Ya gitmiş linkedn denen iş hesabından bile kadınların fotoğraflarını beğenmiş çıldırcam neden böyle yapıyor anlamıyorum insan hiç mi üşenmez yeni biriyle tanışmaya ya ben mesela hayatımda biri olsun tam olsun sadece onu seveyim onunla ciddi düşüneyim istiyorum ama o öyle değil bu tip erkekler herkese karşı mı böyledir? Amaçları ney bunların?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende instagram dan takipleşiyorum çok kişi var hesabımda. Sevgilimde dedi çok kişiyle takipleşiyosun falan ilerde çıkarıcam herkesi işte. Sevgilimde çıkarıcak. Öyle beğeni falan yok ama bişey yapmıyorum çevrem var sadece
Bence de çıkart hepsini gerçekten çok rahatsız edici bir durum bu acaba sevmiyor mu arayışta mı yoksa daha iyisini mi istiyor gibi sorular oluşturuyor kafada
Sevgilim de takıyordu özellikle ilk başlarda. Sevgilimin takipçisi çok değil buna rağmen ben bile takıyorum bazen hiç olmasa içim daha rahat olur 😂😂
Bende hayatımda bir kişi olsun istiyorum ayrıl başkasıyla tanış falan kusasım geliyor valla. Sevgilimle de şansa tanıştım sevgili istemiyodum ama çok seviyorum şimdi. Ciddi ilişkim bitmişti bundan önce
Güven kırıcı bir hareket düşünsene ordan birileri sevgiline yazacak sevgili olacaklar falan belli olmaz yani
Bende öyleyim hem kiminle tanışsam ya uyuzun teki oluyor sohbet sarmıyor ya da sevgilisinden ayrılmış aşk acısı çeken oluyor
Peki ciddi ilişkin neden bitti ayrılığa alışabildin mi?
Güven sorunu vardı ciddi ilişkimde. Çok iyiydik hatta cinselliğe gidiyordu biz de eğlenmek istedik. Ailemle tanışmıştı gelip giderdi ben de onun ailesiyle tanışıcaktım dışarda rahat rahat elini tutup gezmek istiyorum derdi bana. Kız ailesiyle tanışmak biraz daha zor oluyor bekliyoduk o yüzden. Çalıştığım yerde tanımadığım kız görse kıskanır sorun çıkarırdı kafasında kurardı sürekli. Bu yüzden bitti. Alışma değil o farklıydı benim için ama onu düşünerek yaşayamam. Sevgilimi seviyorum başka düşüncem yok. O ilişkimde kazak hediye etmiştim onu giyip profil resmi yapmış. Ya beni unutamamış ya da bunu görüp üzülmemi istiyor anlamadım gerçekten. O kadar yüzsüz demekki
Evlenmek istedik diycektim. Eğlenmek istedim yazmış klavye
Aslında seni seviyormuş bırakarak hata etmişsin
Bırakmadım ki
Tartışma oluyodu çok iyiyiz mesela hiç bi sorun yok bi anda böyle bişey çıkıyodu savunmaya geçiyodu niye söylemedin diyor mesela en ufak bi şeyi. Tartışırken ayrıldık alttan aldıkça üstüme geliyodu
Ya o seni çok seviyor aslında ben de öyleyim tartışıyordum ama trip attığımı hissediyordu siz erkekler sonradan anlıyorsunuz
Seviyoduk zaten şaşırıyodum bazen çok mutlu görüyodum onu benimleyken. Bende çok mutluydum. Ne yapabilirim bu kadar huysuzluk yanlış anlama üstüne gelme de olmaz abartıyodu
Bizim sevince dönüştüğümüz kişilik şaka mı ya ahaha biraz alıklık var galiba trip atarak olay çıkartarak sevgimizi belli ediyoruz sakin bir şekilde sevemiyoruz
Bence de şu an ki sevgilim de öyle valla 😂
Kızlar olarak aynıyız sjjsj
Böyle yapınca gaza geliyoruz ama haberiniz olsun
Cilve hoşumuza gidiyor
Harbi mi ben cepte görüyorsunuz sanıyordum
Ben cepte görmem hiç cepte görülmeyi de sevmem
Evet bende öyleyim bazen erkekleri anlamıyorum o yüzden taktik yapıyorum doğal olamıyorum çünkü cepte görür diye korkuyorum
Aynısı bende de oluyor. Acaba cepte görür mi değişir mi falan diyosun. Sevgilim çok anlayışlı öyle şeyler olmaz inşallah. O da korkuyor bundan ve ilgi göstermemi bekliyor hep
Yani fazlası zarar insanoğlu nankör sonuçta dengeli davranmak lazım
Öyle ama birazda rahat olmak istiyorum ilgi veriyorum bazen daha ciddi davranıyorum nolur nolmaz diye bdbsndd
En iyisini yapıyorsun sjsj
Sevgilin çapkınlık peşinde
Ya 30 yaşına geldi nerdeyse niye ergen gibi davranıyor anlamıyorum erkekler o yaşlarda olgunlaşmaz mı?
Bir erkeğin içinde her zaman çapkınlık vardır
Şerefsizler