Evliyken eski sevgiliyi hatırlamak sizce ne anlama gelir?

10 yıllık bir eski sevgili ve ayrıldıktan 1 sene sonra biriyle tanıştım 2 yıl sevgililik 1 yıllık evliliğim var. şu an ki eşimle severek evlendim ama evlendikten sonra değişti mi bilemedim yani arkadaşlarım o hep böyleydi sen görmedin diyor kısaca yemek ütü bulaşık her şey bende bencil ve şaka adı altında boşanıcam demeler sürekli telefonla oyun oynamalar o hasta olur ben bakarım o bakmaz yani bir çay yapmak bakmak olmuyor küfürler havada uçuşur hep o haklı hep o doğru ama güzel manipüle ediyor beni kavga etsek hep ben ilk adımı atarım çok ağlayarak uyudum tabiki güzel olan olaylar da oluyor bazen eve pasta alıp gelmesi öpmesi bazen sevgi sözcükleri ama kötü olanlar daha baskın cinsel hayatımız da ayda 1 kere normal değil gibi bahanemiz de yorgunuz

şimdi bunlar olurken 8 yıllık eski sevgilim bir an olsun aklımdan çıkmıyor beni çok severdi küs uyutmazdı benim için herşeyi yapardı o dönem de ne oldu da ayrıldık hatırlamıyorum hatta bazen konuşuyorum galiba aldatıyorum vicdanım rahat değil

Evliyken eski sevgiliyi hatırlamak sizce ne anlama gelir?