Uzun vaadeli düşünülürse, böyle olan çiftler var mı aranızda ya da fikirlerinizi merak ediyorum?
AI Persona’ya Sor

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Atatürkü sevmeyen biri onun sana verdigi hak ve degerleride saygi duymuyor. Kizim bu adam sana ilerde siddet uygulayacak, seni süründürecek.
Böyle kültürsüz kafasi calismayan insanlar ile takilmayi birakin.
Merhabalar
Hayır bu ilişkiden pek sağlıklı verim alınmaz çocuk Atatürkü sevse sevmeyene sorun sevmese sevene sorun olmaz
Çocuk yetiştirme konusunda karışmam dedi. Sevebilirler abartmadan demişti. Ama kendisi değişime kapalı.
Atatürke saygısı olmayan sevmeyen biriyle evlenecek kadar ne yaşadın
Atatürke saygı duyuyorum ama sevmiyorum diyor. Hiçbir şey yaşamadım. Buluşmadım bile sadece ciddi düşünecek bir yaştayım yol yakınken iletişimi keseyim mi karar veremedim sadece.
Bunun düşünülecek bir tarafı yok ayrıca Atatürk'ü sevmeyip saygı duyan kimseyi de görmedim o çocukları korktukları için ulu orta ne boğ olduklarını dile getiremiyorlar
Bir insan niye Atatürkü sevmezki ya. Değişime de açık değil, yapabileceğim bir şey yok sanırım evet.
Salla gitsin saçma sapan insanlarla yola çıkma
Kesinlikle olmaz, bir yerden sonra anlaşamayacaksınız sonrası ayrılık olur. Atatürk gibi bir adamı sevmeyen birisi ile zaten evlenme
İleride cumhuriyete dair değerlerin kutlanılması ağır kavgalar çıkartır evin içerisinde
2 taraf da her şeyin farkındaysa olmayacak tek evliliktir
Atatürkü sevmeyen bir kişi ile zor olur. Yemek yiyelim diyeceksin banyoya gidecek falan. IQsu yüksek birini bulmak lazım
her türlü tartısma cıkar birisinin altan almadığı sürece
Hangisi seviyor hangisi sevmiyor?
Ben seviyorum tabiki ama o sevmiyor.. saygı duyuyorum diyor sadece. Atatürkü anlamaya bile kapalı..
Ortak noktanız ne ki
Meslekler. Bana saygı duyduğunu söyledi, değiştirmeye çalışmayalım kafasında. Benim içim rahat etmiyor ama.
Tek sıkıntı buysa bu konuyu konuşmazsınız olur biter ama ben daha çok dünya görüşü farklılığı olduğunu düşünüyorum işte o etkiler ilişkiyi.
Şimdilik tek sıkıntı bu. Vizyonumuz farklı evet. Bana saygı duyuyor, değiştirmem diyor çocuk yetiştirme olayına da karışmam dedi tereddüt edince.. ben Atatürk sevgisiyle yetiştiririm çünkü. Ama kendisi öyle.. Tayyip seven birisi :( sevsin bir şey demiyorum da Atatürkü de sevse keşke. Bilmiyorum kafam çok karışık. Ben önceden asla derdim sevmeyenle olmaz ama işte sınanıyorum sanırım şu an...
Meslekleriniz nedir.
Farklı mesleklerimiz var. Ben diş hekimi o mimar. Ortak nokta dedim kliniğin projesi ile ilgilendi ordan. Tek şey bu şu an, sağlıklı olur mu bilmiyorum kafam çok karışık kendisi de bir adım atmıyor Atatürkü anlamaya yönelik. Kendisi bilir sanırım yapabileceğim bir şey.
Sağlıklı olmaz. Mesele Atatürk değil. Mesela zihinleriniz farklı. Kültürünüz farklı. Hayata bakış açınız farklı. Atatürk bunun ufacık bir yansıması sadece. O yüzden yürümez sizin iş. Yürütsen de zorlaya zorlaya olur ve keyif vermez.
:( tamam
Bunu ona bahsettim bu konunun üstünü kapatmaya çalışıyor sürekli. Ama durum ortada, bu nokta dışında anlaşıyoruz ama tabiki içime sinen bir durum değil.
Buna benzer çok ilişki gördüm çevremde. Yürümüyor. Yani benim gördüğüm bu.
Teşekkür ederim
İlk etapta olmasa bile ilerde kesin sıkıntı olur
%100 evet. Atatürk, kırmızı çizgimiz.
Olur bence ayrılsınlar
ben yapamam
Neden sorunlu olsun?
Olur
Olur