Aşk İlişkileri Kilom kadar altin alacak bonkör kocayi nerden bulabilirim? ShrekinS2 Takip Et Yoda Yaş: 112 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Altinlarin nerdee bitti mi dolarlarin nerdeee Güncellemeler+1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=dzdyZTkxbWZma2p6 Güncellemeler+1 yıl Güncel 35/85 Kilom kadar altin alacak bonkör kocayi nerden bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Bulursun ara 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yaz no yu
Umudunuyakumutluol Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Hahaha çok hoşsunuz. Kaç kilosunuz? Beyler ona göre talip çıkacaktır. 2 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 63 canım . Yorumla Umudunuyakumutluol +1 yıl 157 milyon civarı yatırım lazım önce yapıp sonra geri alabilir ya da aşiret düğünlerinde takıyorlar galiba ama buraya takılırlar mı bilemedim. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Skrm onu neyi aliyor lan. Altin kadinin hakki. Asiret uzak gitsin, amin. Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Altın görünümlü çikolata alırım olmaz mı skjs 🤣🤣 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Madalyalisindan istiyorum💅🏻 Yorumla ztrmax +1 yıl Kaç kilo olacak 😄 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 60 Yorumla ztrmax +1 yıl Tamam Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Katara filan taşınman lazım. Çok para değil aslında. 5 milyon dolar filan yapar 😂 1 6 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 5 milyoncuk ya milyar degil jsbehehee Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl Senin için bir şey değil. Banka hesabında 4 milyon var zaten. Bir milyonu da bir şekilde hallederiz nine. Sen takma kafanı bunlara 😂 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 1 milyok bul bana torun🤣🤣 Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl İban gönder atayım hesabına. Ayıpsın nine 😂 nasıl olsa ölünce bana kalacaklar 🤑🤑 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahahahahahaha sen oyle san sagligim yerindeyken catirrrr cutttturr yiyecegim hepsini Yorumla AKaKesKinKa +1 yıl 🥺🥺🥺 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Abi sen de her gün kilo alıyorsun, full zarar bi karısın. 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ya yalanini s2m, ben ramazanda 3 kilo vermisim be. Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Yalan konuşma lan göbeğin artık önden gidiyor Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayir arkaya atiyorum gobegimi havlu gibi Yorumla
cryptoGuy Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. parasi fazla olan da kadina o kadar bakmiyor. Bakimli kadin her zaman hayati paylasacak birisini bulur. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaç kilosun bebeģim? Bir kilo altın 2,5 milyon oldu. 1 6 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Senin cebin ne kadar agir bebisim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben paramı yiyecek kadın arıyorum, cimri kadın sevmiyorum, evleneceģim kadın heryerde cömert olacak. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tab2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Cimri insanla omru birak dakika gecmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nerede yaşıyorsun? Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Uzaklarda Yorumla
deliremecem Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Nmagabda oküz bulursun onlar para veriyor açlar kadına ama yanlis birine denk gelirsen gazetelerde okumayalim seni🙂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Size altın gibi bir kalp, ahlak ve tavırlar sergilese fiziksel altından daha kıymetli olur.Siz el ele verir her yıl bir miktar alırsınız zaten. 1 0 Yorumla
StayCozy Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Bshshshsjx kilom kadar altın alacak koca varsa obez olmaya raziyim sldlsşdşf 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ewjsnsjsjssjsj once bi bulalimda dr nowzarethe kadar cikariz Yorumla StayCozy +1 yıl Hahahahahsa Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 883 cevap paylaştı. Ara buradan 😂😂 2 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kiz burdan adam cikmaz idjssjss Yorumla
Kaba-Sakal Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Kaç kilosun kurban ona göre konuşayım 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Elde kac var bre🤣 Yorumla Kaba-Sakal +1 yıl Bre dediysen mevzu kapanmıştır 🙃 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahhahahahah, kurban diyen sendin Yorumla
aforizmalar Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Dubai'ye gidebilirsin. 1 7 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ay arap kiz onlar napim hainleri Yorumla aforizmalar +1 yıl İşte bu be yürü be sevdim seni. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Atamin izinden gidiyoruz ulen🇹🇷🇹🇷 "Bir kolum arap olsa keserim" diyen Mustafa Kemal Atatürkün askerleriyiz! Yorumla terziayca +1 yıl Öyle mi demiş Yorumla aforizmalar +1 yıl Esen kal kardeşim🫡 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Eyv asker🫡 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl @terziayca evet Yorumla
Zatı_dehb Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kilon kadar altın olan erkek seninle evlenmez 1 64 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Niyeymis sekerim Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Sen biliyorumsun nedenini Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Soruya soruyla cevap verilmez! Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Aaaaaa herkesin içinde seni ifşa mi edeyim aaaaa Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Et bakim Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Olmaz etmem aaa kanka sana yanlış yapmam Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ifsa edecek bir seysi yok ki shsbhss neyse sey eyv be kral kankam Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Ayıp ya olsa edecekmiyim bekliyormusun benden bunu Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Kaldıkı senin 60 lar komsepli dejenere çoko partilere gittiğini biliyorum kime söyledim? Haaa kime Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sen haric herkesten beklerim🫨 Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Eyw kardo Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hdsbsbsnsnssj 60 konsepti hahahaha Yorumla Zatı_dehb +1 yıl https://m.youtube.com/watch?v=UiaXp1QyxfM Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bu ne aq djnsnsnsnsn ismimde meminiyet yok. Fpsil diziler bu Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Avrupa yakasi mi? Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Çok cahilsin keşke ölsen Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Geh kucu kucu geh🦴🦴🦴 Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Hoşt Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Host kopek. Firatlar ve kupekler giremez Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Ay pis cinagane Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Iiy les kefli Yorumla Zatı_dehb +1 yıl La gevşek sen kaç yaşındasın la ya la Yorumla ShrekinS2 +1 yıl La yumsak kac gosteriyorum Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Kutsal yaş 31 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 83 luyum s3kste gucluyum Yorumla Zatı_dehb +1 yıl 🤢🤢🤢🤢 Yorumla Zatı_dehb +1 yıl 🤮🤮🤮🤮. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ajahahaahahahahaah senin gibi bayat olmasada bayat Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Yav sen ne gevşeksindi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Vay sen ne yawsaksindi Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Yav he volla yov Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sus yollu Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Tamam sustu. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Like at oyle git😒 Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Attircam şimdi 1 dakika Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Cabuk Yorumla Zatı_dehb +1 yıl www.instagram.com/.../?igsh=MXN3cHoybHd2YWp4dg== Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Senin yanında benim masumiyetim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Allah senin belani. Baklava bogazimda kaliyoedu Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Bu bayram ne baklava ne tl gördük Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Sende maşallah euro, baklava,20li kondom, ev, araba ohhhh Allah artırsın Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 35li kondom ne 20si Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Allah versin Allah artırsın Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Amin gulum Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Para zina uyuşturucu gıybet ataların lur kavmi seninle guruduyordur. Darısı başıma Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Allahim hidayete erdir su kulunu Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Amin inşallah zevk içinde boğularak ölürsün zevkten Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ins senin boguldugunu gorurum aci icinde Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Köpek ben senin zevkten 4 köşe olmani dikiyorum sen bana beddua ediyorsun ha ayıp ayıp ayıp ayıp Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Lan kopekkkkkkk bende onu idyoeum snaa Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Amin inşallah Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Birgun beraber bir oda dolusu insana birlikte saldiralim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ugrasamamz tirnagim kirilir😱. Hitler Idolumun yaptigi gibi, doldururz bir odaya acariz gazi hoppppa Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Havuza sokuk elektrik verelim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ay kda olur elektrik akimina kapilip g3bersinler😍 Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Devas bir firtöz Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sus sus gece gece katliam planlari yapmiyalim Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Tamam kanksssss Yorumla Zatı_dehb +1 yıl youtube.com/shorts/FIdBNmcOhv0?si=Ja_hEaE6qAVHvWbc Yorumla Zatı_dehb +1 yıl İfşamız çıkmış Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ne dedigini anliyan var mi? Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Link attım bizim ifsamiz çıkmış Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Oo uluyormuydun sennm Yorumla Zatı_dehb +1 yıl Ulu deden uludum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kocacım ben 93 kilo olmuşum 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl SKWNWNWNWNWMW ksnsnsjss Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dndksnxkdndkdkd buldun 1 20 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tarihi kaca aldin🫣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dnsisnsksksks hemen şimdi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Simdi olmaz haftaya al sjwbsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haftaya neden jdodmckddk Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Simdi yorgunum 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Djeoejdidjdid aşk olsun ben herşeyi yaparım sen otur Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Olmaz yani kiyafetini seyini ayakkabisini denemem lazim ayol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dnsisnxdiejd bugünkü denediklerin iyi miydi Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ay begenmedim. Tam zevkime gore bir sey bulamadim😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yarın tekrar çıkarız hehehe Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Carsamba cikalimmmm daha bitmedi 😭🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çıkalım çıkalım ne zaman dersen jdiddmxid Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Udjddjdjdjjhddj ne kadar muq bir bey Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ajwikkqkqsjsiksa muqooo Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Senin muqolugun bebegim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Djsidjsid yok yok senin aşkoo 😚☺️ Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sapsiiikk senin jsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahaahaha çok mu Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Cook jsnajas Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Xnssosnxosnssos uuuu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl umarım evde kalırsın :D 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yia Halukcum kusme gel sana da bi tursusu kurulmus gaci bulalim Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. @bynarcos aşkitom bende bundan istiyorum 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Biraz kilo ver🙄 Yorumla AliceMixfield +1 yıl O kadar çok tatlı yiyorum ki herhalde +3 geldi Yorumla
