En kötü reddedilme şekliniz neydi?

En kötü reddedilme şekliniz neydi?

Bu yakınlarda olan...
Rededildim sonra da birkaç konudan bahsettim eksik olduğum şeyler falan tavsiye verdi bana kendini kabullen vs tarzı şeyler dedi
Beykozda bir kız yürüyordu çok dikkatimi çekmişti çok beğenmiştim. Arabayı ileri park ettim bekledim gelmesini. Karşısında yürümeye başladım fakat mesafe var. Hadi olum yaparsın olum diye gazladım kendimi sonra o büyük an geldi ve dedim ki bakar mısı diye bitirmeden önünde sanki iski yerde çalışma yapmış ve sonrasında duba koymuş gibi kenarımdan yürümeye devam etti
🥹🥹🥹aga be
Yenikapıda metroda da vardı aslında bi red yemem. Ne kadar nasipsiz şansızmışım lan ben. Gerçi iki tane oldu daha olmadı.
Yenikapıda bi kız adres sordu sorduğu yer müzik okulu bende oraya gidiyorum falan dedim öyle oradan konu açıldı bi ayak üstü 2 dakika sohbet oldu aa öylemi benimde tanıdığım var vs dedi. Sonrasında metroya bindik tabi tıklım tıklım ana baba günü akşam saatiydi kıvırcık yeşil gözlü bi tipti neyse elimi uzattım düzgün tanışamadık
X ben dedim ıh hayır yapma dedi kaş göz ile samimi bi şekilde. Fakat hiç rencide olmamıştım tatlıydı :)
Red yemenin neresi tatlı
Teklif ettim denemez aslında. Sadece hoşlandım ama saklamış sevgilisini. Bilsem ben öyle birisiyle samimiyet kurmazdım. Öyle birisi zaten benden uzak dursun. Sırlarla dolu birisi.
Korkak insanlardan olmazzz
Korkaklık değil bence. Senin sevgilin olsa herkesden gizler misin? Bana pek samimi gelmiyor.
Annemden gizlerim çünkü bu yaşta doğru bulmuyor. Üniversitenin sonunda bulursun diyor hatta 😂😂 e napayım kalbim taş mı bende sevebilirim
Onda sorun yok ya 😄 Bana kalsa zaten ben pek sevgili istemiyorumda ne yapalım nasip artık.
Bence de yokta işte... anne hanım... Ben olsam öyle yapmazdım kızıma yani full serbest her şey demezdim de bir sınırı olurdu da kızmazdım destek olurdum 🥲. Nidenn
Ailen biliyordur insanların kötü olduğunu bence seni korumak için öyle diyorlardır. Hak veriyorum birazda. Anne baba olmak zor 😄
Yok ya yani o da var da okumaya bak kafan karışmasın diye ve zamanı değil diye 🤷🏻♀️ aha da aşık oldum ne etcem. Öyledir eminim. Hele bizim bebelerin büyüdüğü dönem daha bir zor olur 🥹
Hayatımda sadece 1 kisiye hislerimi açtım ondada beraber olalım demedim söylemeyecektim bile ama o zorladı söyleyeyim diye. Zorla söylettirdi ve gitti. Sonra hislerimi hep içimde yaşadım.
Ouuyy halemim de halemim seni üzenler utansin 🥹
İmtihan dünyası 🥲🥲🥲
Balım balım 🥰🥰🥰
Cevap
14Cevap
Hiç red yemedim çünkü hiç teklif etmedim.
En güzeli
Her şey çok güzel giderken sevgili oluruz diye düşünürken :( Benim tabularım var. diyip konuşmaya devam etmek istemedi.
Kimseye açılmadığım için reddedilmedim
En güzeli 🥳
Daha önce reddedileceğim bir teklifte bulunmadım. Teklif edersem, mutlaka kabul edilir diyerek zehri salıyorum. 😂
Brad Pitt abimiz geldiii
O kadar değil ama neyse. 😄
Kimse beni reddetmez felan çok şey oldu böyle 🙄🙄🙄🙄
Kimse beni reddetmez demedim. Reddedileceğim teklifte bulunmam dedim. 😄
Ha yani o kadar eminsin 😄
Tabii. 😄
🙄🙄 sinir
Çatla. 😂
Ağlıyorum bak ühü ühü jzjdhshdhw
Olabilir. Ben de gülüyorum. 😂
Ben daha çok xhsbhxbabz
Daim olsun. 😄
Amin Allah razı olsun 😃😄
Tam açılacağım çiçeği falan almışım , kız ağlamaya başladı dedesi ölmüş hiç acilamadim , nasıl denk getirdim o ana hiç unutamıyorum kucağımda çiçek kaldım öyle utanç verici bir deneyim.
Yapabileceğin bir şey yokmuş ki..
Ortaokul lise sayılıyor mu? Üniversite ve sonrasında reddedilme olmadı çünkü. :D
Yok onları kabul etmiyorum ndjdhhshd
Hiç açılmadım bir kıza. Reddedileceğimi bildiğim için adım atmanın gereksiz olduğunu düşündüm.
Aa niye öyle diyorsun 🥹
Tipim müsait değil bu bir. Alfa bir erkek değilim iki. Asosyalim üç.
Olabilir her insan sevilmeyi hakeder...
Ben haketmediğimi düşünüyorum bu saatten sonra artık.
Peki abicim ne diyim
Hiç reddedilmedim
Maşallah ne güzel
Çok şükür
Elhamdülillah
Bir kere reddedildim o da kötü değildi.
Ulan millete bak 🥲
Hiç red yemiyor kimse 😂
Dooru 😛
Çok net şekilde bir "hayır" cevabı almıştım. O kadar netti ki, ben daha öyle net bi hayır duymadım.
Kötü olmuş...
Şansımı denemiştim sadece
Haketmemiş 🤨
Hatırlamıyorum
Hiç reddedilmedim..
"Benden daha iyilerine layıksın"
O kadar kötü ki anlatamam
Neydi
boş ver
Hiç açılmadım ki 😂
Aaa nedenn
Şartlar uymadı diyelim 😥😢
🥲🥲 olsun be nasip değilmiş
🥲🥲
Tecrüben yok
What?
Liseden tanıdığım bir kızdı. Mezun olduktan sonra ona açılabildim. Ondan başka bir kızdan hoşlanmamıştım, o da bunu biliyordu. Reddetme bahanesi olarak bu cümleyi kurdu.
Vaaaa baya geçerli imiş yaaa
Kardeşimsin demişti 😅
🙊🙉 aboooo galpsizzzz
Ben hiç reddedilmemişim ki nerden bileyim
hiç reddedilmedim
Merak ettim
Neyi
Söylemeye dilim varmıyor dedin ya
He dbsbdbs yok ya ben utanırım
Peki istersen tabi ki zorla regil
🙃🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?