Ciddi iliski insaniyim cunku toksit sacma sapan kavgalara kusluklerle ugrasip sevgimi ve kafami oyle bi seye yoramam, evliligi de cok agir bir sorumluluk oldugu icin istemiyorum galiba cocuk felan kim ugrascak
0
16 Yorumla
Soran
1 yıl
Evlilik güzel bisey bence her iki taraf da güzel anlaştığı sürece. Bende ciddi ilişki insanıyım ama yoluma kimse çıkmıyor
Huyumun değişme ihtimali ne kadarsa o da o kadar cunki çocuk oyuncağı değil ki bu ben sürekli başıma buyruk davranırım ve sorumluluk alamam değişmeye çalışıyorum Şu an eğer aidiyet duygum yerine oturursa neden olmasın
Tip anlamında fena değilim. Güzel bir işim var, maddiyatta iyi. Sorumluluk sahibiyim Sosyal aktivitelerde çok iyiyim. Güzel tatil planlarım var ama yoluma kimsenin çıkmaması garip
Kızlar Ne Diyor
Ciddi iliski insaniyim cunku toksit sacma sapan kavgalara kusluklerle ugrasip sevgimi ve kafami oyle bi seye yoramam, evliligi de cok agir bir sorumluluk oldugu icin istemiyorum galiba cocuk felan kim ugrascak
Evlilik güzel bisey bence her iki taraf da güzel anlaştığı sürece.
Bende ciddi ilişki insanıyım ama yoluma kimse çıkmıyor
Sanaldan olucak bisey degil ya hele ciddi istiyosan. Daha çok kızların bulundugu ortamlara girmeye calis bak etrafina umarim bulursun
Benim güzel ortamim var ama bu orada olmuyor. Olsun isterdim ama maalesef
ciddi dusunen insan mi yok cevrende diyosun
Çevremdeki olanların davranışları tutarsız. Ne istediğini bilen yok
Ortam degistireceksin o zmn baska care yok gibi duruyor ugrasmaya devam et bulcaksin elbet
Ortamımdan bahsetsem şaşırırsın. Bendeki ortam kimsede yok
Isine yaramiyosa napcaksin oyle ortami bir degisiklik olur farkli yerlere yonel
Yoruldum desem
O zaman da akisina birak be abi salla olursa olur ne guzel olmasa da olmasin eglen kafana gore kasma
Haklısın :) teşekkür ederim.
Umarim uzmezler seni ne diyim kolay gelsin
Hep üzüyorlar
Sen de üz uzak dur
5 yıldır uzağım:(
Iyi gidiyosun devam et
Kaçmıyorum da evlilik şöyle iyi biri çıkarsa karşıma olur yoksa rahatım iyiyim böyle 💫💕
Iliskim evlilik düşüncesi hariç ciddi jdask onun harici bana göre değil yani ben savruk birisiyim ya o sorumluluk bana göre değil
Kaç yaşındasın
20
Yaşın ilerledikçe fikrinin değişme ihtimali?
Huyumun değişme ihtimali ne kadarsa o da o kadar cunki çocuk oyuncağı değil ki bu ben sürekli başıma buyruk davranırım ve sorumluluk alamam değişmeye çalışıyorum Şu an eğer aidiyet duygum yerine oturursa neden olmasın
İnşallah zamanla istediklerine kavuşursun. Güzel tanım
Ben ciddi ilişki insanıyım
Tip anlamında fena değilim.
Güzel bir işim var, maddiyatta iyi.
Sorumluluk sahibiyim
Sosyal aktivitelerde çok iyiyim. Güzel tatil planlarım var ama yoluma kimsenin çıkmaması garip
Benimde yoluma kimsenin çıkmaması garip
Bir erkekten beklentin neler?
Maddiyata çok önem vermiyorum
Karakter önemli benim için
Bu çok önemli bir cevap, maddiyata önem vermiyorsan insana önem verirsin. Maddiyata önem veren birisiyle yapılmaz bence
İnsanlara önem veririm
İstek attım sana