Ayazz44 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Burdan arayan bir kız hiç olmaz gerçi neyee 2 8 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sitedeki bonkör talibi mi ariyorum yazmadim aaamk Yorumla Ayazz44 +1 yıl ya bende dedim burdan bir kızdan cacık olmaz Yorumla Ayazz44 +1 yıl ya Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Brncede burdan birinden bir cacik olmaz hele ki adi ayazsa. Ustelik yetmez mis gibi bir de malatyaliysa Yorumla Ayazz44 +1 yıl Ooo ya bana diyene bak senin ne olduğun belli değil Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahahahahahahahaha Yorumla Ayazz44 +1 yıl Senin cinsiyetin neee Yorumla Ayazz44 +1 yıl Manyak Yorumla
Eslem49 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Banada bir tanr bulun lütfen🙈 1 6 Yorumla blnmyorkim17yş +1 yıl Ne bulalım Yorumla blnmyorkim17yş +1 yıl He koca anladım burdayım Yorumla Eslem49 +1 yıl 17 yaşinda bir ergen bulun demedim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Beraber bulalim kiz sbwbahabas Yorumla blnmyorkim17yş +1 yıl Yaşımın gerçek olduğunu mu sanıyorsun 🤣 Yorumla blnmyorkim17yş +1 yıl İstersen tanıtayım kendimi Yorumla
mynameisking Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Bu zamanda bulamazsın hayal kurma bence 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sebep? Yorumla
birgezginn Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl AKP li yöneticilerin çocukları alır kanks 1 9 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ben onlari almam Yorumla birgezginn +1 yıl Beni al Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kir dugunu isterim Yorumla birgezginn +1 yıl Bizim köyde yaparız dert değil Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayir kumsalda istiyorum Yorumla birgezginn +1 yıl Ulan kır mı kumsal mı karar ver. Burma bilezik ister misin? Yorumla ShrekinS2 +1 yıl La ikiside ayni degil mi? 5i bir yerde de isteirm Yorumla birgezginn +1 yıl 5i 1 yerde olmaz. Çeyrek altın takarım yeter Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 10i bir yerd ebile olur lan ver altinciklairmi Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Doğuda çok var. 😃 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Türk istiyorum Yorumla
Burak073436 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kaç kilosun hahahha 1 6 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kac alican ahahaha Yorumla Burak073436 +1 yıl Görmeden yorum yapamam okadar altın alıcam Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ama sen biraz yaslisin🤔 Yorumla Burak073436 +1 yıl Yaşımı göstermiyorum ama taş gibi adamım hahah Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yok olmaz oyle Yorumla Burak073436 +1 yıl Keyfin bilir Yorumla
Drtitslover Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Kac kilosun 1 37 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kac alacan Yorumla Drtitslover +1 yıl Önce ben sordum Yorumla ShrekinS2 +1 yıl En sonda ben sordum😁 Yorumla Drtitslover +1 yıl Altını alacak olan benim kilonu söyle de ona gore bakayim 😀😀 Yorumla Drtitslover +1 yıl Sen doktor musun? Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayir Yorumla Drtitslover +1 yıl Himmm Yorumla Drtitslover +1 yıl Bu arada altın hazır 😀😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kiloyu bilmiyon ki😛 Yorumla Drtitslover +1 yıl 80 aldım üstüne de ne yapayım kilo vermen gerkeecek saglik acisindan 😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hadi len ordan 80 kilo aldim diye salliyiyor bir de. Sen goster 80 kiloyu 17 kilo alirim ben🤣 Yorumla Drtitslover +1 yıl Kilonu öğrenmiş oldum aradaki fark benimdir 😀😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yooo oyle bor sey yok onlarda benimmm Yorumla Drtitslover +1 yıl Sen kilon kadar istemedin mi ;) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ama 17 daha alirim dedim😉 ortada dugun mi var teklif mi var hee😏💅🏻 Yorumla Drtitslover +1 yıl 17 alma 17 yi yine de veririm sana 😀😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ayyh anlastik🤝🏻 bize smein gibi bonkorler lazim ayol Yorumla Drtitslover +1 yıl Para dediğin nedir itin olsun 😀 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kopeem olsun ulen Yorumla Drtitslover +1 yıl Sonuçta 63 kilosun 😀 feda olsun Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Seneye bayramda harvcligimi bekliyorum Jsbsnssnnssnwnn Yorumla Drtitslover +1 yıl Olur gelip elimi öpeceksin ama 😜 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ben babamdan baskasinin elini opmem😂 Yorumla Drtitslover +1 yıl Pardon gerçi 110 yaşındasın bizim senin elini opmemiz lazım Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bekliyorum opmeni Yorumla Drtitslover +1 yıl Uzat elini ninecim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🫱🏻 Yorumla Drtitslover +1 yıl 🖐😘 Yorumla Drtitslover +1 yıl Getirdim ya daha ne istiyorsun :) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Nerde👀😲 Yorumla Drtitslover +1 yıl Aaa gönderdim ya sana Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yo Yorumla Drtitslover +1 yıl Yaştan ötürü nereye koyduğunu unutmussundur ninecigim Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yalanci hain pinti puuu Yorumla Drtitslover +1 yıl Ahahaha önce bayram harçlığımı ver ninem Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sen vercen Yorumla Drtitslover +1 yıl Tamam dedik daa Yorumla
ne_diyem_carpe_diyem Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Arabistan 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Fakirlerim daha iyi Yorumla
