Aşk İlişkileri Sevgilim olmaya layık kız yoktur di mi burada? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Hepiniz bacımsınız sjdhs Güncellemeler+1 yıl 😏 Sevgilim olmaya layık kız yoktur di mi burada? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Öncelikle sen acaba buradaki kızlara ne kadar layıksın? Bu sözünle hiç bir ortamdaki kız layık olmadığın ortada... 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbiri benim dengim diğill Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Niye sen kraliyet ailesinden misin dnsmdnsmd 3 56 Yorumla Soran +1 yıl Öyle mi olmam mı gerekiyor sjfj Yorumla Soran +1 yıl Yazamadım lanet olsun 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu istek öyle olsa bile denmemeli de en kötü öyle olman gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Ya of boş versene Yorumla Soran +1 yıl Neden gizlisin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Niye olmayım 🤷♀️ Yorumla Soran +1 yıl Gerek yok, merak ettim 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerek var ki öyle yapıyorum Edebilirsin Yorumla Soran +1 yıl Mesaj atmasınlar diye mi, sen yaz ben silerim sonra 🙄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani daha rahat uğraşmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Sen değil ben silcem ama yaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi sil silebiliyorssn fjkiljlvj Yorumla Soran +1 yıl Yazmadın kiii Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazcam mi demistim yo Yorumla Soran +1 yıl Gıcık kız 😑 Yorumla Soran +1 yıl Yiycez sanki, alt tarafı merak etmiştim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hdwjjdksns öyleyim biliyorum Öyle de demedim ki ve merak edilmek bi hesap yok ama hersey gizli bdsknsms Yorumla Soran +1 yıl Tamam sen kal böyle gizli kimseye söyleme sjfbs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Öyle yapayım tamam kraliyet ailesinden emir öyle geldi djekdjdkdkd Yorumla Soran +1 yıl Tabii yapacaksın 😌 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hxksjjsjsjsns He tabi tabi ya Yorumla Soran +1 yıl Ee nasılsın bugün 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kötü.. Sen Yorumla Soran +1 yıl İyi sayılır, ne oldu ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç bir şey yapman gerekeni yapmıyorum da dhsjjs Yorumla Soran +1 yıl Ne yapmıyorsun dfgs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yemek yiycem Yorumla Soran +1 yıl İyi tamam ye djxh afiyet olsun yeme dedik sanki 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vsjwbwjwj sag ol Yo ne yaptığımı derim Yorumla Soran +1 yıl Aferin hep de böyle ne yaptığını 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fjfijmgruib yo keyfim isterse bgkfuyg Yorumla Soran +1 yıl İster ister 👑 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl No istemez dhsjdjjdjd Yorumla Soran +1 yıl Peki şimdi uyuyor musun djcb Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yo Yorumla Soran +1 yıl Uyu artık geç oldu 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl No şimdi daha geç ve ayaktayım dbsjjss Yorumla Soran +1 yıl Günaydın sjdj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tunaydin mi evet evet fjfjlhsty Yorumla Soran +1 yıl Akdjxn Yorumla Soran +1 yıl Naber Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi bayramlar..Iyi sen Yorumla Soran +1 yıl İyi ben de Yorumla Soran +1 yıl İyi bayramlar ellerinden öpüyorum 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl DGQLJDKSNDLQNSN Sağ ol evladım Yorumla Soran +1 yıl Harçlık konusunu nasıl yapalım 🙄 özelden iban atsam? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl At knk gdjshdjdn Yorumla Soran +1 yıl Tamam hadi çık gizliden de yazayım sjcjxdsws Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bdksnsksnsb sen hesabını yaz ben yazarım sana Yorumla Soran +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Soran +1 yıl Kabul etmeyeceksin sandım 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bdjsnsmsms tamam etmem np Yorumla Soran +1 yıl Yok öyle bir şey shdhx Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen ne dediğini daha bilmiyorsun ki dhsjjdksjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söyle o zaman anlayayim Yorumla Soran +1 yıl Mesaj at anlatıcam ben sjxj Yorumla
Lesyeuxdelly Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 462 cevap paylaştı. Yoktur 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol canım insanın kendini bilmesi de çok hoş ☺️🫶 Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl Rica ederim gizli kardeşim Yorumla Soran +1 yıl Sağ ol deyince rica ederim denmez Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl Ben diyorum Yorumla Soran +1 yıl Onu görebiliyorum zaten.. Yorumla sessizyolcu87 +1 yıl Ne denir kardeş? Yorumla Soran +1 yıl Neyse öğrenirsin abicim Yorumla Soran +1 yıl Sen de sağ ol denilebilir mesela kardeş Yorumla Lesyeuxdelly +1 yıl Konu oysa eğer senin önce yazım kurallarını öğrenmen gerek Yorumla Soran +1 yıl Konu yazım kuralları değil ki bunu bile anlamamışsın Yorumla Soran +1 yıl Neyse ya şaka yapıyorum boş ver kırdıysam özür dilerim ❤️ Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 44,6b cevap paylaştı. Niye? 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Her yönden işte Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öncelikle sen acaba buradaki kızlara ne kadar layıksın? Bu sözünle hiç bir ortamdaki kız layık olmadığın ortada...
