Pijama takımı giyiniyorum evde genelde ya da eşofman. Sabah kahvaltı sonrası geldi boynumdan öptü çok güzelsin ama alışverişe gidince sana söyle evde giyebileceğin cüretkar bi şeyler mi alsak dedi ne gibi dedim dekolteli olabilir tayt olabilir yanımda giyersin dedi bende ne giyineceğim bırak ben karar vereyim dedim sert çıktım ne düşünüyorsunuz
AI Persona’ya Sor

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Neden sert cikiyon adama esin yahu belli ki yaninda guzel seyler onun sevdigi begendigi gozune hos gelen seyler giy istemis seni o sekilde gormek izlemek istemis gitsin de disardaki kadinlari mi izlesin boyle yaparak, hani gorende yanlis bir sey istemis sanacak alt tarafi guzel onun sevdigi belli ki etkileyecek hosuna gidecek seyler alip giymeni istemis bunda bu kadar kizip sert cikmanin anlami ne anlamiyom
Bence biraz abartılı tepki vermişsin. Adam güzel bi dille söylemiş. Hem kötü bişey de dememiş. Cinsel hayatınızı canlandırmak için öneri sunmuş işte ne güzel
Cinsel hayatımızı sadece kadının kıyafeti canlandırmaz kendi de ne yapabilir kalsın
Senin aklında bi fikir varsa sen de söyleyebilirsin. Ama böyle kestirip atmak evliliğiniz zarar verir sadece
Kadınlsrın kıyafetine sürekli karışmasınlar artık şu erkekler evde dışarda yeter
Allah kocana sabır versin abla ne diyim
Allah seni alana sabır vermesin her denileni kabul edecek kadar şuuru olmayan bir kadın sabır gerektirmez. Yenir sadece
Uyumlu bir insan olmak eziklik değildir. Bir ilişki varsa iki taraf da karşısındakine anlayış göstermeli.
Erkek ne derse kadın yapsın demiyorum. Ama karşındaki kocan sonuçta onun isteklerini elinden geldiğince yerine getirmek neden kötü bişey gibi geliyor sana
Uyumlu olmak bu değil işte. Uyumlu olmak eve evin kurallarına eşinin sınır ve tercihlerine saygı duymaktır. Kocam benim kıyafetime saygı duymayarak aslında uyumsuz oluyor. İsteklerini yerine getiriyorum. Ben bazı geceler onunla güzel vakit geçirmek adına iddialı giyiniyorum ama ev konfor alanım burada rahat giyinmek hakkım bence
Bunu böyle söyleyebilirsin o zaman. Sürekli öyle şeyler giymek istemiyorum. Evimdeyken rahat olmak istiyorum. Bazen giyerim ama falan gibi söylesen anlar herhalde. Anlamıyorsa o zaman yaygara koparırsın 😂
Ya bunu böyle rahat söylemesi sinir ediyor zaten boğa burcu be beklersin
Sonunda çıkarıyorsun zaten ne önemi var giydiklerimin falan diyip şakaya vur 😂
İnstçı o boğa burcu dedim ya fowüdk
Sözlerinle tahrik edersin sen de
Biraz haksızsın bence adam kibarca uygun dille haklı olduğu bir isteğini söylemiş
Benim giyimim konusunda birisi nasıl haklı olur
Evli olunca öyle oluyor ama işte. Biri değil ki o, eşin. Ev arkadaşın da değil. Bu yüzden isteği normal
Ben doğru bulmuyorum
Evlenmeseydin o zaman😄 işine gelince ben onun için sıradan biri değilim yazmışsın aşağıda
Pardon? Evlenmek ne demek senin için kocanın her istediğini yapmak mı? Bu kafada olan asıl evlenmesin sonra muhtaç kadınlar diyorlar
Kimseye muhtaç olmayan geçimsiz ve boşanmış kadın olma yolunda sana başarılar😄
6 yıldır evliyim çok şükür boşanma aşamasına gelmeyi bırak bir kez boşanma lafı geçmedi bu evlilikte. Eşim sabah cama el sallayarak çıkar akşam gelirken gülerek gelir çok şükür. Ha boşanma olsa bile bundan korkacak veya bunu bir aciziyet görecek kadar asla kişiliksiz olmam. Kendime güvenim var şükür :)
Kız tayt dünyanın en güzel ve en rahat şeyi bırak alsın.
Var benim taytım ama düz siyah falan o bence şu dar şeylerden istiyor
G*tünü yesin senin o zaman o kocan 🤣🤣
@mertens10_ buradan sor?
Olmaz
@mertens10_ sen bilirsin, iyi akşamlar
@mertens10_ hayır!
İlişkiyle heyecan katmak istemiş tamamen doğal olmasına gereken, baş başa olduğunuz zamanlarda giy demiş ne var bunda nesi yanlış
İlişkiye heyecanı neden hep kadınlar katıyor
Kadınlar rahatlıktan yana olsa da erkekler biraz farklı şeyler bekliyor sanırım haklı olarak.
Biz istemiyor muyuz
Çıkıştığına göre hayır.
Biz erkeklerden bi şeyler istemiyor muyuz diyorum. ?