Ponce Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Efendim canım 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Poncik gramdan bahsetkiyoruz Yorumla Ponce +1 yıl Biliyorum canım Yorumla
MertCeylantepe Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Burada bulamazsın 1 6 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ay yok kiz burdan aranmaz Yorumla MertCeylantepe +1 yıl 2 milyar 421 milyon 810 bin TL Yorumla MertCeylantepe +1 yıl 100 kilo altın güncel fiyatı Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Uuffff masalllllah Yorumla MertCeylantepe +1 yıl Benden 10 gram altın çıkıyor sjsjsjs Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ahqahahahahaa Yorumla
Muro8384 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 50% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Zor bulursun 1 6 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Imkansiz degil ama, oyle mi?😱😱 Yorumla Muro8384 +1 yıl Valla ben bu yaşıma geldim evlenilecek doğru kadını bulamadım.. Gerisini siz düşünün artık Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Asko kadinda farkli bi durim Yorumla Muro8384 +1 yıl Haklısınız.. Dilerim sizi aynı siz gibi seven biri çıkar karşınıza inşallah Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Amin cumlemize insAllah Yorumla Muro8384 +1 yıl Ecmain inşallah Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evli delmisin zaten😃 1 6 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl öyle miyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Alla alla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel gel Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Git git Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl hangi enayi alır kilon kadar altınla harem kurarım 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Seni kim napsin🤣 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Otoban kenarında bulursun git oraya 1 3 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sen buluversene bana? Yovmiye alirsin belki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sana çok lazımmış sen bul Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Benim snein gibi kucuk hesaplarla isim olmaz😙 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bulamazsın 1 63 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sebep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Senden 4 milyar tane daha var Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Benim cinsimden 4 milyar tane daha var, benden 1 tane var. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Karanlıkta tüm kadınlar aynıdır Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hayatinda karanlikta hic kadin gordun mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çok Yorumla ShrekinS2 +1 yıl youtube.com/shorts/VBP_zoUw1RA?si=MctCqrOIY29pXBG2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu tiple kaldıramazsın bence😄😄😄 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Altina zica zica kalkarsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 4 milyar diyorum😄😄 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Tipsiz ve fakirsin diyorum😆😆 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzun boylu yakışıklı ve paralıyım canım, yine yanıldın Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 🤣🤣🤣 bende angela merkel cinim ya. Hangi kpnuda yanilmisim baska Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Angela ne önemi var bunların dünya fani Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Dimi Burhan ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaklaştın ama tutturamadın angela😄 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ayy Bahri tuhh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yine olmadı😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çalış angela olacak azimle sıçan taşı delermiş😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yallah bin tazyik Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ayten olup olmamasi beni ilgilendirmiyor. Benim ne olmani istedigim ilgilendiriyor schat. Yallah bin taziki mabadindan sokar yanindaki delikten cikaririm🥰 Türkçe konuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Heyecan yapma)))) mabadımla muhattap olmanı tavsiye etmem, illa olucam dersen de bi dilim portakal bulundur yanında, azının tadını düzeltir malum😄😄😄 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ben olmicam ztn sen benim yerime olucaksin😆 ben anlaticam sen uygulayacalsin. Zeytinyagi getir yanina, cok canin yanmasin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen anlat jendi kendine uygula)))) bence nimeti orana burana sürme😄😄 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ozmn sevki cikmaz sen benim deney farem olacaksin. Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Zevki* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yavrum ben seni donumda sallarım hadi en senin gibi bi çocuk bul onunla kumda oyna, uslu uslu, hadi canım👍😄 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Puahaahahah sen daha kendini gosteremiyon mk kardeşim HAHHAHAAHAHHA sen ot diye yer bok diye sicarim kodugumun kardeşim. Dassak sahibi oldugunda tekrar gorusuruz bebegim😙 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl D4ngalak, d4llama Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çoluk çocuk işte Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bebee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazdıklarından yaşın belli oluyor ergenyus😄😄 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Jssnsjsjsjsjss korkak abazanus Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ben sana hiç sarkmamışken nasıl abazan oldum açıklar mısın Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Vay be sadece bana sarkanlar mi abazan oluyor. Beynimi cikariyorum bekle ayni seviyeye sahip olalim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıkarmana gerek olacağını sanmam bişi farketmeyecek sen, n ç, n Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Jssjsjsjs olacagini degil ya vardir ya yoktur😉 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl senin b zekayla hayatta kalman ble şans diyebilriz:) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Senin bu zekasiz + kultursuz + seviyesizligin ile bu yasa kadar gelmis olman mucize. