Tanıdığım adam gitti yerine mağara adamı döndü lan. Meğer yıllarca bu günü bekliyormuş.
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsanoğlu değişken bi varlık tam anlamıyla tanımak büyük mesele. Dürüst içi dışı bir neredeyse kalmadı 😏
Ay sorma ya bir gıcık kaptım ki
Çıkışlar sağdan deyip devam edelim 😊
Sevgilim değil bile.
Hayatından çıkışı 😊
Dedim ya sıkıntı.
Yüz verme nolacak
Daha detaylı anlatsana
Biz flört gibi bir şeyiz adı bile yok koymuyor da tanışıyoruz diyor. Ne zaman işim var desem ne işi diye kurcalıyor. Hesap soruyor. Buna bir laf soktum oturttum ki
Beklediği gün neymiş, senin laf sokma günün mü
Hayır ya o başka bir şey. Beklediği derken adam yıllar sonra içindeki hanzoyu çıkarttı flört etmeye başlayınca
😂😂, diecek bir şey bulamıyorum
Aslan burcu normal mi
Aslan burcu kadınlarını sevmem, erkeği de öyleyse normaldir
Nasıl oluyorlar ki
Soru başlığındaki gibiler, konuşurken bilgili tecrübeli gibi, uygulamaya gelince bir boktan anlamayıp üstünlük kurmaya çalışan, dediklerini yaptırmaya çalışan burnu havaları çizen, kendini beğenmişlerin önde gideni
Aramızda bir şeyler yaşandıktan sonra bana müdahale etmeye başladı
Kıskanç biriymiş, hanzo işte
Kıskanç mı. Bu kıskançlık mı
Aranızda bir şeyler yaşanmış ve müdahale etmeye başlamış, istediğini almış normalde yoluna bakması gerekirken seni bırakmayıp mağara adamına dönüşüyor, hem kıskançlık hemde seni kullanmak derim
Oldu... Ama düzelttim 😂
Nasıl? Şöyle ki ortadan kaldırdıysan kızı tarif isterim
Tam anlamıyla evet
Nasıl oldu? Birde diyorlar ki efendi erkekleri seçmiyorlar. Hiç demiyorlar ki gerçek yüzümüzü biz bir zaman sonra anca gösteriyoruz diye
Bana sorun çıkmaz öyle biri değil diyip bir arkadaslik kurdum ve en büyük belayı o açtı başıma. asik oldu ve bana yapmadığını bırakmadı kurtulucam diye akla karayı seçtim. aah onun belasını versin ruh hastası pislik. en içten dileklerimle gebermesini umuyorum
Öyle tabi. efendi erkek seçmekte bir sorun yok, sonradan bozuluyorlar
Aaa sana ne yaptı.
Günlerce takip etti , evimin oradakibankta uyudu, aynı işyerinde çalışıyorduk orada sürekli bir syagimi kaydırma çabası icerisindeydi, ama lafına gire çok seviyormus, istemedgimi çok kez söylememe rağmen beni rahat bırakmadı, sonra ben kötü konuşunca kinkendi, psikolojik sorunları vardı galiba. bir gün sabah gelir ve beni kazanmya calisirdimaska karsilik vermez ve uzak durmasini isterdim ısrar ederdi ve en sonunda sert bir dil kullanırdım sonra birden kötüleşir ve açığımi arar, duyurmyaca çalışırdı. ertesi günse yine aynı. bir an iyi oluyor ama beklediğini alamayınca piskesiyordu. kendisi tam bir bela. ben kimseye ölsun demedim şimdiye kadar ama o ölsun , ölmeli yani. kac gün ağladım beni tehtid etti ailem ile. babami ararmis abuk subuk konusurmus, babamın numarasinida çalıştığımız yerdeki aile dostumuz dan almış. hslbuki hicbirsey yapmadım. arkadastik en basta. sonra açtı kendini ve iletişimi kestim. gidecegi son gün insanlra biz sevgiliyiz aslında demiş beni rezil etmiş öyle gitmişti. tsnico son an ben kendimi tutamadım , bıraksalar parcalayacaktim. okadar tiksindim ve sinirlendim. bir sevgilim vardı aramızı bozmak için mesajlar atıp beraber olduğumuzunsoylemisti. gerekeni yapmasına rağmen asla akillanmadi. agladi bicokkez. ben yunusamayinca pislik yaptı. benim işimi bozuyordu. birgun kamera kaydından bir yardım alarak farkettim. obemli bir evragi çöpe atmış. ve ben onu saatlerce aradım benim sorumluluğunda olan bir evrakti. bulamadimcve elinde evrak ile geldi , çöpe atmışsın yanlisikla ben buldum getirdim dedi. igrenc bir insan yani. o evrak yüzünden isimden olabilirdjm
Noldu
Ne zaman işim var desem ne işi diye kurcalıyor
Hesap soruyor.
Evlenincemi oldu
Sevgili bile değiliz
İstediğini mi aldı
Aramızda bir şeyler yaşandıktan sonra bana müdahale etmeye başladı
Karaktersizmiş
Niye böyle yapıyor
Değerin kalmamış ayrıl
Niye hesap soruyor diyorum değerin kalmamış diyorsun
Niyeti beni kullanmak mı