3 sene önce sevgilim iş gezisine gitti. İki gün önce bana haber verdi ve bana bu hafta fazla yazışamayacaz dedi. İş telefon hattıyla genelde yazışıyorduk daha kaliteli telefondu diye. Bana demişti ki bu hattıma yazma kendi hattıma yaz yanımda hep biriler olur iş telefonumda navi açık olur falan şimdi iş telefonumda sevgilimle konuştuğumu görmesinler normalde özel şeyler için yasak resim falan tutmak. Arada kontrol ediyorlar dedi. Tuhafıma gitti ama yurtdışında doğdum büyüdüm bilmiyorum türkiyede nasıl diye takmamaya çalıştım. Geçen bi ara seminere gitti. Bu sefer daha önceden haberim vardı. Geriye çekildim bana çok meraklısın dediği için yazmadım. Geldiği akşam bi resim gönderdi sonra yine bir kaç gün ne be ne o yazdi. Geri dönmeden haber verdi beni özlediğini söyledi ve geri dönünce yine günlük mesajlarımıza döndük. Normal mi sizce bu? Beni bi ara iş hattında "kuzen" olarak kaydetmis. Kaynar sular dökülür gibi oldu üstümden. Önce bana yalan söyledi gitmis değistitirip ismimle kaydetmiş. Dedi ki iş hattı olduğundan uygun görmüyorum seni burada aşkım falan olarak kaydetmeyi. İsmimle niye kaydetmedin dedim bir kere açıklama yaptım dedi. Bana attığı bir mesajın screenini yollayınca görmüştüm. Yüzlerce kes yemin ettirdim beni aldatmadığını. Bilmiyorum güvenmek istiyorum ama sürekli aklıma bu olay geliyor unutamıyorum. Diğer konularda çok tutarlı ailesiyle tanıştırttı, senelerdir kardeşlerin numarası var... korkuyorum kötü şeylerin çıkmasından. Çok fazla takıntı yapabilen biriyim kuruntular falan ama bu durumlar beni hem çok kırdı hem şüphe de bıraktı. Eskiden Instagram ve face şifresi de vardı bende kontrol edebiliyordum ama yaptığımız bir kavgadan sonra ikimizde şifremizi değiştirdik. Sizce yeminlerine güvenmelimiyim? 4 senelik sevgilim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Valla ablacım bak şimdi. Seni ailesiyle tanıştırmış olması her şeyin çok iyi ilerlemiş olması seni aldatmayacağı anlamına gelmiyor ki zaten sık sık iş seyahatine giden genç bekar bir erkekten çok fazla bir şey beklememek lazım. Hatta evlisi bile tehlikeli sana o kadar söyleyeyim. Bence bu çocukla yolunu ayırman senin için daha hayırlı olur. Seni aldattığı açık ortada
5 senedir tanıyorum 2 kere böyle gezisi oldu. Aralarında 1 sene vardı ve artık o şirkette çalışmıyor. Her şeyi anlıyorum da kuzen meselesine bir sebep bulamıyorum mantıklı gelmiyor bana. Aldatacak biri gibi de değil. Benim için geldi babamla görüştü onu ikna etmeye çalıştı. Bilmiyorum kafam çok karışık
Bak sana şunu diyeyim bu hayatta her zaman “O yapmaz ya” dediğimiz insanlar her şeyi yapar. Dolayısıyla insanlara anana babana bile koşulsuz şartsız güvenme. Hepimiz aklı olan canlılarız herkes her şey için bir şeyleri feda edebilir satabilir. Bu adamın seni aldattığı apaçık ortada o yapmaz deme. Bir kere insan sevgilisini neden kuzenim diye kayıt eder? Demek ki seni birilerinden saklamış. Bilemezsin yani. burada yapacağın en doğru şey kendine öz saygın varsa bu adamdan kurtulmak yoksa hep 2. kadın olacaksın
Seni kuzen diye eklemesi ve sonra bunu abuk subuk işe bağlaması her şeyi açıklıyor. Bir insanın özel hayatı sadece kendisini ilgilendirir ve özel hayatını her yerde herkese karşı göğsünü gere gere gösterebilmelidir. Kuzen ne ya?
