Balik etli ve sismana yakin durumda olan kadinlar erkeklere neden itici gelir neden guzel olsa bile cirkin gelir sevilmez ya da zayif kadinlar cirkin olsa bile neden hemen guzel diye algilanir?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevilmiyoruz.. Hiç bir erkek yanında yapılı ondan iri birini istemez çünkü yanına yakıştırmaz.. Ama hiç kimse düşünmez bizim ne düşündüğümüzü ne hissettiğimizi şimdi bir çoğunuz kilolu olmayı sevmiyorsan kilo ver dicek çünkü yıllardır aldığım tepki bu 18 yaşındayım 10 yaşında ilk diyetimi yaptım 8 yıldır deniyorum devamda ediyorum bir b*ka yaramadı :) 2 yıl önce bir kişi için ilk defa çok kilo verdim yanımdaydı sanki hoşlanmıştı öyle sanmıştım onun için tam 20 kilo verdim ama o gittikten sonra geri aldım.. Yeme diceksiniz yemiyorum bile hormonlarım bozuk , insülin direnci vs vs.. Veremiyorum işte :) Herneyse kilolu insanlara yani bize veremmişiz gibi davranmayı bırakın.. Çünkü emin olun sizin egolarınız bizden daha kilolu..
1615 Yorumla
Soran+1 yılSen bir harikasin bebegim :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim kuzum :)
- +1 yıl
Yazdugimi okudunmu
- +1 yıl
Yerim seni çok tatlısın ama kilolar sağlık için verilmeli imkansız değil bence ya. Anlamaya çalışıyorum ama anlam veremiyorum 20 kilo vermişsin daha önce demekki önüne geçebiliyorsun bu durumun tek istediğimiz kilolu insanların ben kiloluyum deyip oturmaması boşvermemesi.
Cevap sahibi+1 yılKiloluyum diyip oturmak yok.. Kiloluyum diyip oturan bir çok arkadaşıma kilo verdirdiğim bile oldu.. ama o zaman öyle bir şey vardı ki onun için herşeyi yapardım.. Kendim için bir şey yapamıyorum ben artık biri için bir şey yapmam lazım.. Yoksa başaramıyorum..
- +1 yıl
hedef koymalıyım diyorsun yani ilginç demekki sen kiloluyken mutlusun o zaman bize bir şey demek düşmez :)
- +1 yıl
ben severim ama herkesin zevki aynı değil ki
Cevap sahibi+1 yılKiloluyken mutlu olmak çok zor kiloluyken mutlu değilim ki ben.. Bu sürecin hızlanması için biri olmalı bundan bahsediyorum.. 20 kilo verdiğimde biri vardı.. Kiloluyken mutluyum demek zor :)
- +1 yıl
Cok guzel yazmissin.
- +1 yıl
Icini ne guzel de dokmus yine verirsin kilo hic merak etme ama keske mutlulugu kilolara kosullandirmasan her kiloda guzel bir kadin oldugunu bilsen
En İyi Cevaplar
Be bence biraz kişilik algısından kaynaklanıyor. genelde millet fiziğe boya posa bakıyor dizinimizde öyle deyil. ister zayıf ister çirkin ister güzel ister tombul ol farketmezki içleri güzel olsun yeter''. Bazı alaycı erkekler beğenmez sadece diğerleri için farkbağlamaz bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok halisin cok dogru ama olgun erkekler boyle dusunur sadece
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılönemli olan iç güzelliği, dışı ister kilolu olsun ister çirkin olsun... insan olsun yeter... ben 7 aydır boşum, şişman zayıf fark etmez insan gibi biri olsun karşıma sadakatli güvenilir biri çıksın sevgilim olsun diye bekliyorum ama yok yok yok :( hem kiloluda olsa ben onu sevgimle ısıtır yağlarını eritir zayıflatırım ;)
00 Yorumla
