AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Cilvesiz kadın mı olurmuş.. Kadın dediğin cilveli ve nazlı olur.. Bazen çok fazla naz yapar ama adamı usandırmaz.. 😅
Sen öyle diyorsan 😃
Evet öyle diyorum.. 😅 Öyle değil mi.. Ben yanlış mı biliyorum yoksa.. 😂
Doğru doğru 😃😃
Ohh tamam bir an yanlış yapıyorum diye korktum.. 😅
😃😃
😂😂
Cilvesiz kadın asker arkadaşından farklı değildir
Yoo erkeklere köpek çeken kadınlar da gayet mutlu :D eril enerjisi düşükse demek
Cilvesiz kadına ben kadın demem
Bence cenabı hakkın ismini böyle her yerde kullanmayalım bu karakter meselesidir, Hayır, Allah tarafından cilve eksikliği olan kadınlar ilişkilerinde mutsuz olmak zorunda değiller. İlişkilerde mutluluk için bence cilve, sadece bir faktör, Yakınlık, anlayış, saygı, iletişim ve uyum gibi diğer unsurlar da ilişkilerin başarısı için önemlidir. Mutluluk, her kadının kendi değerlerine ve ihtiyaçlarına göre belirlenen kişiden kişiye değişen bir durum olduğunu düşünüyorum.. İlişkilerde cilve eksikliği olan kadınlar da, diğer alanlarda güçlü olabilir ve mutlu bir ilişki yaşayabileceğini düşünüyorum eğer anlaştığı kişiyle ve birlikte olduğu kişiye göre değişir.
Ataerkil büyütüldük! Sen kadınsın temizlik yap, Sen kadınsın düzgün otur, Sen kadınsın güçlü dur, Sen kadınsın hürmet et , Sen kadınsın çünkü “cilve” yaptın👉🏻 Sen suçlusun, Sen Sen …! diye büyütüldük. Şimdi bu kalıplarla büyütülen bir kadın Cilve yapmasın da kim yapsın?
Bence alakası yok.. zaten bir insan kendisi belirleyebilir bunu. yani cilveli olup olmamak onların tercihi eğer değillerse demek ki cilve sevmiyorlardır ama aşk olduğu sürece ilişki de romantiklik cilve olmasa da kişi sevecek birini bulur illa ki ya da sevdiği ile bir ömür mutlu yaşayabilir.. ben mesela cilveli kadın olup olmamasına bakmam
Hep demeyelim de ağır abi gibi takılan birliktelikler de var.
iyi bayramlar Bro. Falan 😂
😃😃
Allah'ı karıştırmayın böyle şeylere.. O böyle boş şeylerle uğraşmaz.. :/
Cilve öğrenilebilir. Sadece içindeki cilveli zilli hatunu sevdiğinin yanında serbest bırak 😄
Biri benden mi bahsetti 😯😯
Ben + 0 cilve 😅
Bunun Allah ile bir alakası yok eldeki malzeme buysa 🤣🤣🤣
Maalesef suveyda kadin demek cilve demek odunsu olan kaybeder
Yok ben hiç öyle görmedim genelde Çatçat erkek gibi dövüşen kadınlar mutlu oluyor
E tabi kii cilve kadında önemli. O dişil enerjisini görmem lazım yoksa zamanla soğuyorum bile
İlgisi bile yok.. Uyum ve sevgi karşılıklı güven varsa hiç farketmez.
Cilve çokta şey değil be. Delikanlı harbi kadın adamdır.
bunu bu kadar dert etmeye gerek yok dişil enerjiyi arttiracak seyler var mesela şampuanınıza az da olsa gül suyu ekliyebilirsiniz ya da duştan sonra gül suyunu bileklerinize döküp ovalayabilirsiniz onun dışında bakım yapmak kendinle vakit geçirmek de dişil enerjiyi arttırır.
Dua et kızım Allah merhametlidir
İş adama düşer o zaman
Adam mı cilve yapsın 😃
Kur yapsın dengeyi sağlasın 😌
Ben de kur yok hatta bana yaparlar ben yapmam sonra kızarlar janaja
erkeksi kadının bayansı annesi , ne cilve ne bi kur bi gram sevgi göstermezler
Böyle giyinen de kadınım demesin okeye dördüncü olarak gelsin
Mutsuz olmasınlar cilve ögrensinler azcik
Her malın alıcısı var
Yok ya olmaz ama cilveli bi eş güzel olur tabi ki
Evet napayım öyle ruhsuz ruhsuz ))
her şeye sizden çok trip atan ve tavır alan ve asla tavırlarınızı sizi anlamayan bir sevgiliniz varsa dönüştüğünüz kişiliktir bu
ben yaparım cilveyi :)
Sanırım böyle bir gerçek var
Biz onlara genelde çüklü bayan diyoruz
Yoooo
Kimisi cilvesiz odun seviyo bence
%90 evet
Hayır
Dominant kadınlardan hoşlanan erkekler de mevcut.
Görünen o
Olurlar tabii.
Yorumsuz
Hayır
Karşıdakine bağlı