Şu anki sevgilinizi veya eşinizi nerde ve nasıl buldunuz? Ben utangaç biri değilim ama nerden bulacağımı bilmiyorum açıkçası var mı öneriniz?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Müzede buldum yurtdışında bir müzede gezerken yaklaşıp sanırım yıllardır aradığım eseri buldum dedi sonra aaa sende turksun falan diye ordan gelişti nxkdkdksk
:D çok iyi taktikmiş yalnız
Uskskskskksj ise yaradı valla bide türk görünce yabancı bi yerde daha iyi oldu
:D hem de türk bulmanın sevinciyle gerisi gelmiş enişte iyi de giriş yapmış, kötü bitse şaşardım valla mutluluklar darısı benim başıma artık
sevgilim yok yabancı birkadin bulursam evleneceğim
:D direkt diyorsun he beklemeden
türk kızlarıyla uğraşam
internetten bul sosyal medyadan falan
Öyle olmuyor ya rahatsız edecekmişim gibi hissediyorum, yapamıyorum
5 yıl önce KS den buldum
Gerçekten mi, süper mutlu musunuz bari?
Evet mutluyum çok şükür önümüzdeki kasımda inşallah Nişan seneye de şubatta da evlilik düşünüyoruz
Ooo mütiş allah mesut etsin. Darısı benim başıma diyelim
İnşallah amin ecmain,
Aslında o amaçla takılmıyormuyordum KS de zaten hemen de başlamadı ilişkimiz arkadaştik bor sene sonra ben duygusal bir bağ kurdum spontane gelişti hersey zamanla tanıya tanıya bu konuma geldik iyi de oldu ya memnunum rabbim herkese kalbi gibi insanları nasip etsin
Çok dert de etme kendine bunu sevgili arama sakın sen hayatını yaşa hayat seni karşılaştırsın bu çok önemli bir şey
Haklısın, umarım ben de istediğim gibi bir mutluğa sahip olurum :) kadere bırakmak en iyisi gibi duruyor
Akışta ve an da kalmak gerek. Ben yalnızken de mutluydum birnbirliktelik içinde de mutluyum
Evet zamana ve kadere bırakıcam, en doğrusu gelir bulur belkide
Sevgilim yok bulamadim
Benim de yok maalesef ben de bulamadım :/ bahtımız mı yok kader mi diyelim
zamanla olur heralde kafaya takmiyorum
Ben de takmıyorum az çok ama bilemiyorum ya, keşke zamanını bilebilsek mutlu olacağımız zamanın
Yok alp
Kısa ve öz diyorsun
Sevgilim yok
Benim de yok :/
Gerekte yok
Hiç istemiyor musun biriyle evlenip falan mutlu olmak ya da çok mu hayel gibi oluyor
hiç öyle bir hayalim olmadı
Kimseye denk gelmedim böyle hayal kuran bir ben mi kuruyorum, güzel bir evliliğin hayalini
Yok çoğu kişinin kurduğu hayaller
Sen neden istemiyorsun bir şey mi yaşadın yoksa sadece gerek mi görmüyorsun
Karakterim yalnız takılmaya daha uygun ve bunda bir sorun yok çocukluktan beri böyleyim
Anladım, belki de yalnız daha mutlu olacaksındır bilemeyiz dimi
Zaten mutluyum
Süper, ben gelecek için de söylemiştim.