İnstadan olmuyor oradan bulduklarim hep hayatımın içine etti
Sniftakleri de sevmiyorm
Gecmistekilerle. de bitirdim napcam?
İnstadan olmuyor oradan bulduklarim hep hayatımın içine etti
Sniftakleri de sevmiyorm
Gecmistekilerle. de bitirdim napcam?
Öncelikle ne aradığınızı bilmeniz gerekiyor ne istediğini bilmeyen bir şey bulamaz düşünün taşının ne istediğinize karar verin zira her her ruhun bir şehirde taşıyıcısı vardır
Cevap
25Cevap
İstersen arkadaş olalım benim arkadaşım da yok iyi gelirsin bana
Ben buradayım.
Seninle tanışmak istiyorum
Bana bir şans verir misin
Ben olurum sana yoluna yoldaş olurum sen iste yeterli önüne paspas olurum
senin kafada sıkıntı var
Alla alla
Bisiklete binmeye başla
Kaybolurm jdnn
Belki burdan olur kardeşim
Vardı da beğenmedim hep bitiyor herkesle bitiyor ya
Bitmez ya konuş sen bi sohbet et devamı gelir
Burası instadan beter ama Burdan konuştugm biri narsist çıktı. biri de hayat dersi verirken hayata küstürdü jdbrbf
🤣🤣🤣
nasıl birini isterdin
Yaşıt
Burdanmi bulayım diye düşünüp bu soruyu sordun
Hayır
Aynı dertteyiz 🥺
İnternetten bana yani instadan yazan erkeklerden bı şey olmayacağını biliyoruz hepimiz ama hepimiz bu çağda yaşıyoruz bu mantıkla da ilerlenmiyor yazanlara da önyargım var ama. cunku bana yazan erkek sonuçta avcıdır. boylr. bir kısır döngü işte. bu mantığı kurmadan önce yazanlarla arkadaş oluyordum zaten. ama hayır gelmedi hiçbirinden eski tanıdık olarak kaldılar.
Bı de instada sana yazan erkeklere bı şeyler vermen gerekiyor pf çok garip. yoksa sevmezler.
Ee sonra naptin
Evet ben de ancak cinsellik ile tuttum zaten elimde vermeyince gittiler instadakiler. gitmeyen takipçi listede kalan erkekler de oldu. ama sonuç olarak tükendim. hala arkadaş istiyorum ama hayat bitmiş değil kız bulamıyorum ya saka gibi cidden. uni de bitecek ben nerden bulcam bidaha arkadaş. aseksuel erkek bile buldum en çok istediğim şey ama onu da beğenmedim şaka gibiii
Sosyal yerlere gidip yanlarına gidip mı tanışmak lazım acaba? Kaldı mı ki öyle tanışmalar merak ettim, klupler dışında böyle yanına gidip tanışmalar oluyor mu sokaklarda kafelerde vs. oluyorsa tek ben değilsem buna girisebilirim. caresiz kaldiysam cesur olmaktan başka çare kalmiyor ya instadan bulunmaz. okul da bitecek belki kampüste yanlarına gidilebilir ama. tipine bakarlar büyük onemi var ya tipin.
Aşırı cesur olmadıktan sonra maalesef istediğimiz şeyi bulma olasiligi Azalıyor ben bunu anladim
Burası var iste
Yüz yüze olcak ya
burada bul
İnternetten olmuyor artık
Ümitsiz olma o kadar
Haklısın birkaç konuştuğum var ama sadece bana yardım için konuşuyorlar gerçek Arkadaş sayılmaz
Yani ilerde olur belki beden olmasın
Sorun insanlar olabilirmi?
burada çok abaza var illa bulursun
acele etme elbet düzegün herif cıkar
Burdan bulursun
Başak burcumusun
Gerçekten ciddiysen konuşalım
İnternetten konuşacak bı şeyim. olmuyor :/
Lütfen takip eder misiniz? Tanışmaktan hiçbir zarar gelmez
Burada mısınız
Şehrin neresi
Ankara senin
Heyyo
Yorumları okudum ön yargıların var farkındayım, ama düzgünce konuşslım. Tanışmsktan kötü bir. Şey olmaz
Buradan dene bir de.
Arama
köle bulmalısınız
Buradan bak
Spordan
Yalnızlık iyidir
Çok fazla. sakin oldu ortalık ergenliğe donesim geldi ama
Dogru yerdesin bencr
Kaç yıldır burdayım bulamadım ki Burdan 😀😀
Buradan buldukların genelde seks icindir verirsen senden iyisi yok , bazıları iyidir ama bak denk gelirsen
Verince de en kötü muamele bana oluyor np
Buradan
No
Burdan olabilir
İnternetten olmuyor işte
Bilmem
Buyrun benim
Nerde yaşıyon