+1 yılBu görüş kişiye göre değişir bana neden se şişman bayanlar daha çekici gelmeye başladı ama sanırım iç güzellik insan olmak merhametli olmak daha önemli kanımca ayrıca ben görüyorum kilolu ama kendine iyi bak çok güzel kadınlar var iş sizde bitiyor hanımlar sismanda olsan zayifta olsan kendine bakacaksın..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
43Cevap
Kilonuzla dalga gecen bırı varsa onuda yıyın kızlar kısılıgı oturmus ınsan dıs gorunusu onemsemez zaten ınsanları dıs gorunusuyle yargılayan ınsanlar var ve twıtterda tweet atma butonu ondan daha cok karakterlı
11 Yorumla
Soran+1 yılArtik oyle bir hale geldiki sosyal medya dizi-film her yerde sisman kadinlardan yaratik gibi bahsediliyo
İlk intiba her zaman önemlidir. Çoğu erkeğin karşılaşma sırasında öncelikli olarak dikkat ettikleri şey estetik güzelliktir, bu yüzden kilolulara oranla fit olanlar 1-0 hatta 2-0 bile önde başlıyor diyebiliriz. Ama bu iş sadece çekicilikten ibaret. Kalıcılığı sağlayan iç güzellik olduğundan, ilişkinin uzunluğunu karakter ve uyum belirliyor. Sevilmiyoruz diyen kilolu bayanlar erkekleri suçlamak yerine kilo vermeyi deneyebilirler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. 1. yanına yakıştırmaz
2. sevilirse de amaç başkadır kullan at yöntemi ;)
3. evlenilmez çünkü evlendiğinde de 70 kilo olan bir kadın 90 kilo olur
4. onu doyuramazsın.311 Yorumla
Soran+1 yılOna bakarsan zayif bir kizda evlendiginde coook kilo alabilir :)
Soran+1 yılYoo sisman bir kizda verebilir orneklericok :)
Soran+1 yıl96 kiloydum şu an 75 kloyum ve gayet hos da bir bayanim ama eskiden beni kilomla yargilayanlar simdi gozumde igrenc bir yaratik gibiler :)
Soran+1 yıl4 sene oldu ve ayniyim :)
Soran+1 yılAmin :)
- +1 yıl
senin boyun kaç ki kilon 75 :)
Soran+1 yıl168 :)
Zayıf kızlar çirkin olsa bile güzel olarak algılanmaz. Fiziği güzeldir o ayrı ama sırf fiziği güzel diye de o kızla ilişki kurulmaz. Kısaca bu göreceli bir mevzu. . Şahsen balık etli kızlardan hoşlanıyorum hafif şişman olabilir mi? Olabilir. Kendim kilolu değilim boyumla orantılı kilom var ama diyorum ya görece meselesi. Ben böyle severim başkası öyle.
00 YorumlaBen zayıf olsun isterse yüzü çirkin olsun diye düşünenlerdenim... yüzü dünya güzelide olsa, fiziği balina etliyse istemem.
Haa bide kemik yapısı kalın olmasın mesela diz kapakları bilekleri falan erkek gibi olanlar var ıyykk
hatun dediğin göbeksiz zayıf olucak.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Zayıfın da güzeli-çirkini var, toplunun da güzeli-çirkini var..
Çirkinlik derken tabi herkese göre değişir.. Çoğunluğa güzel geleni beğenmediğim, çoğunluğa çirkin geleni ise çok beğendiğim olmuştur..00 YorumlaYanlis dusunuyorsun kuzenim 130 kilo evleniyor nisanli. butun evde kalan kız itemlerimi söktü attı :D
24 Yorumla
Soran+1 yılHahaaa sismanlarin umudu kuzenin o zaman :D
Soran+1 yılTum yalniz ve uzgun kalplerin dostu sismaaan :D
- +1 yıl
130 kilo mu 😊 baska 130 kilo olaniniz var mi ben de onu alayim 😊
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu ülkede pek seçici oldupunu sanmıyorum ben erkeklerin. burada 3-5 kişi öyle söylüyor diye ülkenin her erkeği böyle diye düşünmek zorundamısınız? Kimsenin sizi aşağıladığı yok siz kendinizi ezik hissediyorsunuz sadece...