Hiçbiri benim dengim diğill
Niye sen kraliyet ailesinden misin dnsmdnsmd
Öyle mi olmam mı gerekiyor sjfj
Yazamadım lanet olsun 😅
Bu istek öyle olsa bile denmemeli de en kötü öyle olman gerekiyor
Ya of boş versene
Neden gizlisin
Niye olmayım 🤷♀️
Gerek yok, merak ettim 🙄
Gerek var ki öyle yapıyorum
Edebilirsin
Mesaj atmasınlar diye mi, sen yaz ben silerim sonra 🙄
Yani daha rahat uğraşmıyorum
Sen değil ben silcem ama yaa
İyi sil silebiliyorssn fjkiljlvj
Yazmadın kiii
Yazcam mi demistim yo
Gıcık kız 😑
Yiycez sanki, alt tarafı merak etmiştim
Hdwjjdksns öyleyim biliyorum
Öyle de demedim ki ve merak edilmek bi hesap yok ama hersey gizli bdsknsms
Tamam sen kal böyle gizli kimseye söyleme sjfbs
Öyle yapayım tamam kraliyet ailesinden emir öyle geldi djekdjdkdkd
Tabii yapacaksın 😌
Hxksjjsjsjsns He tabi tabi ya
Ee nasılsın bugün 😄
Kötü.. Sen
İyi sayılır, ne oldu ki
Hiç bir şey yapman gerekeni yapmıyorum da dhsjjs
Ne yapmıyorsun dfgs
Yemek yiycem
İyi tamam ye djxh afiyet olsun yeme dedik sanki 😅
Vsjwbwjwj sag ol
Yo ne yaptığımı derim
Aferin hep de böyle ne yaptığını 😅
Fjfijmgruib yo keyfim isterse bgkfuyg
İster ister 👑
No istemez dhsjdjjdjd
Peki şimdi uyuyor musun djcb
Yo
Uyu artık geç oldu 😄
No şimdi daha geç ve ayaktayım dbsjjss
Günaydın sjdj
Tunaydin mi evet evet fjfjlhsty
Akdjxn
Naber
İyi bayramlar..
Iyi sen
İyi ben de
İyi bayramlar ellerinden öpüyorum 😄
DGQLJDKSNDLQNSN Sağ ol evladım
Harçlık konusunu nasıl yapalım 🙄 özelden iban atsam?
At knk gdjshdjdn
Tamam hadi çık gizliden de yazayım sjcjxdsws
Bdksnsksnsb sen hesabını yaz ben yazarım sana
Gerçekten mi
Kabul etmeyeceksin sandım 😄
Bdjsnsmsms tamam etmem np
Yok öyle bir şey shdhx
Sen ne dediğini daha bilmiyorsun ki dhsjjdksjs
Söyle o zaman anlayayim
Mesaj at anlatıcam ben sjxj
Yoktur
Sağ ol canım insanın kendini bilmesi de çok hoş ☺️🫶