Neden oyle dedin
Gerçeği soylerimdencanin yana r boş ver
Tamam ama neye dayanarak böyle dedin açıklarsan anlarim
Exi vardır doyurmuyosundur
Doyurmak ne alaka ya
Cahillere yanıt verme kanka doyurmak ne aq öküzü
@nedenyasıyoruzaq canım iste sanki cinsellik yasayan aldatilmiyor mu
Senin * çakayım neden yasadigini bilmeyen dürzü
Kes lan daha bir kadınla nasıl konuşacağını bilmiyorsun gizli gizli laf sok anca
Yani guzel kardesim doyurmadan kastım artık eskisi gibi yatakta tatmin etmiyorsundur oda exlere kayiyordur
Sokuk sokuk konusma gelirsem dalağını *
1. Biz cinsellik yaşamıyoruz 2. O zaman kadinda her doymadiginda baska erkege gitsin nasil fikir senin karin oyle yapsın
Mahallede bir yaşlı amca derdi kariyi evde tutan y tir diye harbidende öyle jigolalafin bir çoğu evlilere çalışıyor kendimde dahil
Anlamadigim yazdiklarinin anlaşılmıyor
Bu is karakter meselesi istersen cinsellikte cok iyi ol dunyanin en yakisikli ya da güzeli ol farketmez yapan serefsizdir
Kardeşim jigoluyum ve evlilere çalışıyorum su 1 haftalik surecte belki 4 farkli evli kadinla yattim bunu 25 günle çarp rahat 16-17 evli kadinla yatmisimdir ve hepside yataginda mutsuz olan kadinlsr erkeklerde boyledir daima cinsellik erkekleri evde tutar hepimiz böyleyiz karında demissinxe ben artik kadinlara guvenmiyorum ;)
Annnıma kodumun jigolosu gelmiş burada laf anlatıyor ya bi kaybol
Kardes adres verde yanlislikla gelmeyelim demekki meslege gore de adam olunmuyormus evli kadinla zinaya girip birde ballandirarak anlatiyorsan sorun ne kadin ne erkekte sorun sizin gibilerin karakterinde. Benim babam da annemle kavga etti cinsel hayattalsri mükemmel degildi ama bir kere aldatamadi annnemi birak aldatmayi kafasjni yerden kaldirmazdi. Once edep illa edep..
Benim mesleğim bu parama bakarım ben burada ahkam kesen vrya sosyal medyada dindar olup yok ben aldatmam diyen bir cok kadin elimde geçti evinde melek yatakta ,40 yıllık kaşar oluyorlar gelme zsten sana randevu verenin aklini * ben benim şartlarım evli olmasi veya brkar olmasi degil kiziyla annesi geldi kabul etmedim 2 ay önce yapamam dedim bana gelip burada edep dersi verme umarım birgün gerçek yüzünle kucağıma düşmezsin hayatinfa başarılar sevgilinle mutlu olur ve evlenirsiniz inşallah
Su neden yaşıyoruz annende belki gecmistir elimde bi sor tanır beni kurt beyi ;)
Hayatımda bir kere aldatmadim birak cinsel iliskiye girmedim kimsenin yarinin garantisi yok elbette seni suclamiyorum brlki psikolojik bir seydir ama yanlış bir yol insallah hatandan dönersin cunku can yakanin mutlaka cani yanar kimse gormese de goren var
Canim yanmasa bu işin içinde olmazdım anlatacak o kadar derdim sıkıntım var ki işte hiçbir zaman dinleyenin olmadı dinliyotum anlat diyene de inanmadım hep çıkar isi olarak baktım artık o kadar korkuyorum ki erkekligim gidecek diye yaşımdanda bişey yok spor yapmasam kurumustum iyice ilaclarla yapıyorum işimi o derece
Kardeşim o kadar saygisizsin ki namuslu bir ksdina laf atacak kadar ahlaksiz hemde senin annene ayni sey dense ne dersin belki gencsin Şu an anlamazsin ama umarim ileride anlsrsin
Evet seni suclamiyorum ama gençsin tasini sikdan suyunu çıkarırsın helalinden kazan boş ver bu isleri zararin neresinden donersen kardir, bu süreçte belki zorluklar yasarsin ama israrla uzerine gidersen arkasi kolaylik.
Kimse bana birgunde 10.000₺ vermez normal siradan islerde kimse bana 3 ayda araba aldirmaz kimse bana 1 yilda ev aldirmaz az daha sabır diyorum sz daha birikim yapıp birakicam ve hic calismayip parami calistiracagim
Helalinden gelrn para senden gitmez ama haram yoldan grlen oyle bir giderki sen bile anlamazsin onemli olan paranin miktari degil bereketi eger o parayi kullanamiyorsan o para bereketli değildir
Nasil helal değil alın terimle kazanıyorum bi görsen halimi kan ter icinde kalıyorum resmen helede şu an yaz geldi klimada yoksa tamam