02 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :) ben bu site disindda yasayip nefes aliyorm :) ve sisman degilim
- +1 yıl
Merak etme bu yazıyı okuyan o kilolu kızlara ulaşır... Çünkü başka dünyası yok onların.. Kendilerini aşağılıyorlar aşağılanmaya izin veriyorlar...
çünkü güzellik insanın elinde değildir ama şişmanlık genelde hormonel bozukluk yoksa eldedir. kadın dediğin kendine bakacak, yok öyle hem homini gırtlak yiyim hem millet fıçı gibi g*tümle beni beğensin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılBalık etli hoştur. Şişmansa dışlamam asla. Ama çiftler birbirini tamamlamalı ve yakışmalılar.
13 Yorumla
Soran+1 yılMesela sisman ve balik etlinin algisi nedir senin gorsel hafizanda
- +1 yıl
Resim ile göstereyim. Daha net olur.
Şişman kadın,
www.komikresimleri.com/.../...din-resimleri-1.jpeg
balık etli kadın,
galeri2.uludagsozluk.com/.../...ymesi_482570_m.jpg
Soran+1 yılAnladim :D
+1 yıleğer uzun boylu ve kalıplı bir erkekse ister ama kısa boylu pigme biriyse yanına yakıştıramaz bazı erkekler de cinsellik yönünde itici bulur şahsen zayıf ve kısa boylu sevmem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı bir görüntü değil karakterlerine lafım yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılSaglik nedir sizin icin
- +1 yıl
sağlıklı bir görüntüden söz ettiğime göre sağlık mutluluk demektir canım..
Kalbi guzel olsun birakin artik bunlari sahsen bana cirkin gelmez seven sevilir
10 YorumlaÖnemli olan iç güzellik
galeri3.uludagsozluk.com/.../...-kızlar_254675.jpg ;)))00 Yorumla
+1 yılBen ozellikle 100 kilo ustu kizlari begeniyorum galiba 😊
00 YorumlaBence yanlış düşúnüyorsun sen herkese bakarsan ben 180 boy 63 kiloyum orantısız bence insan olsun yeter kim ne derse desin
00 Yorumlabu sitede benim kadar şişko bir kıza takıldım. düşünmek için süre istedi sonra olmaz dedi. ikimizde şişkoyuz sevişemeyiz dedi. bunu düşünmüş tüm gece
10 Yorumlaneden sevilmesin ya kendi kendine sorun yapmasın onlar sevende var sevmeyende her tipe karsı bu böyle şişman diye dıslamak yanlıs bir düşünce bunu yapan varsada onun insanlıgından süphe ederim zaten
10 Yorumla
+1 yılSen zayıf bı kız olsan şişko bir adamla cıkarmısın kızlarda şişko erkekleri sevmiyo ona baklarsan etkiye tepki yani.
06 Yorumla
Soran+1 yılAnliyorum ama bence kizlarin cogu yapili erkek sever
- +1 yıl
Yapılı baska sey Kilolu baska sey. Bende alık etli kızdan hoslanıyorum ama şişman kızdan hoslanmıyorum
Soran+1 yılSşişman algin nedir mesela yani ne kaaridir
- +1 yıl
sen şişmanla olgunu birmi sayıyosun?
Soran+1 yılYani hangi kadina sisman dersin
- +1 yıl
resım atardım ama acık olsun dıe link atamıyorum
+1 yılNe alaka ya asıl tam tersi. Ayrıca Olay bence yüze bakar..
