kafede telefon masada durmaz, tuvalete giderken telefonla gidiyor. Evde bazen banyoda telefonla gidiyor. Bir kere yanimda birisi aradi acmadi bulasikci yaziyordu don dedim Şu an donemem diyor. Yani supheli geliyor bana heo davranislari.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Telefonu yanından ayırmıyorsa ve hep elindeyse kesin aldatıyordur veya gizlediği bir şey vardır
Valla cebinden çıkarmıyor yanimdayken tuvaletede gidiyor.
Geçmişler olsun
O zaman aldatiyor mu demek bu
Başka bir seçenek yok zaten, telefonu durmadan yanına aşan bir erkek aldatır bu kadar net. Kendine şöyle bir şey sor tuvalete giderken telefonun masanın üstünde kalsın bir kerede telefonsuz git de bakalım tepkisi ne olacak
Bir kere tuvalete giderken telefonu istedim annemi aricam dedim gitmedi telefonu bekledi bende gitsene dedim gitti sonra 2 dakika gecmeden hemen geldi hizlica
Tamam sonrasın da telefona bir şey geldi mi ya da herhangi bir şey oldu mu peki? Bir akşam güzelcene içir alkol kullanıyorsa sızıp kalsın sonra telefona bak kontrol et her şeyini
Icinde birsey gormedim instagrama baktim wp baktim ama yoktu. Baska yerlere bakamadan geldi zaten. Alkol konusunda ben alkol kullanmiyorum inancım geregi
Senin için demedim karşı taraf için söyledim zaten. Eğer bir şey de yoksa bu kadar telaş neden girdin ben onu anlamadım belki yapmıyordu sen kuruyorsundur kafanda
Bilmiyorum oyle hissettim sadece belkide ben kafamda kuruyorumdur korkuyorum daha onceden yaşadığım icin
Yaşamanız kötü olmuş etkileri kalmış belli ki ama gene de dikkat edin daha çok
Etmeye çalışıyorum bir kac kerede bana al telefonum sende kalsin evine gotur falan 2 gun kalsin altini ustune getir falan demişti ciddi mi soyledi acaba
Yok burada blöf yapmış bence sen ver bana bende kalsın 2 gün diye söyle bakalım ciddi mi değil mi
Keske deseydim o dediginde simdi isterken nasik istesem kj
Üzerine git bunalt iyicene bir yerde mecbur kalacak her şeyi öğrenecek duruma gel sonrasında ne olduğunu anlarsın zaten
Aynne telefonunu isticrm kendi dedi zaten vermek istemezse bunu diyip vardir birseyler
Aynen öyle, daha önce yaptıysa bir de kesin yokla, üzerine git ki tedirgin oluyorsa ver telefonu dersin
Erkekler bu tarz davranislardan hoslanmiyor genelde sanirim ama birsey saklamiyorsa soeunda yok tedirgin olmaz
Erkek ya da kadın ile alakalı bir durum değil ki bu, her ikisi içinde geçerli aynı şeyi bende yaparım eğer şüphe duyuyorsam, bir şey yok ise sakin cvp verir ve tedirgin olmaz
Kesinlikle ben oyleyim mesela benden telefonu istese ben hic tedirgin olmuyorum gayet rahatim masanin ustunde tutarim cebine sigmaz ona veririm tasisin diye ayni sadakati keske karsidadanda görsem
İşte böyle yapmıyor ise burada büyük bir sorun var demektir. Sen güvenilirsin bu konuda ama o değil
Evet degil, mesela bana bu aralar hic kullanmadigi bir hitap kullanmaya vasladi bebegim diyor, bende bana bebegim deme kotu hissediyorum dedim simdi sen onu yanlis anlarsin diyor ama ben oyle birseh demedim bile
Sadakatle şüphe yan yana olmaz ya şüphe edeceksin ya yola devam edeceksin kardeş memati baş
Şüphelerin aldatıyor gıbı geldı. Dıkkat et
Bana da oyle geliyor ayrilmak istiyorum ama nisanliyiz bir kere birakmaya kalktim ailesi bixim eve geldi baristik yine.
Nişanlımın telefonunu karıştırmak en doğal hakkım eğer karşı çıkar büyük tepkıler verirse altında bırsey ararım ben
Buyuk tepkiler vermiyor ama yabimda karistir ben yokken niye bakiyorsun diyor. Guvenmiyor musun diyor.
Telefonunu kurcalamıyor musun
Yani elime aliyorum bakiyorum, wp instagram birsey gormedim profilinde bizim fotomuz var ama gunumuzde artik kadinlar haberi olsa bile kabul ediyorlar
Evet var öyle çok. Şüpheleniyorsan vardır bişeyler
Valla bilmiyorum net birsey gormedim hic telefonunda yanimda video falan izliyor hic oyle arama falanda olmadi ama her zaman yan yana degiliz tabi
Hissediyorsan doğrudur
aldatıldın ondan
Evet daha onceden yasadim
Sadece öpüştük ona da pismanim evlilige saklarim herseyi
Zamanla öğrenirsin
Zamanla ogrenmek istemiyorum iste.