Bunu okur musunuz 😕?

Şu an nerdesin, kiminle ne yapıyorsun bilmiyorum ama eğer duygusuz bir kadına dönüştüysen bunun sebebini çok iyi biliyorum. Aradan yıllar geçti ve ben her bir günün bitiminde sana karşı yaptığım hatalarımı daha iyi anlıyorum. Seninle doğru dürüst ilgilenmedim, sana karşı her zaman mesafeli durdum, senin sevdiğin şeyleri hiç önemsemedim, sana çok saygısızca davrandım, arkadaşlarına ve ailene değer vermedim, aradığın zamanlar hep bir bahanem oldu çünkü o zamanlar başka sıkıntılarım vardı. Memleketimden, ailemden ve çocukluk arkadaşlarımdan ayrılmanın acısı vardı üstümde, okul hayatının benim üstüme çok fazla yüklemiş olduğu sorumluluklarım vardı. Ben o zamana kadar her şeyini ailesi yapmış bir çocuktum. Üniversite dönemimde bu yüzden çok afalladım, strese girdim, gergin birisi oldum. Sana sıkıntılarımı hiçbir zaman anlatmadım çünkü ben her şeyi içimde yaşayan biriydim. Sadece annemle ve bana en yakın olan kuzenimle paylaşıyordum. Seninle seneler sonra karşılaşsaydım eğer inan bana her şey daha farklı olurdu çünkü ben hem daha yetişkin birisi oldum hem de kendi kendime takılmayı, bir şeyleri başarmayı öğrendim. O sinirli, agresif Mavi gitti ve yerine daha sakin kalmaya çalışan biri geldi. Zaman içinde çok değiştim. Değer vermeyi ve sevmeyi öğrendim fakat sen bu halimi hiçbir zaman görmedin. Hiç hak etmediğin çok fazla davranışım oldu. Geç kalınmış bir özür bir işe yaramaz biliyorum ama ben yine de söylemek istiyorum. Özür dilerim

Bunu okur musunuz 😕?