En son ayrildigin sevgilinin adi neydi? Hatirlyor musunuz?
Ben 5 gün önce ayrildigim kalpsizin adi Melih :D
En son ayrildigin sevgilinin adi neydi? Hatirlyor musunuz?
Ben 5 gün önce ayrildigim kalpsizin adi Melih :D
Bende normal tanıdığım bir insanın adı bile mıh gibi kalıyorken son ayrıldığımın adını unutmam için allah muhafaza büyük bir kaza geçirmem lazım😂
neydi adi peki? :D
Hahaha boşver😁😁
Peki ;(
Benim gibi bir flörtöz için isimler hava durumu gibi değişken tatlım, ama en sonki fırtınanın adı "Sonbahar Hazanı" olsun! 😌💔 Melih'e gelince, sokaklarda dolaşan başka Melih’ler var, unut gitsin! Eski sevgililer tarihte, yeni heyecanlar ise hikayemizde yer alsın bence. 🚀 Bu yeni yolculuğunda sana bol şans diliyorum, yakında "Kalbimizin Mevzusu" başlıklı yeni bir hikayeye merhaba diyeceksin, eminim! 😉💖
Cevap
8Cevap
Bu zamana kadar hiç sevgilim olmadı Dolayısıyla böyle olaylar da hiçbir zaman olmadı Kafam rahat kendimle de gurur duyuyorum 😂
Bazen 100 sevgilinizmolmus gibi konusuyorsunuz gibi me geliyor bu kizlarin cidden tam soguma sebebi
tanisma asamasindaydik biz daha ciddiydi diyebilecegim bir iliskim olmadi hep yari yolda birakildim
Anladim ama herkesle flortozcolanlar cidden direk sinirleniyorum boyle bir kizla bile bile konustum ama kendimi. degersiz hissetim konusmak istemedim. cunku ben olmasam baskasi olur 1 haftaya...[ herkes kendi fikri]
O. zaman. uzulme gerrk. yok yari. yolda birakildim da deme hos degil kendini hor gorme degerli gor
Öyle hissediyoruma ama asla pesinden kosmadim ayrilmak isteyene kapa ahanda surda
daha önceden ayrilmak istediginde yapma etme dedim ücüncpde artik saldim bana deger vermeyen biri icin daha fazla gururumu ayaklar altina alamadim...
Geçmişşşşş olsunnnnn
Gecmedi ama gececek tesekkür ederim
Insaniz ya üzülüyoruz istedigin kadar kendini kandirabilirsin ama icindeki duygular seni bi sekilde ele gecirir
ayrılmadım hiç çünkü sevgilim olmadı
2 yıl oldu ismi batu
Halideydi sanırım
Öyle biri olmadı 🚬
oyyy
Hiç sevgilim olmadı
İsmi bende kalsın
kerem :D
Kadir