Kizlar asik olunca acikca itiraf edermisiniz, yoksa hep naz, hep cilve. ?
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar Ne Diyor
seven kiz ne naz yapar ne cilve, birisi asiksa sadece sever deger verir mutlu olman icin ne gerekiyorsa yapar
Peki nasil belli eder sevdigini?
mesela san gizlice bakarken sen ona baktiginda sanki hic bakmiyomus gibi davranin utanir ama kisiden kisiyede degisiyo bazilarida uzun uzun goz temasi kurar. ve asil seni sevdigini blli eden sey sana diger erkekler gibi davranip davranmadigidir. mesela cevrenide cok erkek varsa bile en cok sana sicak davraniyosa asiktir. kiz hakkinda biraz bilgi verebilirsen daha iyi aciklayabilirim
Evet otobuste gidioruz. Ben telefona bakarken. kafami kaldirip goruorum. bana bakior. Ben bakiorum. goz goze gelioruz ve masumca guluor. Her gun beraber ortamdayiz. Beni gorur gormez siritmaya baslior. Hatta sinirli oldugu zamanlar bile benimle guluor hep. Bi defasinda dedim sen hep guluorsun. Dedi her kesin yaninda degil. ama. sora bana dediki ya ben sana alistim gormedigim zamanlar ozlulrum. Oha sen de benim gibi asikmi. oldun dedim. Yok ya ben sadece alistim sana falan deyip yuzu kizardi utandi
abi bence sen kiza baya iyi davran kiz baya baya asik olmus
İyi davraniorm. Sence hangi belirti asik olmasi? Gulmesimi davamli?
hem gulumsemesi hem yuzunun kizarmasi bakmasi
Evet hep bakior. Hep de guluoruz. Otobusta her gun bi olay bulup mal mal guluoruz. Ama sorsan kiz hayatta soylemez asik oldugunu
belki kiz kendi dis gorunusu hakkinda tereddutle olabilir kendinde biseyi begenmiyodur gorunus olarak ve seninde begenmeyecegini dusunerekten acilamiyodur. yani kisaca ozguven eksikligi vardir.
Benim ona asik oldugumu bilior ama.)
ya bak sen kizi anlatinca sanki beni anlatiyomussun gibi hissettim benimde hoslandigim kisiyle aramda tamda bunlar geciyor. kiz kesin asik sakin kizi uzme
belki ne diyecegini bilmiyodur aciklayamiyodur
utangac biriyse de acilamaz sana
Vaybe. O zaman kizla ayni karaktersiniz. Bana birazda yardimci olurmusun. Ben de sana uardim ederim) kiza cok asigim kanka. Delircem askndan
Yani en azindan ustukapali bana isaret vermezmi?
veremez be kankam kendimden biliyorum
kiz utaninca yuzu kizariyosa falan ordan anlarsin zaten
Nolucak peki? Ben onunla evlenmek istiorum. Bazen sakayla diorum seni alicam kizim. Hep beraber guluoruz. Aramiz cok sicak yani o ortami yarattim aslinda. Ama ask konusunda kiz cok korkak))
kizin yaninda yakin arkadasi falan var mı
Kiza guzel, ilgili davranmaya devam edersem acilirmi?
belki kizin ailesi katidir
bence kesin acilir
Yok yalniz. Bir yildiz tanisioruz. Her gun eve beraber gidioruz otobusle. Bana bi. gun dediki seni gormedigim gun garisiorum, ozluorum. seni
e ask konusunu da acabiliyomussun ya iste kiz istemese direk yuzu duser konuyu kapattirir
Sen simdi o adamla konusuormusun? Hic belli etmezmisin hoslandigini
abi kiz sana heryerden mesaj gondermis isaret gondermis ya isteeee
Yok o konulari acinca beraberce. guluoruz. ))
yani ne kadar belli etmek istemesemde belli oluyo
Ya ama ben iliskiyi ask duzeyine tasimaya calisirken kiz kacior bu sefer. Korkuor ilişki baslatmaya
abi kiz sana seni gormedigimde ozluyorum demissss
insan aklinda veya kalbinde olmayan birini neden ozlesiiinn
belki daha once sevgilisi olmamistir
Evet gozler ele verir insani. Bide kizlar hoslandiklari erkeklere davranislari farkli. olur. anlariz biz
sarjim azaldi her an gidebiliirr
Sevgiilisi olmus ayrilmis.. ilgisizlik yuzunden. 1-2 ay once. Belki korkuor iliski baslatmaya
Sana takip attim. Kabul edersen ordan yazarim. Belki bir birimizd faydamiz dokunur
tamamm
bazi kizlarda ilk sevgili travma bırakiyo ve bi sonraki iliskiyi baslatmaya korkuyo
Simdi bu kizla nasil davranmaliyim kanka? Bu arada sana yazim. ozelden
asla ilk adimi atmam iki uc hareket yaparim o bana kendi yaklasir zaten
Hangi hareketler? Kiz bana seni gormeyende ozluorum dedi. Sora da yok bu ask. degil alismak falan deyip konuyu dolastirdi
Kadınlar itiraf etmezler. Bazen kötü davranırlar bazen naz
Gercekten ilginc mahluksunuz.. kotu davranmak neden kankam?
Bi kiz var bana dior seni ozluorum. Sora kotu davranior otobusten duserken bana el sallayip guluor. Bu kiz piskopatmi 😂
Varlık ilginç hoş sözler değil. Çünkü ksdınlsr zor kadın olayım diyerek. Kötü davranır
Evet o kiz da hep zor kiz kafalarinda
Boyle birini nasil adam ederim? Kiza cok asigim kanka))
Adam etme. Kabul et zaten senin ilgilini gördükten sonra bırakır
Ben ilgili davraniorim. Biraz yumusadi. ama. zamanla tamamen duzelirmi
Yea
Bakalim. İlgiye bu sehiri fethedebilirom yani diorsun
Evet ederiz. Bir salsanız mı kadınları artık a. k
Nereye salioruz. Sizsiz biz yokuz kizim.. mahv ettiniz bizi