19 Yorumla
Soran+1 yılYuz guzelligine bakmadan direk zayifsa tamam diyen erkek cooooook fazla :)
- +1 yıl
Bnce sen kuruntu yapmışsın ;)
Soran+1 yılGorusleri okusana :) uni. Ortminda ozellikle balik etlinin bir tik ustu kizlar hic sevilmez :)
- +1 yıl
6 sene üni okudum şimdi de master yapıom hiç bana üni yaşamını anlatma :D tamam illa yüzün güzelmiş vücudun önmli değil gel tanışalım mı demem lazım haha :D
- +1 yıl
Balok etli kız candır :)
Soran+1 yılBundan gel tanisalim demeni bekledigimimi anladin :) bir de master yapiyosun :))) cok iyi anladim seni gorusun mantikli geldi bana sadece tum dusuncelerin gorusune verebilecegi cevaplari yansitmak istedim
- +1 yıl
Yok öyle anlamadım tabi o benim teklifimdi :)) inanman için bana biraz da.. üni özellikle ilk yılları lisede insanların o hayal edip de yapamadığı şeylerin peşinden koşma yıllarudır o yüzden öyle bir görüntü var ama hayatın sillesini yemiş son sınıfa gelmiş ve hala yanlız olan kimse takmaz böle şeyleri. Yanlız olmayan zaten bulmuştur gereğini.. Hem seni gördüğüm kadarıyla böyle şeyleri takacak bir insandan hoşlanabilecek birine benzemiosun o yüzden sıkıntı olmaz :)
Soran+1 yılAynen oyle :) tip boy pos kilo :) bence insan dedigin kaliteli olacak.
- +1 yıl
İşte gel görki bn de bundan muzdaribim... her kız öyle diyor ama iişlerine de gelmiyor bunu uygulamak :/
+1 yılyüz hatları çok tombul olmadığı sürece sorun yok bence
01 Yorumla
Soran+1 yılYuz guzelligi olmali yani
Niye sevilmesin ki? Ne malum bnde birgün öyle olmayacağım? Gönlü güzel olsun gerisi teferruat benim için
00 YorumlaBen seviyorum hatta vardı fakultemde 2 tane yaşları büyüktü bide bana gore değildiler huy olarak
00 Yorumlasevilir kardeşim niye sıkntı yaptnz bukadar.. çokda sevyodum yani
10 Yorumla
+1 yılAlgı bozukluğu var. bana gore şişman tombul bayanlar çok güzel :)
20 YorumlaZayıf kızlar itici geliyor bana :) balık etli en iyisi :) kadın dediğin öyle olmalı bence
20 Yorumla
+1 yılZayif olsaydi guzelim diye o kizda erkek sececekti yalan mi
013 Yorumla
Soran+1 yılBence bu karakter meselesi
- +1 yıl
@piercing oyle bir unuturki yakisikli erkek arar kimseyi kandirmayin ya da hep zayif olsaydin ayiracaktin
soran karakteri bilmem aynisini yapicaksiniz zayifim guzelim artik begendigim erkekleri etkilerim diceksin
Soran+1 yılBeni tanimiyosn 4 sene once 96 idim simdi 75im ve bakis acim hala ayni asla aman zayifim daha iyisini bulmalym demedim kaliteli insan olcak adam olcak karakterli olcak o disina vurmustur zaten
- +1 yıl
Bu karakter meselesi.. Ben o aptal için kilo verdiğimde cidden beğenilen bir kız olmuştum tamam hani 0 beden değildim belki ama yakışıklı denebilecek bir çok erkekten teklif almıştım gel desem gelecek erkekler olmuştu.. Benim aklımda o vardı.. Peki neden yakışıklı erkekleri seçmedimde yakışıklı kategorisine bile giremeyen onu seçtim? Ben unutmam unutmakta istemem Allah nasip ederde bir gün cidden zayıf bir insan olursam korktuğum tek şey egomun tavan yapması ya da seçici bir insana dönüşmek..
Soran+1 yılSenin kalbin ne guzel oyle @piercing :)
- +1 yıl
@piercing eger o adami sevmeseydin digerlerine bakardin sevdigin var diye bakmamissin baskalarina onceden zauif biri olsaydin boyle kobusmazdin sen kilolu olmanin kotu yanini gordugin icin duzgun davraniuosun surda beni istemeyen zayif bir kiz olsun kilo aldiginda yine aunisimi olurdu olmazdi yeterki seven biri ciksin dedi yani ben size kisaca hic kilolu olmasaydiniz boyle olmazdi diyorum benide yanlis anlamayim ne dalga gecerim ne itici bulurum arkadas olurum cekinmem zaten tatlida oluyonuz :).
