Şu an bir buçuk sanki bana aşık birine de yarım gibi benimki !!! Ziynet sali neyse dinleyip kuduruyorum gece gece
Neyse zordur aşk üç kişilikse.
Abi bir de tüm iftar duamda ben ne hissediyorsam onu hissetsin dedikten sonra bir aşık adama döndü ne demezsin. Of iyi değilim. Yorum kusun.
Neyse zordur aşk üç kişilikse.
Abi bir de tüm iftar duamda ben ne hissediyorsam onu hissetsin dedikten sonra bir aşık adama döndü ne demezsin. Of iyi değilim. Yorum kusun.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Poliamori olan kişilerde kişilik bozukluğu vardır.
O ne oluyo
Birden hazla kişiye duygusal olarak bağlanan kişilere yani aşık olan kişiye denir. Bu kişilerde çoklu kişilik bozukluğu oluyor
Hmm o zaman bizimki deli desene
Zaten ben normal birini bulsam şaşarım
Deli demiyelim de hayalperest desek daha doğru olur bu kişiler için
İşte doğru dğrüst aklı başında erkek ne arasın bende
Daha doğrusu kaş kişiyle ilişki yaşar ,
doğru soru bence bu
Banane ya salatalığınızı kime soktuğunuzdan bazıları bakir ölüyor hem
Bu şekilde ölen varsa mezarda ters döner
Sadece tek kişiye aşık olabilirler çünkü duygusal değiller kadınlar gibi.
aşık olmak ne demek mesela hoşlanmaksa sevmekse evet aynı anda birkaç kişiden hoşlansbilir onları sevebilir ama bir takıntı olarak aşktan bahsediyorsak evet aşk tek kişiye oluyor ve tamamen akıldan bağımsız oluyor onu söyleyeyim
Hmm bu akıllı. Dmekki aşık değil. Sen de üzdün.
Metrobüs otobüs veya metroda 30-40 a kadar çıkabılıyor 😂😂
😑 maşallah maşallah Allah arttırsın kazancınızı
Kızlarda o kadar güzel olmasın ne yapalım 😂😂
O aşk değil ki beğenmek/hoşlanmak
Biliyorum maksat makara olsun dedim zaten
Tamam
Vallahi bence hayatlarında bir kere aşık olurlar ama beğendikleri çok olur
😟 sanırım o ben değilmişim diyelim. Üzdün. ÜZDÜN!!
Mesela bir sevgilim vardı eski beni gerçekten çok seviyordu ve bunun dibine kadar hissediyordum ama benden sonra bana benzeyen insanlarla sevgili olduğunu gördüm ve bana kaç kere mesaj attı ben hayatımda sadece sana aşık olmuşum senden sonra hep senin gibi birini aradım falan filan şu anda da tekrar birlikte olmak istiyor ama beğendikleri tip çoktur gerçekten de ama aşkı bir kere yaşarlar aslında erkekler çok daha duygusal biliyor musun biz daha mental açıdan güçlüyüz
Bu eleman beni yıllardır asla kaybetmek istemeyen kaybetmekten cidden korkan birisi ama aynı zamanda dengemi bozuyor sağdan soldan yarımlar bulup
Yani şöyle söyleyeyim bak hayatta şüphe tek gerçektir zerre kadar sende şüphe uyandırıyorsa tekneyi koyacaksın o zaman kendine saygın oluyor belli bir duruşun kriterlerin oluyor ve evren de sana senin gibi insanları gönderiyor bu taktik bende çok işe yaradı önceden böyle şeylere inanmaz dalga geçerdim ama doğruymuş
Sevdiğine şüphem yok da kıskançlık yüzünden kaybedesimm de yok ama canım da yanıyor kıskançlıktan sevgiden. Çok çıkmazdayım.
Vallahi benim kadar kıskanç olamazsın boğa burcu etkileyeyim ve gerçekten o kadar fazla kıskanç ve sahiplenici bir insanım ki bazen paranoyak derecesine giriyorum ama yapacak bir şey yok
Ben de öyleyim paranoyağım zaten bu soruda öyle aldatıldım sorusu değil. Dün scarlett johansonn'u beğendi ona bile yanağını cimcirdim. Sonra bir arkadaşa smyledim erkek bir arkıma bunu o da bana ''scarlett johansonn'u beğenmese gay olmaz mıydı'' dedi. Yine ikna olmadım ama hadi bakaım 🙃 yani demek istediğim fizyoterapistiyle çok muhabbeti iyi sorunun kaynağı bu ve 'bro' gibi olduğunu söylüyor güya!! Ama fizyoterapisti yanlış bir şey yaptı 1 hafta sırt ağrısı çekti. Sonra o kadına laf ettim bana kadını savundu bugün sinir etti.
Yalnız çok güzel ya ama bana böyle bir şey söylerse öldürürüm onu mesela ben böyle şeylerden çok rahatsız olurum ya bana ne znzjzjjx
Bir erkek 1 kisiye ask yasar 1000 kisiyle de cinsel. aclik yasar.
Yokluk derecesine göre degisir
Varlığı var yani bunda benden önce de onlarda onu aldatmış yani öyle diyim. Neredeyse hepsi
Aynen ilk değilsin. muhtemeln son hiç olmayacaksin
Ay nereden biliyorsun be deli gece gece depresyondayız iyice öldür sen de. Hem ben adamı ne yapayım öf.
Valla değişmez kural hacı. silkelen kendine gel alışırsın bir iki kişi sonra
Başka biri olmayacak tamam mı ben bunu aldım artık bırakmam. Çok psikolojimi bozdunuz gece 4 te uyudum şimdi bayrama gidecem
Haysiyetsiz bir köpekle miyonlarcasina
Bie kisi
Atma Recep
İsmim Recep değil ama inanıp inanmamakta özgürsün
İki kişiye
Sayısı belirsiz.
Dimiiii? Of ne biçim ya giderim pusy yalarım daha iyi lez olam bari
En mantıklısı. Kadını en iyi kadın anlar.
3-5 kişiye falan
Maşallah harem kur
Kendimden bahsetmedim
Olamaz tabiki