Aşk İlişkileri Ömürlük aşkın şu an ne yapıyordur? Çocukgelişimciiks Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Selamlar💫Bayram ziyaretlerini yapıp artık uyuklama moduna girmiştir herhalde sjsjs Ömürlük aşkın şu an ne yapıyordur? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u helene1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. İnşallah evinde efendi efendi oturuyordur 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 226,3b cevap paylaştı. Benim ömürlük aşkım yok. ileride belki de çıkar ama oda düşük ihtimal. birini sevmek güvenmek zor geliyor 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kitabini gömülü bir şekilde UyuyordurCiciklerini eziyor zalimİyi davran onlara onlar benim zalim 0 0 Yorumla
pinkflowerlover Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı. evde takılıp kitap okuyordur inşallah umarım kızacağım şeyleri hiç yapmıyordur gvkjwesbngjd 0 0 Yorumla
DertPaketEdition Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Zerre bilmiyorum zaten böyle bir şeyin olanağına karşı ihtimallerim 0 gibi bir şey artık 0 0 Yorumla
Hayatbiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Muhtemelen beni bekliyor...Umarım iyidir kötü bir durumda değildir umarım üzülmüyordur 0 0 Yorumla
ilkersezenn Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 63% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. canım canım hareketler yapıyor muhtemelen 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13b cevap paylaştı. Hiç bilmesem daha iyi 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,6b cevap paylaştı. Bilmiyorum daha ömürlük aşkımı bulamadım 0 0 Yorumla
Ladydesperate Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Spor yapıyodur gıcık😄😄 0 8 Yorumla Benaki 1 yıl @Ladydesperate spor yapmak kötü mü Yorumla Ladydesperate 1 yıl @Benaki yoo kötu mü anladın Yorumla Benaki 1 yıl Ben yeni başladım da kötü bi izlenim mi diye söylendim kendimce Yorumla Ladydesperate 1 yıl @Benaki yoo iyi yap kolay gelsin Yorumla Ladydesperate 1 yıl @Benaki fit vücut yüzden bir adım önde çok şişme bence kızlarin geneline korkutucu gelebilir amerikan güreşçileri gibi olmaz 😅😄😄 Yorumla Benaki 1 yıl Bende yağ sıfır ince fitim. Sadece biraz kas ve daha sert olmak için ya. Ama tipe yapacak bisey yok malesef😏 Yorumla Ladydesperate 1 yıl @Benaki o zaman sadece spor değil beslenme aliskanlıgini da spora göre ayarlaman gerekir işin uzmanlarina danış bence neyse başarilar dilerim bol şans👍 Yorumla Benaki 1 yıl Sağol tavsiye için 👍 Yorumla
Maverick__069 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ağda yapıyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İnşallah evinde efendi efendi oturuyordur
Benim ömürlük aşkım yok. ileride belki de çıkar ama oda düşük ihtimal. birini sevmek güvenmek zor geliyor
Kitabini gömülü bir şekilde
Uyuyordur
Ciciklerini eziyor zalim
İyi davran onlara onlar benim zalim
evde takılıp kitap okuyordur inşallah umarım kızacağım şeyleri hiç yapmıyordur gvkjwesbngjd
Zerre bilmiyorum zaten böyle bir şeyin olanağına karşı ihtimallerim 0 gibi bir şey artık
Muhtemelen beni bekliyor...
Umarım iyidir kötü bir durumda değildir umarım üzülmüyordur
canım canım hareketler yapıyor muhtemelen
Hiç bilmesem daha iyi
İnşallah aşk acısı cekmiyodur kimseyi iyileştiremem
Ya ölüdür ya da hiç doğmamıştır
Bilmiyorum daha ömürlük aşkımı bulamadım
Allah bilir ne yapıyordur, yorgundur sanırım
Spor yapıyodur gıcık😄😄
@Ladydesperate spor yapmak kötü mü
@Benaki yoo kötu mü anladın
Ben yeni başladım da kötü bi izlenim mi diye söylendim kendimce
@Benaki yoo iyi yap kolay gelsin
@Benaki fit vücut yüzden bir adım önde çok şişme bence kızlarin geneline korkutucu gelebilir amerikan güreşçileri gibi olmaz 😅😄😄
Bende yağ sıfır ince fitim. Sadece biraz kas ve daha sert olmak için ya. Ama tipe yapacak bisey yok malesef😏
@Benaki o zaman sadece spor değil beslenme aliskanlıgini da spora göre ayarlaman gerekir işin uzmanlarina danış bence neyse başarilar dilerim bol şans👍
Sağol tavsiye için 👍
Ağda yapıyor
Uyuyo