Şimdi manitaya şunu aldırmaya çalışıyorum. Ya bunu alırsın ya da ağzını burnunu kırarım diyorum sizce hak etmiyor olabılır mıyım bu saati 🥹 alt tarafı bir saat 🥹 İçinde 4r36 otomatik makıne var oyyşşş 🤤🤤🤤
Sonuna kadar hak ediyorsun Eğer ki hala almamak için diretirse mahalleden birkaç delikanlı alıp hep birlikte dövelim. Benimki de bana oyuncak tren alacaktı güya😔
Çok çok hak ediyorsun tabiii ve sevdiceğin bunu sana alır. Sen önce onun Ibana 135 bin TL gönder. Bak nasıl istediğin saati sana alıyor. Ve üstüne birde sana kebap ısmarlar😄
Az önce Sivaslı hacı teyze beni okumaya geldi beni iyi görmediği için ve 3 aksam gelip beni okuyacak. Söyleyeyim seni de okusun kendine gel bende seni iyi görmüyorum 😂😂😂
Yok satma çakmakları😂 bak şimdi bende oğlana çakmak almıştım benden hatıra diye yoksa o da böyle bir şey yapar mı? Gece gece kafamı karıştırdın Gökhan 🙄
Bilemedim babasının rolex saatini kaybedip bizden aylarca saklamıştı. Zavallı kocamin artık saati yok😂😂😂😂 bak ben eşime saat filan almaz veya aldirtmazken sen sevgilinden saat istiyorsun 😂😂😂
Evet öyle eşim arada söyleniyor ama oğlana değil bana çünkü önce erkek kardeşime verdim kullansin diye o camını kırmıştı 😂😂 tabii orijinal cam taktırmadi 😂 sonra lisede oğlana verdim kullansın ne olacak dedim😂😂 sanırım iyi bir araba filan alıyormuş 😅
Öyle deme yaaa onlar benim canlarım 🥰 Biraz öyle olmuş oldu🙄 Çalınan saat 2 3 katı filanmış, çocuk bilseydim pahalı olduğunu arama yaptırırdım okulda diyor. Çıkacağı varmış bizden çıktı diyorum. Sağlık olsun
Ya kumam böyle bir soruyu sorman bile çok büyük bir hata. Sen daha bunu görmeden sana hediye olarak alınması lazımdı.. ben gidip 7-8 tane bunun her renginden narcosuma yaptırayım da kombin kombin taksın bebeğim benim
134 bin sen koy 450 o koysun ortak alıverin sjjxjd saat güzelmiş ama begendim. Benimde kral tacı hayalim var 🥺 insallah mısırdaki dedelerden miras kalırsa halletcem😂
Doğa ana sonda ki 50 ibaresi çalışır benden fazlası çıkmaz 😂 mısırda dedeler mi var? Doğa ana en sevdiğim üye hatta insan sensin biliyorsun değil mı? Daha önce söylemiş miydim? 😂