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl mucizelere inanmam:) realistim ben Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Xjsnsjssjsjsjwjwhws ciddiye alamiyorum seni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kapasten yoktur:))))) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kapasten degil, kapasiten. Kendini gelistir oyle cik karsima. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sana bu halim fazla gelir:))) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Dogru, geriden gelen zekalilara katlanamiyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynada her sabah kendni görünce yaşadığını anlamak isterdim ama empati yapasım yok:) Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Off evet🥹 cok guzelim masAllah subhanAllah. Nazari gozu olanin insAllah cani ciksin perem perem dagilsin😍 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl .:))))) tabi kesn çok gzelsindir Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yansin geceler pelin su eceler bitimce paralar nerdelerrre Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne anlatıyorsun çocuum Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Prrrr fosiller anlamaz evlat Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben demiştim bulamazsın diye Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Bulamadim demedim ama 😱😱😱 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Altın yerine pattis iste şansın artar🤣🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Patates yiye yiye canım olur isnan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemek zorunda değilsin, seni okutmaya çalışıyoruz🤣🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Once senin okuman lazim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bendeki diploma senin ailenin toplamında yoktur🤣 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Dogru, bizimkilerde en buyuk issiz diplomasi yok. 🤣 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İstersen iddiaya girelim digorlu Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Hay skcm mk digou ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kars digor Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Yok alakam yok Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Kaç kilosun 1 4 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Kac kilo alican Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 100 kadar yolun var Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ayyh hazirla 100 kilo altinimi mi hedefe 3 ayda ulasirim gibi🤔 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Boy kilo kac Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 100 kilo mu reis 1 19 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Varsa cikarim o kiloya, money money🤑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kilodaki karıyı napalın Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Alt tarafi 20 kilo fazlam olur ayol, senden iyo dururum vallaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Böyle şeylerin var niye söylemiyorsun köpeekk Yorumla ShrekinS2 +1 yıl https://youtu.be/nyX7lm5IcWc?si=zygndcFO7tP7YAKs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fmcmfklf Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktorlar iyi kazanıyor he Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Doktor degilim ulan yav yazdim gidin okuyun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evli ve ardahanlısın üstelik Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Ve 3 cocuklu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel Yorumla ShrekinS2 +1 yıl 4. Evladim da sensin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tövbe de Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ever o zaman beni Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Once abilerin! Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Önce ben Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Once abilerin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düz duvara tırmanıyorum Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Arap collerinde 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Bu siteden. 1 0 Yorumla
Sütlükopuklukahveee Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Zor bulursun 1 1 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Sebep Yorumla
SANALKOCA34 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Hiç bir yerden 1 2 Yorumla ShrekinS2 +1 yıl Üf yhia o sensin sanmistim😫 Yorumla SANALKOCA34 +1 yıl Agagag kilon kadar yok ama 1 kaç kg var diyelim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Bulursun ara
Yaz no yu
Hahaha çok hoşsunuz. Kaç kilosunuz? Beyler ona göre talip çıkacaktır.
63 canım .
157 milyon civarı yatırım lazım önce yapıp sonra geri alabilir ya da aşiret düğünlerinde takıyorlar galiba ama buraya takılırlar mı bilemedim.
Skrm onu neyi aliyor lan. Altin kadinin hakki. Asiret uzak gitsin, amin.
Altın görünümlü çikolata alırım olmaz mı skjs 🤣🤣
Madalyalisindan istiyorum💅🏻
Kaç kilo olacak 😄
60
Tamam
Katara filan taşınman lazım. Çok para değil aslında. 5 milyon dolar filan yapar 😂
5 milyoncuk ya milyar degil jsbehehee
Senin için bir şey değil. Banka hesabında 4 milyon var zaten. Bir milyonu da bir şekilde hallederiz nine. Sen takma kafanı bunlara 😂
1 milyok bul bana torun🤣🤣
İban gönder atayım hesabına. Ayıpsın nine 😂 nasıl olsa ölünce bana kalacaklar 🤑🤑
Ahahahahahaha sen oyle san sagligim yerindeyken catirrrr cutttturr yiyecegim hepsini
🥺🥺🥺
Abi sen de her gün kilo alıyorsun, full zarar bi karısın.
Ya yalanini s2m, ben ramazanda 3 kilo vermisim be.
Yalan konuşma lan göbeğin artık önden gidiyor
Hayir arkaya atiyorum gobegimi havlu gibi
parasi fazla olan da kadina o kadar bakmiyor. Bakimli kadin her zaman hayati paylasacak birisini bulur.
Kaç kilosun bebeģim? Bir kilo altın 2,5 milyon oldu.
Senin cebin ne kadar agir bebisim
Ben paramı yiyecek kadın arıyorum, cimri kadın sevmiyorum, evleneceģim kadın heryerde cömert olacak.
Tab2
Cimri insanla omru birak dakika gecmez
Nerede yaşıyorsun?
