Bir erkeğe çıkma teklifi etmek?

Ya canim arkadaşlarim simdi biz dershanede ayni siniftaydik ben bunu ilk gördüğüm anda çok beğenmiştim dalgasına seviyodum sonra arkadasimda bizim dershaneye yazıldı ben bunun gazıyla aşık oldum ona sürekli bakışıyorduk ben bigün kantine gittiğimde mal olduğum için geri geri heyecanli heyecanli yuruyodum sonra birden arkamı döndüm arkadasima bakmak için sonra buna çarptım arkadaşim dediki belinden tutacakti ama düşmediğini görünce elini çekti dedi ben özür bile dileyemedim a dedim kaldım sonra bu benim çantama not birakmisama notunu pek anlamamistim ama onun yazısı olduğuna eminim neyse kısaltıyım biz arkadaşlarimla konuşuyorduk yan tarafımda oturan bir cocuk benden hoslaniyormus benimde ondan hoslandigimi duymus bana sen -‘danmı hoslandiyosun dedi bende çevirmeye calistim ceviremedim neyse bu dedi ben söylicem bagira bagira (hoslandigim cocuk yan sinifa geçti bu arada yani bizim sınıfta değildi sonra ben tuvalete kaçtim utançtan gitmiş söylemişler oda şey demiş “…dediki …ye ben seni neden dövdüm dedi …de neden dedi.. da boşa hayal kurmayın diye dövdüm kaç aydır ne ben ona adım atıyorum ne o bana atıyo kaç ay geçti artık sevgili olsakta anlamı olmicak görüşemicez dedi” demis yani oda benden hoslaniyormus anlicagimiz kadarıyla simdi bu bana o günden sonra hiç bisey demedi konusmadik bile zaten hiç konusmamistik bu zamana kadar ama ben artık dayanamıyorum ve sevgili olmak istiyorum ne olursa olsun gidip konuşmak çıkma teklifi etmek istiyorum ama popon kaldırmadan kendimi ezmeden nasıl konuşabilirim nasıl teklif edebilirim yardım edin lütfen
Bir erkeğe çıkma teklifi etmek?