Sevgiliniz iş yüzünden seminere gittiğinde size günlerdir yazmasa şüphelenir misiniz?

3 sene önce sevgilim iş gezisine gitti. İki gün önce bana haber verdi ve bana bu hafta fazla yazışamayacaz dedi. İş telefon hattıyla genelde yazışıyorduk daha kaliteli telefondu diye. Bana demişti ki bu hattıma yazma kendi hattıma yaz yanımda hep biriler olur iş telefonumda navi açık olur falan şimdi iş telefonumda sevgilimle konuştuğumu görmesinler normalde özel şeyler için yasak resim falan tutmak. Arada kontrol ediyorlar dedi. Tuhafıma gitti ama yurtdışında doğdum büyüdüm bilmiyorum türkiyede nasıl diye takmamaya çalıştım. Geçen bi ara seminere gitti. Bu sefer daha önceden haberim vardı. Geriye çekildim bana çok meraklısın dediği için yazmadım. Geldiği akşam bi resim gönderdi sonra yine bir kaç gün ne be ne o yazdi. Geri dönmeden haber verdi beni özlediğini söyledi ve geri dönünce yine günlük mesajlarımıza döndük. Normal mi sizce bu? Beni bi ara iş hattında "kuzen" olarak kaydetmis. Kaynar sular dökülür gibi oldu üstümden. Önce bana yalan söyledi gitmis değistitirip ismimle kaydetmiş. Dedi ki iş hattı olduğundan uygun görmüyorum seni burada aşkım falan olarak kaydetmeyi. İsmimle niye kaydetmedin dedim bir kere açıklama yaptım dedi. Bana attığı bir mesajın screenini yollayınca görmüştüm. Yüzlerce kes yemin ettirdim beni aldatmadığını. Bilmiyorum güvenmek istiyorum ama sürekli aklıma bu olay geliyor unutamıyorum. Diğer konularda çok tutarlı ailesiyle tanıştırttı, senelerdir kardeşlerin numarası var... korkuyorum kötü şeylerin çıkmasından. Çok fazla takıntı yapabilen biriyim kuruntular falan ama bu durumlar beni hem çok kırdı hem şüphe de bıraktı. Eskiden Instagram ve face şifresi de vardı bende kontrol edebiliyordum ama yaptığımız bir kavgadan sonra ikimizde şifremizi değiştirdik. Sizce yeminlerine güvenmelimiyim? 4 senelik sevgilim

Sevgiliniz iş yüzünden seminere gittiğinde size günlerdir yazmasa şüphelenir misiniz?