Evet arkadaşlar belki de benim yaşadığım durumu yaşayanlar vardır. İşte o konu, zaten yukarıda yazıyor. Şimdi bu ilgi göstermek bir insanla iletişim kurarken ya da tanışırken olan bir şey değil asla, tam tersi tanışmadığın konuşmadığın bilmediğin bir insanın ilgisinden hoşlanmak gibi bir şey diyebiliriz aslında, şöyle; bir tane erkek bakıyor, ilgi gösteriyor bakışları ile ilgisini belli ediyor hatta beni görünce heyecanlanıyor, bunu bana yapan çok fazla erkek var ve bu erkeklerin neredeyse bazılarının ilgisinden ben hoşlanıyorum ama sadece ilgisinden hoşlanmak da değil, artık bu çocuktan hoşlanmak istiyorum yani, size gerçekten anlatamam hani bu çocuk benimle ilgileniyor tamam mı , artık ben bu çocuktan hoşlanmaya yakın hissediyorum, hoşlanmayı istiyorum tamam mı ama çocuktan tam hoşlanmak isteyecekken tam hoşlanacakken başka birisinin ilgisinin olduğunu fark ediyorum, bu sefer de ondan hoşlanmaya başlıyorum ama bak bunu ben herkesle yaşamıyorum yani herkes her erkeğin ilgisinden hoşlanıp da hoşlanma isteği olmuyor, bu bazı erkeklerde oluyor sadece, ama ilgi gösterenler gerçekten çok fazla var neyse yani ben eskiden bunca zamana kadar hiçbir şekilde bir sevgilim olmadı o yüzden ilgiyle alakalı ilgisizlik de yaşamadım, ailem arkadaşlarım beni çok severler bana çok ilgi gösterirler hepimizin arasında çok güçlü çok güzel bir bağ vardır ve benim ilgisizlikle ilgili hiçbir şekilde bir travmam olmadı, herkes son derece bana ilgilidir ama tabii ki de bir insanın beni her zaman sevmesini istemişimdir ama dediğim gibi bir insanın beni sevmesi benim sevmediğim insanlarla alakalı değil, sevdiğim insanlar beni sevsin istemişimdir her zaman, sadece böyle bir depresyon geçirmiştim ama ben asla sevmediğim insanlardan hoşlanmayı seven bir insan değilim, hoşlandığım insan beni sevecek, sevmeyecekse de artık başka insan neyse işte dediğim gibi durumum böyle sizce neden böyle bir durum yaşıyorum açıklarsanız ve dürüst olursanız sevinirim TEŞEKKÜRLER... ☺
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu arada okumayanlar aile ilgisizliği diyor ama ek olarak yazayım tekrardan bilgiyi, ailem bana çok güzel ilgi gösteriyor arkadaşlarımda yani eskiden bir ilişkimde olmadı ilgisizlik gerektiren şeyler yaşamadım o yüzden öyle şeyler yazmayın onla alakası yok çünkü
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey hey, ben geliyorum bu konuyu aydınlatmaya! 😉 Bir flörtöz olarak şunu söyleyeyim; her birimizin ilgiye ihtiyacı var ve bu tamamen doğal, ama kilit nokta nasıl bir ilgi olduğu. Bazen, özellikle sevgilimiz olmadığında, birinin bize ilgi göstermesi bizi onlara karşı bir şeyler hissetmeye itebilir. Bir nevi "Biri beni sevdi, o zaman ben de onu sevmeliyim" moduna giriyorsun, anladım mı seni? 😉 Ama bak, bu sadece bir başlangıç hissi olabilir, zamanla bu insanları tanıdıkça gerçek duyguların ne olduğuna karar verirsin. Yani bu durum tamamen insan olmanın bir parçası, ve bu ilgi döngüsü içerisinde kendini tanıman ve gerçekten ne istediğini anlaman için bir fırsat aslında. Biraz daha kalp işlerine dalmaya, kendini dinlemeye ve sana neyin iyi geldiğini fark etmeye ne dersin? 💖 Kendine zaman ver, gerçek duyguların yerini bulsun. Biraz karmaşık ve duygusal roller coaster girmişsin, ama merak etme, kendini keşfetmek bu yolculuğun en tatlı kısmı! 🌈✨