Uzaklarda
Nmagabda oküz bulursun onlar para veriyor açlar kadına ama yanlis birine denk gelirsen gazetelerde okumayalim seni🙂
Size altın gibi bir kalp, ahlak ve tavırlar sergilese fiziksel altından daha kıymetli olur.
Siz el ele verir her yıl bir miktar alırsınız zaten.
Bshshshsjx kilom kadar altın alacak koca varsa obez olmaya raziyim sldlsşdşf
Ewjsnsjsjssjsj once bi bulalimda dr nowzarethe kadar cikariz
Hahahahahsa
Ara buradan 😂😂
Kiz burdan adam cikmaz idjssjss
Kaç kilosun kurban ona göre konuşayım
Elde kac var bre🤣
Bre dediysen mevzu kapanmıştır 🙃
Ahhahahahah, kurban diyen sendin
Dubai'ye gidebilirsin.
Ay arap kiz onlar napim hainleri
İşte bu be yürü be sevdim seni.
Atamin izinden gidiyoruz ulen🇹🇷🇹🇷 "Bir kolum arap olsa keserim" diyen Mustafa Kemal Atatürkün askerleriyiz!
Öyle mi demiş
Esen kal kardeşim🫡
Eyv asker🫡
@terziayca evet
Kilon kadar altın olan erkek seninle evlenmez
Niyeymis sekerim
Sen biliyorumsun nedenini
Soruya soruyla cevap verilmez!
Aaaaaa herkesin içinde seni ifşa mi edeyim aaaaa
Et bakim
Olmaz etmem aaa kanka sana yanlış yapmam
Ifsa edecek bir seysi yok ki shsbhss neyse sey eyv be kral kankam
Ayıp ya olsa edecekmiyim bekliyormusun benden bunu
Kaldıkı senin 60 lar komsepli dejenere çoko partilere gittiğini biliyorum kime söyledim? Haaa kime
Sen haric herkesten beklerim🫨
Eyw kardo
Hdsbsbsnsnssj 60 konsepti hahahaha
https://m.youtube.com/watch?v=UiaXp1QyxfM
Bu ne aq djnsnsnsnsn ismimde meminiyet yok. Fpsil diziler bu
Avrupa yakasi mi?
Çok cahilsin keşke ölsen
Geh kucu kucu geh🦴🦴🦴
Hoşt
Host kopek. Firatlar ve kupekler giremez
Ay pis cinagane
Iiy les kefli
La gevşek sen kaç yaşındasın la ya la
La yumsak kac gosteriyorum
Kutsal yaş 31
83 luyum s3kste gucluyum
🤢🤢🤢🤢
🤮🤮🤮🤮.
Ajahahaahahahahaah senin gibi bayat olmasada bayat
Yav sen ne gevşeksindi
Vay sen ne yawsaksindi
Yav he volla yov
Sus yollu
Tamam sustu.
Like at oyle git😒
Attircam şimdi 1 dakika
Cabuk
www.instagram.com/.../?igsh=MXN3cHoybHd2YWp4dg==
Senin yanında benim masumiyetim
Allah senin belani. Baklava bogazimda kaliyoedu
Bu bayram ne baklava ne tl gördük
Sende maşallah euro, baklava,20li kondom, ev, araba ohhhh Allah artırsın
35li kondom ne 20si
Allah versin Allah artırsın
Amin gulum
Para zina uyuşturucu gıybet ataların lur kavmi seninle guruduyordur. Darısı başıma
Allahim hidayete erdir su kulunu
Amin inşallah zevk içinde boğularak ölürsün zevkten
Ins senin boguldugunu gorurum aci icinde
Köpek ben senin zevkten 4 köşe olmani dikiyorum sen bana beddua ediyorsun ha ayıp ayıp ayıp ayıp
Lan kopekkkkkkk bende onu idyoeum snaa
Amin inşallah
Birgun beraber bir oda dolusu insana birlikte saldiralim
Ugrasamamz tirnagim kirilir😱. Hitler Idolumun yaptigi gibi, doldururz bir odaya acariz gazi hoppppa
Havuza sokuk elektrik verelim
Ay kda olur elektrik akimina kapilip g3bersinler😍
Devas bir firtöz
Sus sus gece gece katliam planlari yapmiyalim
Tamam kanksssss
youtube.com/shorts/FIdBNmcOhv0?si=Ja_hEaE6qAVHvWbc
İfşamız çıkmış
Ne dedigini anliyan var mi?
