Bana karşı ilgisi olmadığı için mi okey yazdı gizli saklı olmasın diye aramızda anlattım kendisi flörtüm yani bir ismi yok şu an sadece paylaşmak istedim okey niye yazdı ki

Bana karşı ilgisi olmadığı için mi okey yazdı gizli saklı olmasın diye aramızda anlattım kendisi flörtüm yani bir ismi yok şu an sadece paylaşmak istedim okey niye yazdı ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kizlar flortunuz sevgiliniz vs varken başka erkeklerle iletişim kurmamaniz gerektiğini hala ogrenemediniz. İtici duruyor kiskanmiyoruz
Kendi yaparken iyi ya mk
O da yanlış yapıyor o zaman erkeklerinde yapmaması lazım.
Kiskandirma cabani anlıyorum ama kıskanmak isteyen insan kıskanır zaten
@karanlikdunyam_ başka birinden bahsetse inan bu tepkiyi vermezdim 😂😅😅😅
Hem kıskandırmak için aslında hem de gün içinde yaşadığım şeyden bahsedip paylaşmak istedim ama umursamıyor sanırım değil mi yani kıskanan erkek böyle umursamaz bir cevap vermezdi bence
🤔🤔🤔ben kendi anima konuşuyorum eğer öyle bisey olsa öyle bi tepki vermem ben 😂😂😂
Umrunda değilsin kıskanmamış bile 😂 bu nasıl flört
Ne bilim ben de anlamadım bence bana ilgisi yok 4 aydır da flörtüz çünkü insan isim koymak ister yani yeter neden vaktimi veriyim ki
İlk bir ayda anlardın niyetini zaten. 4 ay nedir oyalıyor veya başkası var
Bence de yedek listesindeyim
Oyalıyor belki de vakit geçiriyordur
Engelle gitsin ya
Ghostlayacağım yazınca
O kadar cümle yazmışsın, cevaplara bak. Böyle biri hayatında olacağına hiç olmasın daha iyi bence
Şu yazdığın şeye gözyaşı döküyorum şu an
Kusura bakmayın üzmek istemedim
Tokat gibi geldi teşekkür ederim bazen insan içindeyken göremiyor bu cümleyi dikkate alarak hareket edeceğim şimdi
Sonuçta flörtmüş. Bu kadar üzmeye gerek yok kendini. Sana değer vermeyene sen hiç değer verme. Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar
Çok haklısınız teşekkür ederim
Boş ya sala yol ber
Verdim bile haberi yok
çocuk sıkılmış cevaplarından belli ve umrunda bile olmamış
Ben de artık saliyorum zaten çünkü bana karşı çok çabasız
mesajlardan belli çabasız olduğu sal gitsin next
Kesinlikle yeni maçlara
Sinirlenmiş kıskanmış galiba
Kıskanan erkek böyle mi tepki verir ki hiç sanmıyorum okey ne mk
Okey prezervatifi var acaba subliminal mesajmı verdi sana
Yok sanmıyorum bence iletişim özgürlüsü bir m al yakında salacağım epey sıkıldım çünkü
Ayrılda gel ayrılda gel 😀
4 ay oldu adam hala ilişkinin adını koyamadı ne istiyor anlamıyorum yeter lan 4 ay flört mü olur
Laflamışsın🙂
Onun da s ikinde olmamış
Nereden biliyorsun olmadığını. Bazı karakterler belli etmez içinde yaşar. Hatayı neden onda arıyorsun. O senin erkek arkadaşın laflamak ne demek. Bazıları o durum da kendi kafasında direkt bitirir. Belki çocuk kendi kafasında kurduğu birtakım şeyler vardı. Sordun mu hiç mesela? Senin yaptığın o çocuk tarafından aldatmaya giriyor belki ki var da zaten!
Ama o bana yaparken sorun olmuyor bana kadın muhabbeti yaparken bunlar neden aklına gelmiyor üzülebileceğimi düşünemiyor mu
O kıskandırmak için demiş de olabilir belki de yapmadı ama sen yapmışsın doğru mu peki? Erkek arkadaşın da da hata var evet zaten ilişki de tartışma ya da sorun varsa karşılıklı vardır yani her iki tarafta da. Sadece birisinin hatası daha fazla ağır basar. Hatası olmayan bir birey nadir görülür.
Benim de hatalarım oldu mesela. Ne zaman hatanı görüp bunun üstüne gidersen kendini düzeltirse o zaman ileride daha sağlıklı ilişkin olabilir düzgün birini bulabilirsen.