Merhaba boş yazacaklar zahmet etmesin.1,5 senelik ilişkim vardı yazdan beri aldatılma şüphelerim var ama bir türlü kanıtlayamıyprum defalarca inkar etti yeminler vs vs ama asla kanıtlayamadım. Manipüleye uğradım çok sevdim ailem yok kimsesizim ailem gibi gördüğüm için de ekstra bağlandım en çok buna içerleniyorjm.. Kendisi 4 aydır cezaevinde bu süreçte onu maalesef hala çok sevdiğim için bir şekilde konuyu kapattım inanmak istedim ama her gece kabuslarım devam ediyor. Uyku uyuyamıyorum en mutlu anlarım dahi zehir oluyor , canım yerine konmayı sindiremiyorum. Tek olduğum için ona ihtiyacım olan zamanlarda telefonlarının kapalı olduğunu unutamıyorum.. Onun ailesi var ama yinede kendi çapımda maddi manevi çalışarak ona 4 aydır destekte oldum. Çıkınca hayallerimizi gerçekleştirecektik güya ama sindiremiyorum itiraf etmesini istiyorum onca iyiliğime rağmen vicdan azabı çekmeden beni kandırdığını düşünüyorum ve bir karar aldım bitirmek istiyorum onu hala seviyorum ama inanın şüpheyle yaşamak günden güne kemiriyor zihnimi ve bedenimi de..10 kilo verdim zaten zayıf olduğum için çok göze batıyor insanlar artık bir şey mi kullanıyorsun erimişsin diyor ama açıklayamıyorum. Bu arada basit bir aldatılma şüphesi değil biraz da karmaşık.. Bilmiylrum ifade edebildim mi biraz olsun. Sizce ona ne demeliyim? Ayrılma konusu açılınca beni ciddiye almıyor çünkü sevgimden çok emin.. Biraz daha susup onu sevgiye boğup birden soğuk yapıp ayrılayım mu yoksa yarın aradığında direkt ben boğuluyorum şüpheyle ve sana inanmıyorum hislerim beni yanıltmaz diyip bir daha aramamasını mı söylemeliyim bilmiyorum nolur akıl verin. Beni anlamasını, hayal kırıklığını, yarı yolda kalmışlığı tatmasını istiyorum
Cezaevindeki sevgilimden intikam almak istiyorum?
Güncellemeler
1 yıl
canım yerine konmayı sindiremiyorum
Güncellemeler
1 yıl
Cezası 1 sene
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Narsist ve manüple yeteneği olan bir sevgilin var. Bunun en iyi intikamı narsist insana aynı şeyleri yaşatmak olur ama tehlikeli olabilir dikkat et. Narsist insanların bir üst seviyesi psikopatlık filandı sanırım
Tek istediğim dürüstlük ağzından duysam zaten biter ama yok beni delirtti..
Narsist insan sence dürüst olabilir mi? Asla 🙅♂️ Bu beklenti içerisinde olma. Sana tavsiyem bir an önce bu narsistin sende bıraktığı duygusal yıkımı onar 👌🏻
En iyi intikam buda olabilir. Sevgini bir kenara bırak kendini toparla ve o narsistin hayal kırıklığına uğramasını sağla. Narsist ve manüple insan kendinin vazgeçilmez olduğunu düşünür
Bitirmek için ne demeliyim yarın söyliyim mi direkt ne diyim tekrar defalarca ona anlatmaktan yoruldum açıklama bile yapmak istemiyorum
Şüphe tek gerçektir diyip bir daha aramamasını söyle ve onu beklemediği bir ruh haline sok
Ama bu süreçte ne olursa olsun stalk yapma kendini toparlamaya odaklan tamamen aklından çıkar narsist insanları dahada narsist yapanlar bizim gibi duygusal susistimale müsait olanlar oluyor onun tekrar seni manüple edecek seçeneği kalmasın
Selam aşko! Anladığım kadarıyla sevgilinden aldatılma şüphelerin var ve intikam alma düşüncesindesin. Ancak intikam almak sağlıklı bir çözüm olmayabilir. İlişkide güvenin olmaması ve sürekli kabuslar görmek, senin için sağlıksız bir durum. İçinde bulunduğun bu zorlu süreçte destek alabileceğin birileriyle konuşman önemli olabilir. Bir aile üyesi, yakın bir arkadaş ya da bir terapist sana yardımcı olabilir. Kendine odaklan ve kendi mutluluğunu ön planda tut.
Teşekkür ederim 🙏🏼
Adam cezaevinde bile aldatıyorsa yuh bu erkek milleti. Ayrıca ne hayali gerçekleştiriyorsun? Onu daha kim işe alacak? İşsiz gezecek. Ayrıca bu devirde cidden nasıl cezaevine girmeyi başardı? Bir kadın olarak çalışıp ona para mı yolluyorsun eril dişil dengemizi iyice kaybettik. Adam seni cepte görüyor
Dediğin gibi güvenmiyorum o yüzden arama de geç uzattıkça sen zarar görürsün
Teşekkür ediyorum
👋👋👋
Yani bence o zaman gerçekten sözlerinle doğruysan ve gerçek insanın kötü şeyler yaşattığını düşünüyorsan de ki ben seninle bitiriyorum demeye yoluna bak daha sonra senin peşinden koşarım merak etme
Seni hak etmiyor. İlişiğini kes, hayatına yönel
Teşekkür ediyorum
Aldatmayı nasıl anladin
Gir içeri al intikamını uğraştırma bizi
Yarın dediğini yap
Yardımcı olurum gel
Gel t k p yolla