İçten içe hoşlandığınız ve karşılık alamadığınız biri varsa ne yaparsınız?
İçten içe hoşlandığınız ve karşılık alamadığınız biri varsa ne yaparsınız?
Karşılık alamıyorsam aklımda bitirmeye çalışırım dicem ama o insanla iletişimde kaldığım sürece duygularım ve hislerim tazeleneceği için ya da güçlenebileceği için kendimi uzaklaştırırdım. İçimde kalmasın diye söyler miydim bilmiyorum ama eğer içimde kalmasın diye söyleyecek kadar hoşlanıyorsam zaten davranışlarımla çok açık bir şekilde belli ediyor olurdum ve karşı taraf da illa ki anlardı bunu. Bu yüzden sanırım yine de söylemezdim anlaşılacağı için. Kendim giderdim. Karşı tarafı gönlü yokken böyle bir şeyin içine sokmak ve zora düşürmek bana biraz bencillik geliyor.
Doğru. Güzel cevap :)
Cevap
8Cevap
Ben hoşlandığımda hislerimi belli eden biri değilim, belli etmeyi sevmem, kişi hoşlandığımı anlayamaz bu yüzden karşılık bekleyeceğim bir durum olmaz. Ancak kendiside hoşlanıp bir adım atarsa bende bir adım atarım, atmazsa unutulur gider.
Adımı her türlü karşıdan bekleyeceksin yani? 😄
Her türlü😄
Unuturum, sonunda mağlup olacağım hiçbir savaşa girmem.
İçinde kalmasın diye de söylemez misin en azından?
“Bu kişi benden hoşlanıyor” cümlesini başkalarına duyurduktan sonra gelen pişmanlık 🙄
Ah, evet jdj :D Kötü bu durum..
Söylerim kendisine. Söylemezsemde içimde kalır. Kabul etmezse yapacak bir şey yok. Muhabbetin bitmesi üzer sadece. Alışkanlık olur çünkü.
Güzel cevap dostum. :)
Benim öyle bir durumum olmadı.. hoşlanmak için belirli duyguların olması gerekiyor.. platonik aşık olacak birisi değilim. ama olursa da zaten direk söylerim ben aşık olduğumu çünkü belli ederim mutlaka saklayamam
Hoşlanmak geçici bir şeydir sorun etmem hayatıma bakarım
Duygularımın karşılığı yoksa unutuyorum hemen yani oturup beklemek bana göre degil hayat kısa biriyle dolu dolu yaşamak varken anlamsız bir sekilde birini beklemek insanın kendine saygısinı ters
Uzaktan izlemeyi tercih ediyorum. Onun ilk adım atmasını bekliyorum genelde. Hani bir söz vardır ya, dönerse senindir diye😃Dönmezsede paşa keyfi bilir. Ama şu an öyle bir durum söz konusu değil.
Bu duyguyu çok yaşadık zamaninda hiç bir şey yapmadım sevgimi içimde yaşadım zamanla bu hoşlanti da geçiyor zaten yine olsa kimseyi rahatsız etmeden kendi içimde yaşarım dile getirmem
salarım çok da umursamam ne yapılabilir ki seven her türlü belli eder sevmeyene ne yapsan kar etmez
Düşünmemeye çalışıp yok sayıyorum, sonra kötü davranışlarını vs. görüyorum bir şey oluyor doğru karar aldığımı anlıyorum.
Benden soğuyacağını bilsem söylemem , diğer türlüyse içimde kalmasın diye söylerim🤭
Sanırım her yolu denedikten sonra da hala olumlu bir dönüt alamıyorsam boşverirdim.
Şarkılarını dinlerim bol bol, kliplerine falan bakarım.
Ben söylerim olumsuz cevap gelirse eğer önüme bakarım.
Red etmişse başka birisi çıkar karşıma ısrar adetim değildir
Önüme bakarım
Hiç bişey yapmam. Kimseyi kovalayacak kadar sevemiyorum. Hele ki bir kere söylemek gibi bir gaflete düşmüşsem ve karşılık alamadıysam hiç bir adım atmam. İçimde öldürür hayata devam ederim
Hiç bir şey 🤷🏽♀️karşılık yoksa yapacak şey yok
Manipüle ederim baktım olacak gibi değil bırakırım hlve hayatıma bakarım
Hayatıma devam ederim.
Unuturuz be ne olacak
Öylece beynimde kalır
Ole biri olmaz olsada onun haberi olmaz ;)
Yoluma bakarim. Zorla guzellik olmaz.
Pas vermiyorsa söyleyemem ki
Genelde hep böyle oldu kendi içimde yaşarım
bisi yapmam evde aglarim sonrada yoluma bakarim
en uzaktan seyretmeye devamke
Uzaktan seyretmeye devam.
Dayanamam söylerim
Önüme bakarım