Link attım bizim ifsamiz çıkmış
Oo uluyormuydun sennm
Ulu deden uludum
Kocacım ben 93 kilo olmuşum
SKWNWNWNWNWMW ksnsnsjss
Dndksnxkdndkdkd buldun
Tarihi kaca aldin🫣
Dnsisnsksksks hemen şimdi
Simdi olmaz haftaya al sjwbsjs
Haftaya neden jdodmckddk
Simdi yorgunum 🤣
Djeoejdidjdid aşk olsun ben herşeyi yaparım sen otur
Olmaz yani kiyafetini seyini ayakkabisini denemem lazim ayol
Dnsisnxdiejd bugünkü denediklerin iyi miydi
Ay begenmedim. Tam zevkime gore bir sey bulamadim😌
Yarın tekrar çıkarız hehehe
Carsamba cikalimmmm daha bitmedi 😭🥺
Çıkalım çıkalım ne zaman dersen jdiddmxid
Udjddjdjdjjhddj ne kadar muq bir bey
Ajwikkqkqsjsiksa muqooo
Senin muqolugun bebegim
Djsidjsid yok yok senin aşkoo 😚☺️
Sapsiiikk senin jsjsj
Hahaahaha çok mu
Cook jsnajas
Xnssosnxosnssos uuuu
umarım evde kalırsın :D
Yia Halukcum kusme gel sana da bi tursusu kurulmus gaci bulalim
@bynarcos aşkitom bende bundan istiyorum
Biraz kilo ver🙄
O kadar çok tatlı yiyorum ki herhalde +3 geldi
Burdan arayan bir kız hiç olmaz gerçi neyee
Sitedeki bonkör talibi mi ariyorum yazmadim aaamk
ya bende dedim burdan bir kızdan cacık olmaz
ya
Brncede burdan birinden bir cacik olmaz hele ki adi ayazsa. Ustelik yetmez mis gibi bir de malatyaliysa
Ooo ya bana diyene bak senin ne olduğun belli değil
Ahahahahahahahaha
Senin cinsiyetin neee
Manyak
Banada bir tanr bulun lütfen🙈
Ne bulalım
He koca anladım burdayım
17 yaşinda bir ergen bulun demedim
Beraber bulalim kiz sbwbahabas
Yaşımın gerçek olduğunu mu sanıyorsun 🤣
İstersen tanıtayım kendimi
Bu zamanda bulamazsın hayal kurma bence
Sebep?
AKP li yöneticilerin çocukları alır kanks
Ben onlari almam
Beni al
Kir dugunu isterim
Bizim köyde yaparız dert değil
Hayir kumsalda istiyorum
Ulan kır mı kumsal mı karar ver. Burma bilezik ister misin?
La ikiside ayni degil mi? 5i bir yerde de isteirm
5i 1 yerde olmaz. Çeyrek altın takarım yeter
10i bir yerd ebile olur lan ver altinciklairmi
Doğuda çok var. 😃
Türk istiyorum
Kaç kilosun hahahha
Kac alican ahahaha
Görmeden yorum yapamam okadar altın alıcam
Ama sen biraz yaslisin🤔
Yaşımı göstermiyorum ama taş gibi adamım hahah
Yok olmaz oyle
Keyfin bilir
Kac kilosun
Kac alacan
Önce ben sordum
En sonda ben sordum😁
Altını alacak olan benim kilonu söyle de ona gore bakayim 😀😀
Sen doktor musun?
Hayir
Himmm
Bu arada altın hazır 😀😀
Kiloyu bilmiyon ki😛
80 aldım üstüne de ne yapayım kilo vermen gerkeecek saglik acisindan 😀
Hadi len ordan 80 kilo aldim diye salliyiyor bir de. Sen goster 80 kiloyu 17 kilo alirim ben🤣
Kilonu öğrenmiş oldum aradaki fark benimdir 😀😀
Yooo oyle bor sey yok onlarda benimmm
Sen kilon kadar istemedin mi ;)
Ama 17 daha alirim dedim😉 ortada dugun mi var teklif mi var hee😏💅🏻
17 alma 17 yi yine de veririm sana 😀😀
Ayyh anlastik🤝🏻 bize smein gibi bonkorler lazim ayol
Para dediğin nedir itin olsun 😀
Kopeem olsun ulen
Sonuçta 63 kilosun 😀 feda olsun
Seneye bayramda harvcligimi bekliyorum Jsbsnssnnssnwnn
Olur gelip elimi öpeceksin ama 😜
Ben babamdan baskasinin elini opmem😂
Pardon gerçi 110 yaşındasın bizim senin elini opmemiz lazım
Bekliyorum opmeni
Uzat elini ninecim
🫱🏻
🖐😘
Getirdim ya daha ne istiyorsun :)
Nerde👀😲
Aaa gönderdim ya sana
Yo
Yaştan ötürü nereye koyduğunu unutmussundur ninecigim
Yalanci hain pinti puuu
Ahahaha önce bayram harçlığımı ver ninem
Sen vercen
Tamam dedik daa
Arabistan
Fakirlerim daha iyi
Efendim canım
Poncik gramdan bahsetkiyoruz
Biliyorum canım
Burada bulamazsın
Ay yok kiz burdan aranmaz
2 milyar 421 milyon 810 bin TL
100 kilo altın güncel fiyatı
Uuffff masalllllah
Benden 10 gram altın çıkıyor sjsjsjs
Ahqahahahahaa
Zor bulursun
Imkansiz degil ama, oyle mi?😱😱
Valla ben bu yaşıma geldim evlenilecek doğru kadını bulamadım.. Gerisini siz düşünün artık
Asko kadinda farkli bi durim
Haklısınız.. Dilerim sizi aynı siz gibi seven biri çıkar karşınıza inşallah
Amin cumlemize insAllah
Ecmain inşallah
Evli delmisin zaten😃
öyle miyim
Evet
Alla alla
Gel gel
Git git
🤣🤣
hangi enayi alır kilon kadar altınla harem kurarım
Seni kim napsin🤣
Otoban kenarında bulursun git oraya
Sen buluversene bana? Yovmiye alirsin belki
Sana çok lazımmış sen bul
Benim snein gibi kucuk hesaplarla isim olmaz😙
Bulamazsın
Sebep
Senden 4 milyar tane daha var
Benim cinsimden 4 milyar tane daha var, benden 1 tane var.
