Eskiden uzaktan görmek dahi yeterken bir ömür bekleyen sevdalılar vardı. Şimdi olmazsa başkası olur kafasıyla aşk adı altında seks olmuş aşkın adı...
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
20 yıl öncesini söyleyebilirim. Uzaktan seviyorduk. Şimdi ise ten tene. Hdhjend açıkçası aşk kültüre göre bile değişiyor. . ben avrupada aşk acısı çeken kadın gormedim. Çünki hepsi hoşlandigi adamla kadınla o anda seks yapıyor. Buyuzden arada o kavusamamanin getirdigi haz aşk erisememezligin değeri dan diye yok oluyor. Oysa ben hem seks yapabilmeyi hemde o özlemi hep içimde yaşamak isterdim fakat olmuyor ne zamn aşki hissetsem ve adamla biraz fazla seks yapayım o özlem bitiyor. Buyuzden hayran olabilmeyi aşka tercih ederim.
Geçmişte aşklar kalıcı ve yollar ayrılsa bile insanlar uzun yıllar hayatına birini alamıyorlardı. Şimdi aşığım ölürüm biterim diyenler daha 40 ı cıkmadan gidenin başkasıyla😅Gelecekte aşk ne demek öyle bir duygu mu vardı haline gelecek ikili ilişkiler😑
aşk diye bir şey görmüyorum aslında. çünkü eskiye göre insanlar şimdi birbirine tahammülü kalmadı çoğu da zıt karakter de olduğu için evlilik ya da aşkları kısa sürüyor