Evrende bir kadın hem sadık, hem dürüst ve erkeğe kıymet verecek cinste olamaz. Böyle bir kız olmaz 😂
Ben bıraktım şahsen.
Evrende bir kadın hem sadık, hem dürüst ve erkeğe kıymet verecek cinste olamaz. Böyle bir kız olmaz 😂
Ben bıraktım şahsen.
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Hayattan zevk almaya bakıyorum akıllı bir adam ihtiyaçlarını görecek yapı da değilse hayatındaki insanları da idare edip mutlu edemez hayat dengesini sağlayan biri bu dueumları tınlamaz hayatına bakar
Yaşım 28. Yavaş yavaş bu kafaya geçmeye başlıyorum sanki. Tek sorunum hayatımda sadece bir kızla bir kere cinsellik yaşadım o da bakımsız mide bulandirici biriydi.
Düzenli cinsel hayatı olanları çok kıskanıyorum
Sana abi tavsiyesi hayatına nasıl biri girerse girsin kötüleme sakın yalnızlaşır ve mutsuz olursun bir insanı iyileştirici taraf sen olursan mutlu olursun abim
Kusursuz insan olmaz ama mesela sözümü kestiği için sinirlendiğimi söylediğim kız "boş ver ya" deyip gecistirmisti. Açıkçası böyle bir cümle kuran insanlar bana artniyetli geliyor.
Başka bir örnek de "küçük şeylere takıyorsun" diyenler. Senin küçük dediğin benim için kıymetlidir
Onlar eskidendi be broo
Maalesef günümüz kadınları; paragöz, doymak bilmeyen ve aldatan ve hep haklı çıkmak isteyen kadınlar ile dolu ha bir de şunu ekleyelim ki en önemlisi hiçbirini tahammülu kalmamış.
Benim sanırım bitiyor yaa dürüst birine bir türlü denl gelmedim hep yalan söylüyorlar
Öyle evet, kadın maldır özünde
Kanka ya başka biriyle yatmış oluyor ya başka birinde tüm sevgi duygusunu tüketmiş oluyor bir yerden sonra insanları yara bandı olarak kullanıyorlar bu her iki cins içinde geçerli yani ama bilmiyorum sanırım yalnızlığı kabulleniyorum
35e kadar aramaya devam
bitmedi
45 olmuş yaş daha bulamazsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?