Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada çocuk sosyal bir tip. Sınıftaki diğer kızlarla da muhabbeti var. Geçen sınıftan bir kız grubuyla iftara yemek yemeye ve eğlenmeye gitmiş birkaç erkek de tabii tek değil arkadaş grubu. Ben de bizi niye çağırmadın üzüldüm dedim kızların düzenlediği etkinlikmiş, söz seninle de gideriz falan dedi. Sizce başka birinden mi hoşlanıyor nasıl anlarım?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Yazmaya çekiniyor olabilir. Bir bahane ile sen mesaj at, sonra o muhabbeti devam ettirmeye çalışıyor mu ona bak. Vize/finallerle alakalı bir şey sorabilirsin, bir hocayı tanıyıp tanımadığını sorabilirsin, aranızdaki sohbetle alakalı bir şey için mesaj atabilirsin. Eğer sonra muhabbeti devam ettirmeye çalışıyorsa mesaj atmaya çekiniyordu demektir.
Teşekkürler peki iftar olayı hakkında ne düşünüyorsunuz? Güncellemeye yazdım başka kızlarla iftara gitmişti ben trip atınca kızlar düzenlediği için seni çağırmadım seninle de gideriz söz dedi
Ben de çekiniyorum ya bilmiyorum mesaj atabilir miyim bir de bu iftar olayından sonra kafam karıştı acaba yüz yüze mi desem yazışalım diye saçma mı olur
Arkadaş grubuyla gitmiş olduğu için net bir bilgi vermez bu durum, kalabalığın içinde olmayı, kalabalıkla bir şeyler yapmayı falan da seviyor olabilir. Yüz yüze iken görüşüyor konuşuyormuşsunuz zaten, çok sıradan bir şeyle mesajlaşmayı başlatabilirsin, bence yüzyüze iken bunu özellikle sormak gereksiz olur. Üniversite ile alakalı, aynı bölümde iseniz dersle alakalı, bir hoca ile alakalı, ortak bir arkadaşınızla alakalı, öğrenci kulüpleri ile alakalı basit bir şey sorabilirsin.
Tamamdır çok teşekkürler 🙏🏻
Genelde kitaplarla ilgili konuşuyoruz acaba o konuda yazsam olur mu
Rica ederim. Tabii, olabilir. Direkt aklıma ne sorabileceğin gelmedi ama örneğin çok kitap okuyan biri ise ve senin de okumayı istediğin ama baskısı bitmiş olduğu için bulamadığın bir kitap varsa onu sorabilirsin mesajla, onda var mıdır veya satıldığını bildiği bir yer var mıdır diye. İkinizin de okumuş olduğunuz ve üzerine konuşmuş olduğunuz bir kitap varsa onla alakalı bir detayı yazabilirsin. Misal ben arkadaşlarımdan biri ile ara ara Severus Snape - Sirius Black tartışması yaparım :D Veya bazen Dumbledore ile Gandalf'ı karşılaştırırız vesaire.
Çok teşekkürler bu detaylı yorumunuz ve ilgilendiğiniz için çok yardımcı oldunuz. Allah razı olsun. 🙏🏻
Rica ederim, siz de sağ olun.
Önemli değil, bir şey yapmadım.
Ben olsaydım bir aya kalmadan işi bitirmiştim açılmıştım direk 😂
Nasıl yani? Anlamadım? Yorumunuz nedir?
Sizce hoşlanmıyor mu? Nasıl anlarım ne yapmalıyım?
Kanka arkadaş gibi kelimeler kullanıyorsa seni arkadaş olarak görüyor ilerisi gelmez , ama bu kelimeleri kullanmiyorsa pısırık biri
Kullanmıyor hiç. Nasıl yani?
Kac aydır tanışıyorsunuz
Reddedilmiş daha önce ondan mı korkuyor acaba ama ben de reddedildim böyle giderse ikimiz de açılmayız gibi
Senin reddetmenden endişeleniyor , bir çılgınlık yap sen açıl bakalım yapamıyorsan , mesaj at ilgi göster dikkatini çekmeye çalış.
Merak ettimde sana bir şey soracağım
Okul açıldığından beri 4-5 aydır aslında bana laf atıyordu arada ben konuşmuyordum pek ama hep bakıyordu, sonra 2-3 ay önce yanıma geldi durduk yere konuştu selam verdi falan kitap zevklerimiz benziyor konuşmaya başladık samimi olduk. Selam veriyor konuşuyor hep yanıma geliyor ben de onun gidiyorum. İşte bir ara kızlar neye bakıyor neyden hoşlanıyor falan konusunu açtı durduk yere bir de wp’den konuşulmalı mı falan ben biraz utangacım bilmiyorum falan dedim sonra reddedildiğini anlattı ben de reddedildiğimi anlattım. İşte konuşuyoruz ama yazmıyor ben takip ettim instadan o da ediyor ama samimi olalı 2 ay oldu yani diyebilirim. Yazmıyor ama hiç. Bir de sınıdtan kızlarla iftara gitmiş geçen üzüldüm bizi çağırmadın dedim o da kızlar düzenlediği için söz seninle de gideriz dedi. Bilmiyorumkarışık.
Sor? Yok ya açılamam ben geçmişte çok kırıldım ne yazacağım ya iftar olayı kafamı karıştırdı? Yazdıklarımı okudun mu? Ne düşünüyorsun? Sor ne soracaksın? bu arada/ sence hoşlanıyor mu?
Gizliden çıksan özelden sana birsey demek istiyorumda olur mu? Sana tavsiye veririm dostça
Çıksam
Olur tabii de nasıl çıkacağım? Hesabım bilinmeyenşair
Ben açtım sen gönderebilirsin
Sen bana yazsan olur mu
Seni göremiyorum 😂
Tek sen mesaj gönderebilirsin
Bunu buradan söyleyemem ne yapman gerektiğini