Aşk İlişkileri Aşkı kovalayan mı, kaçan mı, bekleyen misin? FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Aşkı kovalayan mı, kaçan mı, bekleyen misin 🤔#AşkİlişkileriBen bekleyenim ☹️ Kovalayan Kaçan Bekleyen Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Aşkı kovalayan mı, kaçan mı, bekleyen misin? Cevapla Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Ne kaçarım, ne beklerim nede kovalarım. 1 1 Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Yaşayacağını yaşadın ve iyi gelmedi 🙁 seni üzenler utansın 🥺 Yorumla
AsteriaTitan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşkı bulmak için çaba sarf etmiyorum. Beni bulursa bulur, bulmazsa da sorun değil. Beklemek daha iyi. 1 0 Yorumla
metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Eskiden kovalardım da şimdi bekliyorum çünkü arayişta olunca olmuyormuş 2 0 Yorumla
ISürprizI Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Bu yaştan sonra kimseyi kovalayamam, kendiliğinden olacaksa olur, olmazsa da dünyanın sonu değil. 2 0 Yorumla
Lizay Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Arada bir kovalıyorum sonra nefesim yetmiyoo 1 0 Yorumla
Nil_Nil_92 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Kovalarım... Yakalayıp mutsuz olursam... Depar atar kaçarım... :) 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. 3'ü de yok bende. Bir 3'ü bir arada Nescafe bile olamadık bea. 1 0 Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Hiç birisini yapmıyorum 😅 olduğum yerde duruyorum 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Aşkı bulan olmak isterm 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Aşkı beklemedeyim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ne kaçarım, ne beklerim nede kovalarım.
Yaşayacağını yaşadın ve iyi gelmedi 🙁 seni üzenler utansın 🥺
Aşkı bulmak için çaba sarf etmiyorum. Beni bulursa bulur, bulmazsa da sorun değil. Beklemek daha iyi.
Eskiden kovalardım da şimdi bekliyorum çünkü arayişta olunca olmuyormuş
Bu yaştan sonra kimseyi kovalayamam, kendiliğinden olacaksa olur, olmazsa da dünyanın sonu değil.
Arada bir kovalıyorum sonra nefesim yetmiyoo
Kovalarım... Yakalayıp mutsuz olursam... Depar atar kaçarım... :)
3'ü de yok bende. Bir 3'ü bir arada Nescafe bile olamadık bea.
Şu an galiba biraz kaçıyorum ya.
Hiç birisini yapmıyorum 😅 olduğum yerde duruyorum
Aşkı bulan olmak isterm
Sanırım kaçan djjf
Aşkın mk diyenim
Aşkı beklemedeyim
Galiba bekleyenim
Aşkta hiçbir şeyim