- +1 yıl
@piercing donusme ihtimalin cok yuksek
- +1 yıl
Belki de.. Ama beni sevmeyen bir adamı silebilirdim de birden öyle değil mi :) Bunu yapabilecek bir çok kız tanıyorum kilo verdikten sonra ya da daha güze olduktan sonra kalbindekini silen.. Herneyse.. Bak o çocuk var ya hani şu sevdiğim o kendini unuttu o nasıl olduğunu unuttu.. Bir ara çok zayıfmış sonra 90nın üzerine çıkmış şimdi kaslı ve o şuanda 90 kiloluk halini unuttu.. Şimdi egosu tavan keşke diyorum sevse hala da diyorum sevse.. Ben ondan beni bu halimle sevmesini istemedim sadece kilo verirken yanımda olsun istedim onun sevgisiyle her hale girerdim çünkü..
- +1 yıl
@piercing öyle birinin peşinden gidiyosun kaslıymış bak sanki kilolu kızlarda bana bayılıyodu
- +1 yıl
@piercing hmmmmm yaaaa yalanmi
+1 yılİçi güzel olsun da, gerisi gönül gözüyle nasıl baktığına bağlı. Ben şişman bir bayanla tanışamıyorum, şişman bayanlarda zaten tanışmamak için elinden geleni yapıyor ne diyeyim nasip kısmet herşey.
00 YorumlaHangimizin annesi zayıf? Bunu önce kendimize soralım
00 Yorumlasevmeyenler ya da begenmeyenler kendilerinin bulunmadık hint kumaşı sandıkları için olabilir
10 Yorumla
+1 yılFazla kilolarınızdan korkmayın funbody ile kilolara son instagram sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.
İnstagram : dogal_yasam_funbody01 Yorumla
+1 yılçok güzelleride var yeterki bakımlı olsun sen nasılsın
00 YorumlaBen kilolu kadınlara bayılırım ama boyu 1.70 i gecmeyecek
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldalga kısaysa yetemeyeceğin den korkuyordur :D yoksa ben çok severim
00 Yorumla
+1 yılŞişman erkekte sevilmez.
00 Yorumlaben hafif balık etliyim mutluyum
11 Yorumla
Soran+1 yılBendeeee :)
Yok ya guzeldir asil citi pitilar itici ;)
22 Yorumla
Soran+1 yılNeden :)
+1 yılyok öyle bişe o sizin hüsnü kuruntunuz..
02 Yorumla
Soran+1 yılOkusana gorusleri kuruntu olmadigini anlarsin :)
- +1 yıl
ya bence tombikler daha sempatik tatlı güzel oluyorlar..
+1 yıltamamen toplumun oluşturduğu ön yargı
02 Yorumla
Soran+1 yılBaska bir nedeni yok mu yani?
- +1 yıl
zevk meseleside var tabi değişir ya
+1 yılgenelleme yapmasak ben seviyorum
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden seviyosun
- +1 yıl
hoşuma gidiyolar ve yüzleri daha güzel oluyo
Soran+1 yılEvet dogru :)
- +1 yıl
öyle bir sevgilim olsun istiyorum şu an güzel yüzü olan ve balık etli balık etli sınırını biraz aşsa da olur iyi olurdu ya :)
balık etli ile şişman ayrı bir durum şimdi :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) mesela kime sisman kime balik etli dersin :)
+1 yılkendilerine saygı duymadıkları için
02 Yorumla
Soran+1 yılSismanlar mi kendine saygi duymuo
- +1 yıl
evet kilo almak da vermek de insanın elinde olan birşey , hastalık yüzünden kortizon alımı dışında
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. peki sen hiç şişman birini sevdinmi
00 YorumlaBence cinselikle alakalı
00 YorumlaKendime zor bakıyom bide onu doyurcaam :P :P :D :D
00 YorumlaBen seviyorum da cevap vermiyorsun be
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeliği bulmak icin cok çaba sarf ediyoz çünkü :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşişman erkekler neden sevilmez?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyo tatlı oluuyorar. göğüsleri de büyük oluyo hem
00 Yorumla
+1 yılçünkü şişman
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!