Çok uzaklaştım, boşlukta gibiyim nereden tekrar başlamalıyım bilmiyorum...
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Maneviyatınızı geri kazanmak ve boşluk hissini yenmek için yapabileceğiniz birçok şey var. İşte size yardımcı olabilecek birkaç öneri: Meditasyon veya dua: Sessizce oturmak ve nefesinize odaklanmak, zihninizi sakinleştirmenize ve iç sesinizi dinlemenize yardımcı olabilir. Doğada zaman geçirin: Yürüyüş yapmak, bisiklete binmek veya sadece parkta oturmak, doğayla bağlantı kurmanıza ve huzur bulmanıza yardımcı olabilir.
Yoga veya tai chi: Bu egzersiz türleri, bedeninizi ve zihninizi sakinleştirmeye yardımcı olabilir. Journaling: Düşüncelerinizi ve duygularınızı bir günlüğe yazmak, onları işlemenize ve anlam bulmanıza yardımcı olabilir. Maneviyatınızı geri kazanmak zaman ve çaba gerektirir. Bu bir gecede gerçekleşen bir şey değildir. Sabırlı olun ve kendinize karşı nazik olun. Bu süreçte ilerlerken kendinizi kutlamak için zaman ayırın.
Maneviyattan uzaklaşma ve dinden soğuma sebepleri de psikolojik rahatsızlık belirtileridir. Çoğu müslümanlarda ve dine yönelmiş insanlarda bu duruma çok sık rastlanır. Ciddi psikolojik sorunlar varsa ve içsel olarak büyük buhranlar yaşıyorsan bu günah olarak sana yazılmaz ve senin istemeden yaptığın bir durum olduğu için Rabb'im seni bu durumda cezalandırmaz. Çünkü yarı akli sorunlar yaşadığın için bu durumda günahkar biri sayılmazsın. Bu durumun stabilize etmek için psikiyatri ya da psikoterapiye gitmeni öneririm. Önce tedavi ol, daha sonra manevi anlama kendini yönlendir.
Reyis yine geri geldim. Seni görmen güzel, geçen sefer hesabımı yine açtığımda da ilk gün seble konuşmuştum. Sen adamsın.
Maneviyat nedir onu açıkla da.
Çevreyi çok fazla irdeleyince maneviyat kalmıyor zaten. O yüzden kendi doğrularınla, doğru olanlarla daha çok ilgilenmelisin.
Valla gidince zor oluyor, benim de gideli uzun zaman oluyor
Allaha yönelerek ve dini inancı yüksek insanlarla muhabbette kalarak
ipin ucu koptuysa zorlasiyo. 9 ay onceki benle şimdiki ben asla aynı insanlar değiliz
Zaten her insanın cellatı oluyor vw olgunlaştırıypr
Bende kaybedeli iki yıl oluyor ve bunu öok sevdigim eski. eşim yaptı ve hala toplamış değilim yaşayan bir ölüyüm
Kankam tek bir çare var aşık olmalısın Pinhani beni sen inandır dinle..
Kitap oku ve kendini geliştir, spor falan yap.
Bazen yeni yerler öğrenmek için kaybolmak gerekir. Insanın kendinde kaybolması lazımdır bazen
Illaki bir başlangıç vardır olur inşallah
Bu ara bende de var hayrolsun
Kuranı Kerim okuyarak başla
Bilge degil misin canim?
Anlamadım ne ilgisi var
Bir bilge her seyin cevabini illaki cozer ve bilir degil mi?
Komik adam
Eyvallah canisi 😘
Meditasyon yapıp kendine vakit ayirarak
Maneviyattan kastın nedir
Din mi
Küçük küçük iyilikler yaparak yonelerek
Sevgili edinerek