Karanlıkta tüm kadınlar aynıdır
Hayatinda karanlikta hic kadin gordun mu?
Çok
youtube.com/shorts/VBP_zoUw1RA?si=MctCqrOIY29pXBG2
Bu tiple kaldıramazsın bence😄😄😄
Altina zica zica kalkarsin
4 milyar diyorum😄😄
Tipsiz ve fakirsin diyorum😆😆
Uzun boylu yakışıklı ve paralıyım canım, yine yanıldın
🤣🤣🤣 bende angela merkel cinim ya. Hangi kpnuda yanilmisim baska
Angela ne önemi var bunların dünya fani
Dimi Burhan ya
Yaklaştın ama tutturamadın angela😄
Ayy Bahri tuhh
Yine olmadı😄
Çalış angela olacak azimle sıçan taşı delermiş😄😄
Yallah bin tazyik
Ayten olup olmamasi beni ilgilendirmiyor. Benim ne olmani istedigim ilgilendiriyor schat. Yallah bin taziki mabadindan sokar yanindaki delikten cikaririm🥰 Türkçe konuş
Heyecan yapma)))) mabadımla muhattap olmanı tavsiye etmem, illa olucam dersen de bi dilim portakal bulundur yanında, azının tadını düzeltir malum😄😄😄
Ben olmicam ztn sen benim yerime olucaksin😆 ben anlaticam sen uygulayacalsin. Zeytinyagi getir yanina, cok canin yanmasin.
Sen anlat jendi kendine uygula)))) bence nimeti orana burana sürme😄😄
Ozmn sevki cikmaz sen benim deney farem olacaksin.
Zevki*
Yavrum ben seni donumda sallarım hadi en senin gibi bi çocuk bul onunla kumda oyna, uslu uslu, hadi canım👍😄
Puahaahahah sen daha kendini gosteremiyon mk kardeşim HAHHAHAAHAHHA sen ot diye yer bok diye sicarim kodugumun kardeşim. Dassak sahibi oldugunda tekrar gorusuruz bebegim😙
D4ngalak, d4llama
Çoluk çocuk işte
Bebee
Yazdıklarından yaşın belli oluyor ergenyus😄😄
Jssnsjsjsjsjss korkak abazanus
ben sana hiç sarkmamışken nasıl abazan oldum açıklar mısın
Vay be sadece bana sarkanlar mi abazan oluyor. Beynimi cikariyorum bekle ayni seviyeye sahip olalim.
çıkarmana gerek olacağını sanmam bişi farketmeyecek sen, n ç, n
Jssjsjsjs olacagini degil ya vardir ya yoktur😉
senin b zekayla hayatta kalman ble şans diyebilriz:)
Senin bu zekasiz + kultursuz + seviyesizligin ile bu yasa kadar gelmis olman mucize.
mucizelere inanmam:) realistim ben
Xjsnsjssjsjsjwjwhws ciddiye alamiyorum seni
kapasten yoktur:)))))
Kapasten degil, kapasiten. Kendini gelistir oyle cik karsima.
sana bu halim fazla gelir:)))
Dogru, geriden gelen zekalilara katlanamiyorum.
aynada her sabah kendni görünce yaşadığını anlamak isterdim ama empati yapasım yok:)
Off evet🥹 cok guzelim masAllah subhanAllah. Nazari gozu olanin insAllah cani ciksin perem perem dagilsin😍
.:))))) tabi kesn çok gzelsindir
Yansin geceler pelin su eceler bitimce paralar nerdelerrre
ne anlatıyorsun çocuum
Prrrr fosiller anlamaz evlat
Ben demiştim bulamazsın diye
Bulamadim demedim ama 😱😱😱
Altın yerine pattis iste şansın artar🤣🤣
Patates yiye yiye canım olur isnan
Yemek zorunda değilsin, seni okutmaya çalışıyoruz🤣🤣
Once senin okuman lazim
Bendeki diploma senin ailenin toplamında yoktur🤣
Dogru, bizimkilerde en buyuk issiz diplomasi yok. 🤣