İlişkide gel gitler yaşamak?

nereden başlayacağımı bile bilmiyorum. Uzun yıllar sonra hayatıma birini aldım. Geçmiş ilişkim beni çok travmatize etmişti. O zamandan beri kaygılıyım aşırı düşünürüm vs. Kendimi toparlamam ve yeni bi ilişkiye hazır olmam üç senemi aldı. Hazır zannediyordum ama sanırım değilmişim. Kendimi anlayamıyorum. Bu kişi ile gerçekten çok iyi bir iletişimim var, anlat anlat bitiremem iyi yanlarını. Yaklaşık beş ay beraber kaldık ve ben başından beri kaygılarımdan kurtulamadım. Başlarda çok zorlandım zamanla biraz daha iyi hissetmeye başladım ama gel gitler yaşamaya, ilişkimizi sorgulamaya devam ettim. Bugün onun bana karşı hislerini niyetini sorgulasam yarın kendi hislerimi sorguladım. Gerçekten seviyor muyum yoksa uzun süre ilişkim olmadı diye mi bu kişi ile beraber olmakkta çok ısrar ettim? Bunlar olmasa aile faktörü var, babam ailesini hiç sevmiyor kendine göre sebepleri var ama sevgilimi tanıyordu ve onun hakkında hiç kötü bir iey dediğie şahit olmadım (bizi bilmiyor).
başından beri kendime zaman tanıdım ama öyle bi noktaya geldim ki artık çok yoruldum ve ilişkimi bitirdim. Çünkü bu aşırı düşünmek bana zarar veriyordu ruhsal olarak her şeyimi etkiliyordu. Onu seviyorum ama her allahın günü aşırı düşünmekten çok yorulmuştum, bu sebepten en ufacık sorunlarda bile artık ayrılmayı düşünüyordum. Öyle de yaptım ama kafam çok karışık. Ne onunla oluyor ne onsuz. Evet artık ilişkide olmadığım için eskiden kafama taktığım şeyler yok o açıdan kafam rahat ama Çok mutsuzum. Onu kaybetmek istemiyorum ama bir türlü ilişkidr rahata eremiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Sorun şu ki kötü hissettiğim zaman hep acaba bunlar bi işaret mi yoksa benim kaygılı yapımla mı ilgili diye arada kalıyorum?
İlişkide gel gitler yaşamak?