Erkekler, Üni aynı sınıfta hoşlandığım çocuk hep konuşuyor yanıma geliyor ilgileniyor ama mesaj atmıyor sizce neden?

Üni aynı sınıfta hoşlandığım çocuk var bakışıyorduk. O benimle konuştu selam verdi tanıştı ilk sonra konuşmaya başladık. Yakın olduk zamanla kitaplar ortak zevklerimiz var. Selam veriyor konuşuyor yanıma geliyor hep gördüğü zaman. Ben onu instadan takip ettim o da beni etti. Geçmişte reddedilmiş özgüveni azalmış öyle demişti ben de reddedildiğimi anlattım bir de böyle özel şeyleri sorup anlatması kötü mü? Bir de sürekli kızlar nasıl erkeklerden hoşlanır, wp’den konuşmak gerekir mi falan demişti ben bilmiyorum demiştim bir ara konu açmıştı ama ben bir şey diyemedim biraz utangacım. Çok konuşuyor benimle. Sizce yazmaması kötü mü, hoşlanmadığını mı gösterir? Yoksa çekinir mi aynı sınıfta olduğumuz için?

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada çocuk sosyal bir tip. Sınıftaki diğer kızlarla da muhabbeti var. Geçen sınıftan bir kız grubuyla iftara yemek yemeye ve eğlenmeye gitmiş birkaç erkek de tabii tek değil arkadaş grubu. Ben de bizi niye çağırmadın üzüldüm dedim kızların düzenlediği etkinlikmiş, söz seninle de gideriz falan dedi. Sizce başka birinden mi hoşlanıyor nasıl anlarım?
Erkekler, Üni aynı sınıfta hoşlandığım çocuk hep konuşuyor yanıma geliyor ilgileniyor ama mesaj atmıyor sizce neden?