Yenisi olursa haberi olmadan yaparım, evet. Ama şöyle bir şey var. Eskisinin yaptığı güzel şeyleri yapmazsa problem olur. Eskisinin yaptığı kötü şeyleri yaparsa da problem olur 😂😂
Yani her türlü kıyaslama oluyor 😂 Umarım eski sevgilin en zirvede bırakmamıştır iyi yaşanmışlıkları. İlerideki sevgilin oraya erişemezse sıkıntı olacak😂
Yok hatırlamıyorum genelde 1 yıl geçince unutuyorum komple kıyaslama yapmak için hatırlamak lazım hafızam baya zayıf 2 yıllık eski sevgilimin neyi sevdiğini falan hayatta hatırlamam şu anda 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Onla bunla kıyaslamayacak kadar gözüm onda olur. Olsun diye olmaz bende olmuşsa benim için kıyaslanamayacak kadar değerlidir.
Yenisi olursa haberi olmadan yaparım, evet.
Ama şöyle bir şey var. Eskisinin yaptığı güzel şeyleri yapmazsa problem olur. Eskisinin yaptığı kötü şeyleri yaparsa da problem olur 😂😂
Yani her türlü kıyaslama oluyor 😂 Umarım eski sevgilin en zirvede bırakmamıştır iyi yaşanmışlıkları. İlerideki sevgilin oraya erişemezse sıkıntı olacak😂
Hiç sorma😂 Daha olma aşamasında büyük sorunlar yaşıyoruz djdjdk
Umarım sorunlar bir an önce hallolur diyelim o zaman 😂
Bir şey kalmadı ki sorun olsun😂 Hayırlısı artık
Şimdi şöyle kötü deneyim yaşadığım eski sevgilimi referans alırım açıkcası. Aynı hatalara kimse düşmek istemez bence
Aslında iyi deneyimleri konusunda kıyaslamadan bahsediyorum 😅 👀
Detayı okumayan bir eşşek olunca 🤭 yok kıyaslamam ya düşündüm biraz yani herkesi iyi yönü başkadır sonuçta kötülükler daha ortak
İşte beklediğim cevap :D
Detayı oku bundan sonra fjfj Eşek de değilsin hem
🤝🤝
Yok hatırlamıyorum genelde 1 yıl geçince unutuyorum komple kıyaslama yapmak için hatırlamak lazım hafızam baya zayıf 2 yıllık eski sevgilimin neyi sevdiğini falan hayatta hatırlamam şu anda 😂
Kocamla sevgilim arasında kıyaslama yapabilseydim sevgilime torpil geçerdim. Eldeki kıymetsiz olur gençler. Kıssadan hisse size.
Bunu kendi içinde yaşamayan yoktur. Olay kişileri kıyas değil aslında. Geçmiş ve şimdiki deneyimleri, duyguları tartıyorsun.
yaparım derim yapmam, yapmam derim yaparım sjs
İkizler burcu musun sen be hdhdf
yükselenim olabilir sj
Hayır yapmam. çünkü eski sevgili bitmiştir çoktan bir daha konusunu açmam. zaten bunu yapan da ilişkiyi kendi eliyle bitirmiş olur bana göre.
Yenisi her zaman eskisinden daha iyi oluyor orası kesin
Bu kiyasa girmem
Yaparım. Genelde kendi içim de kıyaslarım.
Eskiyle kıyaslayıp yeniye saygısızlık yapamam
Yapmıştım zamanında, pişman da değilim.
Elbette öyle bir kıyaslama oluyor.
Yapmam diyen bile yapar
Oldu evet
Yapmam bittiği gün biter çünkü
Yapmam
Yapmam
Yapmam