Haklı alsın ne ıstıyorsa sende gıy bı zahmet
Zorunda değilim bence
Tebriks devam
Hayır erkekler çok mu şık kanka
Bende evde insanların rahat olması taraftarıyım günlük rutin cinsel fantezi alanı değildir kimsenin
Yanlış yapmışsın adam seni daha özel. Görmek istiyor
Geçmiş olsun adam disarda bulur artık istediğini
Bende bılurum o bulursa sıkıntı yok
Adam seni seviyor güzel görmek istiyor o da evde öküz gibi durmuyorsa giyimine bakımına dikkat ediyorsa sen de arada sırada giyin nolucak ilişkinize renk katarsın
Ben ara sıra giyiyorum zaten o benim evde konfor alanıma karışıyor
boş yapma de geç o zaman laf anlatarak kendini yorma bu durumdan çok rahatsızsan bitirebilirsin de gerçekten seviyorsa zaten bitiremez her halinle kabul eder.
Sen yolunu ayırmışsin zaten adama boşuna atar yapma bence
Ne alaka ben sadece sürekli ksdınların kıyafetlerine karışılmasın karşıyım
Bu karışmak değil ama seni nasıl görmek istediğini belirtmiş ki evde giykej için istemiş. Sokaktaki kıyafetinin dekolte ya da frikigine karışıyorsa o başka birsey
Ben konfor alanım evimde sürekli onun dediği gibi giyinmemen
Niye giyinince ayakta mı durmak zorunda kalıyorsun ya da hizmet etmek mecburiyeti hissediyorsun
Ne alaka aq rahat kıyafetler varken
O zaman banane aq sordun söyledik
Ya adam dgru demis su turk kadinlarindaki bu pijama meraki nedir yav evde bari erkeginize bi suslenin
Kardeşim yazı yazmayı bilmiyorsun daha sana kim süslenir
🤣🤣 komiksin
Türk kadınlarını eleştirmeden önce de ki bende eğitim var mı?
😄😄 ahh ahh tanimadigin insanlarin altindan neler cikar bi bilsen
Dominant teyze gonul 👍
Yazı yazmayı öğren altından ne çıkarsa çıksın bu hatalar ile boş geliyorsun 26 yaşındayım. Teyze de olur sıkıntı yok
🤣🤣🤣 esprili bir bayan sevdim
Büyük bir sorun gibi durmuyor. Orta yolu bulabilirsiniz. Tartışmaya değecek bir konu olduğunu düşünmüyorum ikiniz için de
Erkeklerin bu kadınların sürekli kıyafetine karışmadı beni sinir ediyor
Seni anlıyorum ancak bu öyle bir mesele değil. Kıyafetine karışmak veya seni kısıtlama amacı gütmemis. Birbiriniz hakkında fikir verebilmelisiniz bence. Evliliğin özgürlük sınırlarını bir miktar daralttığı kanaatindeyim. Göze batmayan fedakârlıklar yapılmalı. Iki taraf bazı şeyleri alttan almalı. Bu durumu onunla konuşursan ısrarcı olacağını sanmıyorum. Alttan alıp onun dediğini de yapabilirsin elbette. Büyük bir mesele değil gibi duruyor
Evet
Evde seksi giyin işteeee ne güzel istiyooo
Ben istemiyorum
neden ki eşinin yaninda felan daha güzel olmaz mi yani sen bilirsin tabi de
Ben zaten çok güzelim ama ev içinde rahat etmek istiyorum bazı geceler özel özen veririm zaten
Himm o zaman sanaaa kalmisss
Kocana söyle boşasin seni
Ben söylerim de o boşamaz
Dünya karıdan bol bişey yok
Ben onun için bir karı değilim. Ben onun hayatını birleştirdiği eşiyim çoçuğunun annesiyim. Olay bu zaten
Adam senden kötü bir şey istememiş. Neden hayatı bu kadar zorlaştırıyorsunuz bilmem ki. Sanki soğuk havada çıplak gez demiş. Disariya çıkarken kesin süsleniyorsundur sen
Ben kadınların kıyafetlerine karışmasın erkek diyorum artık.
Dışarı çıkarken de gayet sade giyinirim
Ya sen nasıl bı zihniyete sahipsin ya. Adam evde seni güzel görmek istiyo. Aman ne halin varsa gör uff
Sen ne biçim zihniyettesin asıl? Benim kıyafetim. Adam öyle istiyor diye her şey öyle mi ıolsun
he canım he 😂
Onemli bi konuymus bunlar zengin kesin he dertlere bak
Bosardim seni. Aldstilinca aglarsin
Ağlamam boşanır yoluna bakarım
Tabi yakalarsan ;)
Ağlamam için yakalamam gerekmiyor mu fkdldkdı yazdıkların ile çelişme.
alsın bi
çok dert etme
Allah sabır versin o adama
Ee giyin sende ya da boşanın
Kıvanç haklı ama kusura bakma da
off nedir bu erkeklerden çektiğimiz
Açıkmısın kapalımısın
Açık
Tayt vb giy
Haksızsın.
Öyle düşünmüyorum
Demekki soğuyor senden, kibarca uyarmış
Bende soğuyorum belki yapacak bir şey yok
Ayrılın o zaman, zamanı gelmiştir belki
Doğru demissin
Saçmalamışsın
Adam haklı
Evet adamı memnun et az
Memnun et ne ya? Eşiz eş eşit bireyleriz karşılıklı mutluluk denebilir ancak
Zaten erkekler memnun etmeye çalışıyor genellikle. Kadinlar kendini geri çekiyor
Tam tersi bence attık erkekler dişil
Abartma abla aq
Haklisin
seksi giyin