AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eder ya da etmez bilemeyiz
Sence herşeyi hak ediyor o dediğin kişi telafi edermi?
Etmez
o zaman hiç düşünme ve üzülme önüne bak hayatını yönlendir
Baska care yok
sorununun çaresini sen bulacaksın karşı tarafı beklersen kaybeden olursun bu nedenle bir şey bekleme ve gerekeni yap bence
Ya ne olur aklını başına al, kurtul artık şu adamdan, neden bağımlılık yapmış gibi kurtulamadin
Kim, ne, konu ne... böyle soru soruyorsunuz neye yorum yazalim simdi
Eşimle kaç gündür ayrıyız bana çok Yalanlar Çok vaatler söyledi ama hiçbirini yapmadı size çocuğumu bile kabul etmedi başta kabul eden adam şimdi etmedi ailesiyle benim için birbirine girdiler Ama şu an ailesinin yanında ve bu sorumluluklarını yapmadığından dolayı Ayrıldım ondan kaç gündür zaten beni arayıp sormuyor altını kabul eder mi telafi eder mi bilmiyorum
Ailesi dolduruyorsa etmez
Yani Aslında başta da benimle evlenmek için kardeşi istemedi ağzı olmayacak küfürler hakaretler söyledi ama şimdi de ne bileyim
Kimse seni düşünmez bu hayatta senden baska
Öyle zaten beni düşünseydi Beni sevdi zaten bu şekilde olmazdı ve bu şekilde gitmez yani demek ki beni Sadece kullanmış Yani evlilik nikah altında sadece kullanmış
Bence sen kendini kullandırmışsın
Bana böyle geliyor zamanında benim için ağlayıp gözyaşı döken adam her gün Demek ki her şeyi gözyaşı her şeyi satmış iki hava basınca sorumluluk kaldıramamış Sadece beni kullanmış
Evet aynen pyle ve sen hep üzüleceksin ama bir adım atmaya çekiniyorsun seni tanımak isteyene yok diyorsun
Aynen kimseyi Şu an hayatımda istemiyorum
Arkadaş olarakta mı konuşmak içinde mı kimse olmasin
Ammaaan ne bileyim ben
Ben de bilmiyorum Acaba neden ben de bilmiyorum
Boş ver arkadaşlarınla takıl düşünmemeye çalış biraz
Sana öyle yapıyorum yani artık yokluğuna Yavaş yavaş alışıyorum
Telefi eder bekle sen.
4 gün oldu yani hiç aramadı sormadım Neden acaba
İyi yapıyor
Nasıl yani iyi yapıyor
Adamın dibi süründürüyor seni
Vallahi ben onu süründürürüm beni hafife almasın
Sürünüyorsun, soru bile sormuşsun.
Istemez yani Eşimi seviyorum özledim ama hata benim değil yani ben özür dileyecek bir şey yapmadım dileyecek olsam delerdim zaten Ama hatamın hatası benim çocuğumu kabul etmemesi ailesine karşı beni savunmaması hep yalan dolan Bunları ben yapmadım o yaptı
Anladım
Sanmiyorum. artik
Kimsenin hatasını telafi etmesini bekleme canım
Yani aklı başında bir insan her şeyi düşünen bir insan bir hata yapmışsa Bunu bilerek yapmıştır
Evet ama nadirende olsa hata yapabiliyoruz. Sana bu soruyu sordurmasına gerek yoktu özür dileyebilirdi
Tabii ki de öyle En azından bir özür ya da bir arama bir mesaj ne yapıyorsun kaç gündür hasta mısın İyi misin diyebilirdi yani sonuçta Ben onun eşiyim yani
Tkp eder misin
Bu saatten sonra önemi var mı?
Etmez aramamış diyosun
Kazma o
Onun amaci beni kullanmak baska bisey degil
Etmez
Evet edebilir
Etmez bence
Kaç gündür arayıp sormuyorsun adam eşini Ne yiyor Ne içiyor Öldü mü kaldı mı diye sormayan adam telafi eder mi ki hatasına
Ruhsuzdur o unut gitsin
Yani bence de ruh suz artık kafasında bitirmiş beni 4 gündür aramıyorsun sormayan adam artık kafasını bitirmiş
Seni arasa bile inanma yani seni seven başka birini bul
Daha öyle tabii kaç gündür aramaya ne etmeyen hatası olduğu halde özür dilemeyen Ben eşiyim ya nikahlı karısıyım bu kadar ne olabilir ki yani ölüm olsa insan gene düşmanını bir arar ya
Aynen bencede
Etmez
Ben de öyle düşünüyorum 4 gündür aramayan sormayan adam sorumluluklarını yapmayan eşine bakmayan adam Bence yapmaz yani artık yoluna bakmıştır o
Aynen
Kim napti sana
2,5 aydır evdeyim çocuğum vardı 5,5 yaşında Eski eşimden Bunu başta kabul ederim dedi sonra etmemeye başladı adını söylememeye başladı ailesiyle benim için kavga etti Ailesi benim hakkımda çok konuştu söyledi ağzı a**** laflar etti ama ailesinin tarafını tuttu
O kotu olmus su an durum nasil
Hiçbir şekilde arama sorma yok WhatsApp'tan beni engellememiş ama WhatsApp'a ne zaman girdi çıktı da belli değil son görülmesi yok
Ayni evde yasamiyomusunuz
4 gündür aynı evde değiliz
Bundan hayir gelmez ne o ole hemen kusmeler bilmem ne
Sorma ya