3 yıldır sanaldan konuştuğunuz bir erkek neden yüz yüze görüşmeyi teklif etmez?

Neden sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Soru vitrine düşmüş ve benim buluşmayı teklif etmediğimi düşünenler olmuş. Tabiiki ettim arkadaşlar, 3 yıl yani zaten sabırsız bi insanım ben.
Durumumuza gelince sevgili değiliz görmediğim adamla sevgili olacak değilim. Ama bazen sevgili gibi konuşmalarımız oluyor. 3 yıl sürekli konuşmadık, benim yeter artık bi yere varmıyo diye rest çekip gitmelerim çok oldu ama hep dönen o oldu. Benim o aralarda görüştüğüm insanlar oldu ve onunla olan muhabbeti de yakalayamadım kimseyle.
Güncellemeler
+1 yıl
Benim zor anlarımda hep destekçim oldu ama hep uzaktan işte, yoğun çalıştığı bi dönemde tanıştık ilk zamanlar bahanesi buydu, sonra da hep işi bahane etti. Şu an limoniyim ona karşı açıkçası eskisi gibi değilim. Eski sevgilisinden ayrıldığı dönemde tanışmıştık, baya zor atlattı. Baya da bağlanma korkusu var. Bilmiyorum yani bu iş nereye gider.
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten artık napmalı bilmiyorum, neden kaçıyo, evli demişsiniz değil, özgüvensiz değil, boş vakti yok güya ama insan istese yaratmaz mı o boş vakti. Hafta sonu bile gelebileceği bi yerdeyim. Eski ilişkisini mi unutamadı desem yıllar oldu. Ne bekliyo ya da niye benimle konuşuyo madem hala
3 yıldır sanaldan konuştuğunuz bir erkek neden yüz yüze görüşmeyi teklif etmez?