Ya şirketler öyle iş telefonun yazısmalarını falan gerçekten kontrol edebiliyor mu? Kuzen olarak kaydettiğini gördüğümde zaten uzun süre görüşmemiştim. şu an yine kavgalıyız aklıma o olay geldi gitmiyor aklımdan
Çok saçma bence canım daha önce hiç rastlamadım. Kırıştırdığı biri vardır onun görmesini istemiyordur muhtemelen
Bilmiyorum. O kadar yemin ettirdim ve kendiliğinden de yemin ediyordu benim kıskançlığımı görünce. Gerçekten mantıklı sebep bilene görmemişken onu affetmiştim. Konu bi türlü kafamda kapanmadı 1-2 sene oluyor ama tekrar sormakta istememiştim. Bu sefer ki kavga sebebimiz o kadar basit ti ki uzadı gitti. şu an en eski kavgalarımız sorunlarımız yine önüme çıkıyor. Bir kere memleketime gidicem tatilim var demişti. Her 2 günde bir yazıştık internet çekmiyor demişti köyde belirli yerlere gittiğinde resim atip haber veriyordu. Bir kere arkadaşıyla tatile gitti orada da bana gece haber verdiği için kavgalıydık sabah yola çıkıcam dedi. Kavga edip beni engelledi bir süre. Eskiden ilk senemizde kendi isteğiyle bana her şeyi haber veriyordu her adımını biliyordum. Her şey çok değişti. Kontrolcü biri değilim aslında. Arada bi özlediğim için (uzak mesafe) resim atar mısın vaktin olunca diyorum ya da 10 saat falan yazmayınca merak ediyorum ama sürekli aramıyorum rahatsız etmiyorum. Kova burcuyum ben fazla mıçmıç biri değilim
Seni bu kadar ilgisiz habersiz bırakan ve bir sürü şüpheli hareketi olan biriyle birlikte olmamalısın. Ayrıca millet sevgilisiyle gidiyor tatile. Ya da tatilini onunla geçiriyor. Bence senin değerin bu kadar değil. Hayatı ıskalamış olursun o başka bklar yiyorken
şu an zaten 2 aydır görüşmüyorum onunla. Tatile erkek kuzeniyle gittiğini eminim fake hesaptan hem onu hem kuzenini takip ettim ve olduğu bölgeleri aratıp baktım. Her seye anlam veriyorum ama kuzen meselesine anlam veremiyorum beni deli eden o. Onu affetmek istiyorum duygularım daha bitmedi ama bu şüpheyle yaşamak istemiyorum en ufak kavgada aklıma geliyor tüm nefretimi kusuyorum. Ailesiyle yaşıyor beni ailesiyle tanıştırttı beni saklamıyor ama kuzen olarak kayıtlaması o kadar kalbimi kırıyor unutamıyorum
Erkeğin ailesi diğerini bilmiyor da olabilir bilip ses çıkarmıyor da olabilir çünki siz nişanlı falan değilsiniz aileyle tanıştırmak bi anlama gelmiyor
5 senedir tanışıyoruz. Annesine tanıştığımızdan 4-5 ay sonra benden bahsetmiş daha sevgili değilkene destek oluyor bana iyi geliyor diye. Küçük kardeşi hemen ilk tanıştığımızda benden haberi oldu ve 6 ay sonra falan numaralarımızı aldık. Annesiyle daha bir kaç ay önce görüntülü tanıştım. O da babamla geçen sene yazın. Ailesi başka kız olduğunu bilse direkt el atarlar kendilerin 2 kız çocuğu var kul hakkına girmezler. Aldattığını düşünemiyorum açıkcası. Geçen bi kavgada bitti falan dedim deli oldu sen benimle oyun mu oynuyorsun ben seni bekliyorum onca sene 5 senedir elime kız eli bilene değmedi boşuna mı seni bekledim o kadar diye. Kafam çok karışık. Yakıştıramıyorum ona ama beni neden öyle kayıtlasın anlam veremiyorum düşününce midem bulanıyor
Boş şeyler anlatıyorsun farkındaysan..
Geçmiş olsun
Sence kesin aldattı mı beni?
Bence öyle
Türkcell de çalışıyordu. İlk gezisi doğruydu ama iş gezisi miydi hatırlamıyorum ama erkekler vardı attığı hikayelerde hep. Seminerde de gercekten herkesin üstünde sarı türkcell hırkası vardı ve sevgilimin boynunda isim kartı vardı. Hepsine bir şey bulabiliyorum ama kuzen meselesi beni bitiriyor. Bilmiyorum türkiyede iş hatlar kontrol ediliyor mu? Kimlik kartları ve özel bilgileri olduğundan müsterilerin bakıyorlar diyordu siliyor muyuz diye. Bana arada kızıyordu müdür vardı mesaj attığında yazdığın seylere dikkat et diyordu fazla özel konulara girmeyecekmişim o an geri yazmadığında. Hepsi mantıklı geliyor ama kuzen konusu hiç bir şekilde mantığıma yatmıyor
Çok safsin
Olabilir
Naapmayi düşünüyorsun
Zaten aramız şu an bozuk görüşmüyorum bir süredir
Bencede görüşme geniş biri degilsen
2 aydır görüşmüyorum. Bu şüpheyle yapamıyorum ilk kavgada aklıma geliyor çıkmıyor kafamdan bu şüphe
Hiç gecmez
Mantıklı sebep bulsam belki düzelir ama mantıklı açıklaması yok
Sebep arama bence. Gereksiz. Bitir derim çünkü arkası gelir.
İtiraf etse komple biter zaten benim için ama hep ya bir sebep varsa olursa diye kendimi yiyip bitiriyorum
Neyse sen akillanmayacaksin gibi